• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی: ** نظر سنجي انتخاب هفدهمین مهمان صندلي داغ **

رأی شما؟

• مجموع رای دهندگان
    41
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ALI 58

کاربر ويژه
با اینکه شناختی نسبت به این عزیزان نداشتم ولی به احترام بارون جان که دعوتم کرده بود رای دادم عمو رهنما و آقا امید رو تو این رای گیری ندیدم کسی خبرشون نکرده؟:داغ:

baroon

متخصص بخش ادبیات

به به زنده باشی:شاد: ممنونم واقعاً علی عزیز :گل:
جناب راهنما هنوز تصمیم نگرفتن:خنده2:. امید هم مشکل نت داره و در کمال تأسف و تأثّر چند روزیه که توی انجمن نیست.

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
نه بارون جان منو ترس:نیش2:
ولی دوست دارم اول نسرین بشینه بعد:فرار:
مثل سالن دندان پزشکی میمونه:48:
ولی دوستدارم یکم بگذره بعدا جوابگوی دوستان باشم:سوت:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
بچه هااااااا !!! :تعجب2:
سمیه فقط یه ماه دیگه در دسترسه ها :نیش2:
زودی بهش رای بدید تا از قفس نپریده خخخخخخخخخ:9:
هر کس به سومیه رای بده جایزه داره :لوبخند:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
نه بارون جان منو ترس:نیش2:
ولی دوست دارم اول نسرین بشینه بعد:فرار:
مثل سالن دندان پزشکی میمونه:48:
ولی دوستدارم یکم بگذره بعدا جوابگوی دوستان باشم:سوت:

اوه میترای عزیزم... تو لطف داری. ولی............ شما مقدمی گلم... زیرا شما بزرگتری و احترامت واجب تر:بدجنس:
نوبت خود خودته... آخه تا تو فاطمه جون هستین من چی کاره ام اینجا؟:نیش::سوت:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
اوه میترای عزیزم... تو لطف داری. ولی............ شما مقدمی گلم... زیرا شما بزرگتری و احترامت واجب تر:بدجنس:
نوبت خود خودته... آخه تا تو فاطمه جون هستین من چی کاره ام اینجا؟:نیش::سوت:

این چه حرفیه نسرین جون:تعجب2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
میبینی که فعلا رای فاطمه جون بیشتر منم یه :18:نفس راحت میکشم
آخه بد جور دلشوره داشتم:نیش2:
میترسم درست حسابی جوابگوی بچه ها نشم:خجالت2:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
این چه حرفیه نسرین جون:تعجب2:

:نیش2: ا.... فاطمه جون تو اینجایی؟:سوت::خجالت2:
خوب فک می کنم شما و میترا جان و البته سمیه خانوم پیشکسوت تر هستن اینجا... به همین خاطر خودم الان موندم به کدوم یکی از شما ها باید رای بدم ... از یه بعد دیگه که نیگا می کنم می بینم رو صندلی داغ باید کسی بشینه که بتونه حسابی به کمک دیگران اون صندلی رو داغ و داغ تر کنه:نیش2: ...شما هر سه این خصوصیاتو دارین جز من :بله::نیش::بدجنس::سوت:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
:نیش2: ا.... فاطمه جون تو اینجایی؟:سوت::خجالت2:
خوب فک می کنم شما و میترا جان و البته سمیه خانوم پیشکسوت تر هستن اینجا... به همین خاطر خودم الام موندم به کدوم یکی از شما ها باید رای بدم ... از یه بعد دیگه که نیگا می کنم می بینم رو صندلی داغ باید کسی بشینه که بتونه حسابی به کمک دیگران اون صندلی رو داغ و داغ تر کنه:نیش2: ...شما هر سه این خصوصیاتو دارین جز من :بله::نیش::بدجنس::سوت:

نسرین جون این حساب کتابا رو بی خیال:سوت: اگه دوست داری رو صندلی بشینی بدو برو به خودت رای بده مثل من:خجالت2:

H@DI

کاربر ويژه
به کی رای بدم چرا ادم رو بین 4 راهی قرار میدین :اخطار::اخطار:

به زودی رای میدم :ایده::قلیون:

ALI 58

کاربر ويژه
ای حال می کنم این دخترا الکی همدیگه رو تحویل می گیرند هی تعارف تیکه پاره می کنند بابا من که میدونم دارید دعا دعا می کنید که تو رای گیری برنده بشید :غش2: :غش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ای حال می کنم این دخترا الکی همدیگه رو تحویل می گیرند هی تعارف تیکه پاره می کنند بابا من که میدونم دارید دعا دعا می کنید که تو رای گیری برنده بشید :غش2::غش:

:10: :10: :10: :10: :10: :10:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
کاش میشد به هر 4 نفر رای داد آخه همشونو دوست دارم :بغل::گل: و به همین خاطر میخوام جزغاله شن:نیش:
ولی نمیدونم چرا دلم میخواد گزینه 4 جزغاله بشه؟
:سوت::بدجنس:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا