• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظر سنجی مسابقه ی همگانی ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من میگم سوالات از خود مطالب ایران انجمن باشه که دوستان هوس بیرون رفتن از انجمن رو نکنن و تو خود انجمن بگردن. جذابتر هم میشه چون به نظر آسونتر میاد دوستان بیشتر شرکت می کنند و هم اینکه میزان بازدید از مطالب انجمن بیشتر میشه. مطالب مفید زیادی هست که روزانه پست میشه ولی متاسفانه به علت کمبود وقت و حوصله و... توسط بسیاری از کاربران خونده نمیشه

نیکا

متخصص بخش معماری
من هم با مسابقه موافقم
با فاطمه جون هم موافقم ، مسابقه از مطالب انجمن باشه جالب تره ...

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
من که خیلی خیلی خیلی موافقم...
4c5b4597923e77f366178e54d2d60098.gif

من خیلی مسابقه دوست دارم...

BLaDe

متخصص بخش زبان
به بهترین پیشنهاد از طرف علی عزیز یک جایزه اهدا می شود :خنده2:

ای بابا .. این رضا هم که چپ میره و راست میاد هی از کیسه خلیفه می بخشه و میگه به بهترین از طرف علی جایزه میدیم .... :نیش: :تعجب:دلم واسه علی میسوزه ... :غش2:آقا واسه مسابقات انجمن به چند تا اسپانسر نیاز داریم ....:شاد:

به نظر من همین که همین بچه هایی که اعلام آمادگی کردن واقعا شرکت کنن ، باعث میشه تاپیک مرتب بالا بیاد و کاربرای دیگه کنجکاو بشن و وارد تاپیک بشن تا ببینن چه خبره و شرکت کنن ...:سوت:

Mahdi Askari

مدير فنی
بابا توجه کنید این تاپیک رو قبلا آسمون دریایی گذاشته لینکش رو هم بالا گذاشتم
:دل شکسته:

BLaDe

متخصص بخش زبان

مطمئنی مهدی خان ؟؟؟؟:تعجب: لینک تاپیک رو اشتباه ندادی ؟؟:فکر:

آخه تاپیک رو که باز کردم موضوعش این بود :

قبلی رو جواب بده از بعدی بپرس !!!

اما در کل اگه مشابه این تاپیک موجود باشه باید توسط مدیر این بخش دو تا تاپیک با هم ادغام بشن ...

Mahdi Askari

مدير فنی
مطمئنی مهدی خان ؟؟؟؟:تعجب: لینک تاپیک رو اشتباه ندادی ؟؟:فکر:

آخه تاپیک رو که باز کردم موضوعش این بود :

قبلی رو جواب بده از بعدی بپرس !!!

اما در کل اگه مشابه این تاپیک موجود باشه باید توسط مدیر این بخش دو تا تاپیک با هم ادغام بشن ...

خوب منظور رضا هم همین بود دیگه :تعجب:

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب این با اون فرق داره دیگه ... تو اون همینطوری واسه تفریح سوال می پرسی و جایزه ای در کار نیست ولی تو این یکی مسابقه است و جایزه داره و سوالات الکی پرسیده نمیشه و در زمینه ها و رشته های مختلفه ...
به هر حال من دیگه چیزی نمی نویسم که اسپم نشه اینجا ...:نیش:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام آقا رضا من اولین نفری بودم که موافقت کردم پیام دادید چشم اومدم نظر میدم.البته من از اون شخصیتهایی نیستم که دنبال جایزه باشم .در مورد مسابقه آقا امید که گفته بودند هر کسی به همه پستها لایک بزنه تو قرعه کشی شرکت داده میشه اما من فقط تو صفحه اول لایک زدم.یعنی من دنبال جایزه نیستم.
اگر مسابقه ای برام جذابیت نداشته باشه عمرا شرکت کنم.من فقط خودمو نمی گم خودمو مثال میزنم .همانطور که فاطمه جان فرمودند مسابقه طوری باشه که هر لحظه دنبال جواب تو سایتهای دیگر نباشیم.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
من به نظرم یکی از راهکار ها که افراد رو بیشتر به سمتش می کشه اینه که به افراد اول،جوایزی اهدا بهش که از طریق ایران انجمن براشون فرستاده باشه
و با انتخاب خودش باشه مثلا سه نوع جایزه قرار دهید تا فرد برنده خودش یکی رو انتخاب کنه
اینطوری بهتره

:غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:

امین جــــــــــــــــــان؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! عزیز من هدف بالا بردن اطلاعات عمومیه... چرا مدیرا رو تو منگنه قرار میدی پسر خوب؟ :نیش::نیش: البته اگه باشه که چه بهتر:49::49::50::50:
ولی آخه شاید بودجه نباشه:نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

مهدی جان این تاپیکو دختر دریا (نرگس) شروع کرده دوست خوبم. من نبودم:بله:

ولی جدا از این موضوع مرسی از توجهت... گرچه سوالای اون تاپیک علمی نبود.ولی خوب موضوعش همینه دیگه... من کاملا باهات موافقم:احترام:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
منم موافقم :بله: فقط الهی ج ج بزنید اگه سوالات سخت باشه:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من میگم سوالات از خود مطالب ایران انجمن باشه که دوستان هوس بیرون رفتن از انجمن رو نکنن و تو خود انجمن بگردن. جذابتر هم میشه چون به نظر آسونتر میاد دوستان بیشتر شرکت می کنند و هم اینکه میزان بازدید از مطالب انجمن بیشتر میشه. مطالب مفید زیادی هست که روزانه پست میشه ولی متاسفانه به علت کمبود وقت و حوصله و... توسط بسیاری از کاربران خونده نمیشه

کاملا موافقم :بله:
ایده خوبیه
البته باید یکم روش کار بشه

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
سلام دوستان عزیز
مرسی از حمایت شما از این تاپیک
چیزی که واضحه اینه که ما باید راهکاری رو بدیم که کاربرای زیادی به سمت مسابقه بیان
نظراتتون رو خوندم و بعضیاش رو واقعا قبلاً در موردش فکر کرده بودیم

در مورد نظر امین جان باید بگم من تقریباً یک ماه پیش به علی عزیز همین مساله رو گفتم و قرار شد زمانیکه فروشگاه انجمن راه اندازی شد ایشئن یه لیستی از محصولات فروشگاه به من بده تا جوایز رو به انتخاب خود دوستان بهشون تقدیم کنیم

درباره ی نظر دیگر دوستان هم باید بگم اینکه از داخل انجمن سوالات انتخاب می شود که شکی نیست اما مشکلی مورد بحث قرار دارم :
در مسابقات قبلی و حتی در همین صندلی داغ 21 نظر موافق داشتیم اما کلا چند نفر از این در افراد صندلی داغ سوال مطرح نکردند !!!
حتی من در قسمت انتقاد کلی مطالب رو نوشتم اما کسی نظری نداد !
فقط برخی از دوستان پسند و تشکر را زده بودند که از آنها تشکر میکنم
پیش بینی میکنم این مسابقه هم به همین صورت پیش بره و مخاطب کمی داشته باشه !

راهکاری که به دنبالش هستم چیزیه که دیگر افراد در هیچ انجمنی نتونستن اون رو عملی کنند و ما میخوایم به نوعی ساختار شکنی کنیم و بیشترین مخاطب را جذب این مساله بکنیم

البته دوستان عزیز دیگری هم که فقط به نوشتن کلمه ی " منم موافقم " اکتفا میکنند لطفا کمی هم از ایده ها برای برگزاری این مسابقه برای ما صحبت کنند

صمیمانه از همتون متشکرم

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب رضا جان پس باید یکم صبور باشی و به بچه ها فرصت فکر کردن بدی :بله:
منم آخر هفته ارشد دارم ذهنم درگیره خیلی:نیش:
بعدش فکر میکنم حتما در موردش :چشمک:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا