• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی: ** نظرسنجی انتخاب بیست و هفتمین مهمان صندلی داغ **

رأی شما؟

• مجموع رای دهندگان
    34
وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات
والا فعلا که همه میخوان سر به تنم نباشه . نمیبینید چطور کمر همت به سوزوندن من بستن ؟ :نیش:

سلام سلااام. به همه سلام اوه اوه چه بساطی درست کردن برات! :86::دست: هوراااا:بدجنس:
بله دیگه، اتفاقاً منصور حلّاج هم از سر شانس نیاورد! :42:

من یه جاییشو نفهمیدم بارون گرامی :تعجب::هنگ:

گزینه ی دلخواه ؟ :تعجب2:

مشکوک میزنین. باور کنید :تعجب2:

آهان. منظورم این بود که الکی علیه خودش تبلیغ نکنه:بدجنس: دوستامون دلشون که بخواد، ایشونم مثل شما میشه! :بدجنس::نیش2:
کاملاً شفافم! :99:

baroon

متخصص بخش ادبیات
یعنی چطوری میشه آقای منصور؟ :15:زود باشید زود باشید می خوام تاپیک رو ببندم. هر کی می خواد رأی بده تا یک ربع دیگه بیاد.:19:هر چند که من نبودم و دیشب باید تاپیک رو می بستم.:خجالت2: در عوض خوش به حال منصور شد! :بدجنس:

Mans0ur

New member
یعنی چطوری میشه آقای منصور؟ :15:زود باشید زود باشید می خوام تاپیک رو ببندم. هر کی می خواد رأی بده تا یک ربع دیگه بیاد.:19:هر چند که من نبودم و دیشب باید تاپیک رو می بستم.:خجالت2: در عوض خوش به حال منصور شد! :بدجنس:

اگه تو این 15 دقیقه باقیمونده هر دو دقیقه سه تا رای بدم به sky boy ، sky boy سه تا رای از من جلو میفته و من رهایی پیدا میکنم از این همه تصمیم و قصد های شوم دوستان :15:

من برم یوزر مولتی بسازم
:15:

baroon

متخصص بخش ادبیات
اگه تو این 15 دقیقه باقیمونده هر دو دقیقه سه تا رای بدم به sky boy ، sky boy سه تا رای از من جلو میفته و من رهایی پیدا میکنم از این همه تصمیم و قصد های شوم دوستان :15:

من برم یوزر مولتی بسازم
:15:

سرعت... نت...:73:
چه رویایی می اندیشی کبابا! :بدجنس::15:

------------------

منصور که آتش می گشودی بار پیش... دیدی که چگونه او، منصور گرفت؟ :50: (با کلی دخل و تصرّف:18:)

منصورِ منصور ایران انجمن :)برنده:) با کسب 24 رأی از مجموع 34 رأی و حدود 71% از کلّ آرا، مهمان بیست و هفتمین صندلی داغ ماست. باشد که دودش برآید:15:....:قلیون:!
منصور عزیز حالا این محبوبیته یا انتقام گیری من نمیدونم. :15: ما میگیم محبوبیت کار دستت داد.:شاد: تبریک میگم. توانا باشی!:گل::بدجنس:

خب خب خب :دست: بریم آماده بشیم برای تدارک یه مهمونی قشنگ :شاد:
تا ساعات آینده، خدمت می رسم. :19:
با تشکر از حضور یکایک دوستانِ جان :گل:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا