• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی: ** نظر سنجي انتخاب هفدهمین مهمان صندلي داغ **

رأی شما؟

• مجموع رای دهندگان
    41
وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

نظرسنجی فقط تا پایان وقت اداری، نه نه تا پایان وقت ارادی امشب:داغ:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
:نیش2:داشتم مثل پیام بازرگانی از این ورا رد میشدم...
موفق باشی بارون من:بغل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
چون تنها کسی که به خودش رای داده فاطی هست یعن یهم بچه صادقی هست هم دلش میخواد رو صندلی بشینه پس منم به این بچه رای میدم موفق باشی بچه :نیش: هه هه مریمی آخ دماغت:غش: چرا داره میسوزه :غش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
وای علی به دادم برسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس:قاطی: من میخواستم به فاطی رای بدم اشتباهی خودمو انتخاب کردم :قاطی: چرا فکر کردم فاطی گزینه اول هست یکی اینو درست کنه:قاطی:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
اوه... من تا میام امضای ایشونو بخونم پسنده رو زدم... تا پسندو میزنم آه از نهادم بلند میشه که این همون خانومه که میگه پسند نزنین واسم...
من واقعا عذر می خوام. منو ببخشید:احترام::نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
وای علی به دادم برسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس:قاطی: من میخواستم به فاطی رای بدم اشتباهی خودمو انتخاب کردم :قاطی: چرا فکر کردم فاطی گزینه اول هست یکی اینو درست کنه:قاطی:

چه دادی! :خنده2:
با توجه به درخواست شما یک رای از تعداد آراء شما کسر و یک رای به تعداد آراء فاطمه عزیز اضافه شد.
ممنون از نسرین عزیز بابت اطلاع.

baroon

متخصص بخش ادبیات

پایان نظرسنجی:

فاطمه ی عزیز با کسب 17 رأی از مجموع 41 رأی و حدود 42 درصد از کلّ آرا، مهمان هفدمین صندلی داغ ماست.:دوست:
فاطمه جان تبریک میگم:شاد:. توانا باشی.:بدجنس::گل:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا