به خودت رای میدم تا دوباره آمار ها به سمت تو برگرده :نیش:خوشبختانه در رفتم
میگن آدم باید طوری رفتار کنه که همه پلهای پشت سرشو خراب نکنه. اینجاست دیگه. کاملا به این حرف ایمان آوردم الان :نیش:منصور خان گذر پوست به دباغ خونه میافته من که به منصور خان رای دادم
ایشالله به زودی نوبتتون هم میشه :نیش:من اولین باره شرکت میکنم
تشکر میکنم از این همه اظهار لطف :تعجب2:منم رای دادم به همونی که بیشتر رای اوورده بود که تثبیت بشه داغ شدنش
تو هم دلت میخواد من بسوزم ؟ :ناراحت:داداش منصـــــــــــــــــــور گل...
آدم یه رفیق مثل تو داشته باشه نیاز به دشمن نداره. واقعا که. چش سفید :نیش:آی منصوووووووووووووووووووووور
ایول دوستان بذارینش رو صندلی قشنگ جزغاله بشه
یه پیشنهاد هم میکنم اونم اینکه اصلا بهش رحم نکنین چون در هر صورت اون ازتون انتقامشو میگیره
الان بابت همه اون سوالهایی که پرسیدم کاملا پشیمونم مهدی :نیش:وای که چه کرده سوالای منصور با معصومه خانم
کدوم چالش محمد رضا ؟ چرا سفسطه میکنی ؟ :تعجب2:یادش بخیر وقتی من رو صندلی داغ بودم
این منصور همش سوالای چالشی میپرسید
از قدیم گفتن : چیزی که عوض داره گله نداره
والا فعلا که همه میخوان سر به تنم نباشه . نمیبینید چطور کمر همت به سوزوندن من بستن ؟ :نیش:چه حرارتی از این برو بچه ها بلنده!
به به، به راستی که منصوری البته از نوع حلّاجش!
من چه هیزم تری به شما فروختم مگه. :نیش: چرا استرس وارد میکنید به آدم خب ؟ :نیش:منصور خان آماده باش براتون از الان کلی سوال آماده کردم
اعتراف میکنم که سوالهای شما کپی بوده :نیش: ولی خب تو صندلی داغ های بعدی همه رو از خودم نوشتم. البته سوالهای شما هم همه اش بصورت صد در صد کپی نبوده.آقا منصور یادته چه سوال هایی برای من کپی کرده بودی؟ آماده باش .
آدم یه رفیق مثل تو داشته باشه نیاز به دشمن نداره. واقعا که. چش سفید :نیش:
چیکار کنیم دیگه فضا طلبید ما هم طالب بودیم استفاده کردیم
من چه هیزم تری به شما فروختم مگه. چرا استرس وارد میکنید به آدم خب ؟
حالا صبر کن. بدجور دارم واست :نیش::نیش:
هیچی شما مگه هیزم فروشی شما فقط یک عالمه چوب آوردی تو صندلی داغ من همین مگه جرمه:خنده1:
تازه میدونمم از کی خریدین از آقا مهدی پلنگ :تعجب2:
:تنبیه::تنبیه::تنبیه::تنبیه:
هیچی شما مگه هیزم فروشی شما فقط یک عالمه چوب آوردی تو صندلی داغ من همین مگه جرمه:خنده1:
تازه میدونمم از کی خریدین از آقا مهدی پلنگ :تعجب2:
حالا که رفتی روی صندلی داغ بهت یاد میدم سوال چالشی یعنی چی:بدجنس::50:کدوم چالش محمد رضا ؟ چرا سفسطه میکنی ؟
به قول داوود:
«فرزندم
چرا تاریخو جعل میکنی :عصبانی:
این تیکه کلامه خودمه فقط هم در مورد داوود استفاده میشه :نیش:
البته الان یکی بهترشو پیدا کردم :50:
@asl_davood
ولی منصور جان تو این یه مورد هیچ رحمی در کار نیست :نیش:
از همین الان گفته باشم :نیش:
ایشالا صندلی خودت:50: