• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظر سنجی مسابقه ی همگانی ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
دوستان نظرات خوبی دادن چند تا نکته هم به نظرم رسید که بگم
نمیدونم بقیه گفتن یا نه
اگه تکراریه پوزش

1.در نظر گرفتن بازه زمانی برای مسابقه.
2.توجه به محتوای علمی موضوعات.
3.انتخاب ناظرین ثابت و طراحان سوال چرخشی با توجه به موضوع.
4.تعیین تعداد سوال های درست برای نفرات برتر.

هممم
دیگه همینه به علاوه تشکر از رضای عزیز بابت تلاش برای رونق دادن هرچه بیشتر به فعالیت های گروهی دوستان

Reza.M

Banned
خب رضا جان پس باید یکم صبور باشی و به بچه ها فرصت فکر کردن بدی :بله:
منم آخر هفته ارشد دارم ذهنم درگیره خیلی:نیش:
بعدش فکر میکنم حتما در موردش :چشمک:

سلام
خوب امید جان ارشد داری نمیخوای فضا پیما بسازی که :نیش:
زیادم سخت نیست هااااااا
کلاً من درباره ی مطالب بالا 5 دقیقه هم فکر نکردم
:سوت:

یه خورده از مخت کار بکش عزیز من
آکبند نگهش داری خوب نیستااااااااااااااا :نیش::غش2:

Reza.M

Banned
دوستان نظرات خوبی دادن چند تا نکته هم به نظرم رسید که بگم
نمیدونم بقیه گفتن یا نه
اگه تکراریه پوزش

1.در نظر گرفتن بازه زمانی برای مسابقه.
2.توجه به محتوای علمی موضوعات.
3.انتخاب ناظرین ثابت و طراحان سوال چرخشی با توجه به موضوع.
4.تعیین تعداد سوال های درست برای نفرات برتر.

هممم
دیگه همینه به علاوه تشکر از رضای عزیز بابت تلاش برای رونق دادن هرچه بیشتر به فعالیت های گروهی دوستان

با تشکر از اینکه ما رو مورد حمایت قرار دادین :نیش:

1. قطعاً بازه زمانی براش لحاظ میکنیم
احتمالاً هر مسابقه 2 تا 7 روز فرصت داشته باشه
به عنوان مثال یک سوال ساده 2 روز و مثلاً یک مسابقه ی عکاسی یا تصویر شناسی به زمان بیشتر تا ماکزیمم 7 روز قرار میدیم براش
2. سوالات بر اساس بار علمی سنجیده میشه
یعنی هر دوستی که سوالی رو مطرح میکنه اول سوال رو برای ما میفرسته
پس از تایید خودش میتونه سوال رو در اون قسمتی که براش تعیین میکنیم قرار بده

3. دقیقاً ناظرین ثابت هستند و طراحان سوالات بصورت چرخشی ، که هر فردی که علاقه به طرح سوال داشت در مسابقه شرکت کنه و سوال خودش رو مطرح و در مسابقه قرار بده

4. برای هر فردی که بتونه فعالیت خوبی انجام بده باز هم از طرف علی عزیز جوایزی اهدا می شود :خنده2:
( علی جان اون روزی که گفتی برو جلو من هستم باید فکر اینجاشو میکردی :نیش: )

و تشکر آخرتون هم کلی روحیه به ما داد :نیش:

مرسی بابت شرکت در نظر سنجی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام آقا رضا یه چیز دیگه اینکه همش سوالات علمی نباشه چون خسته کننده میشه

و مثلا من حوصله ام سر میره بعدشم از شرکت کردن تو مسابقه منصرف میشم یه

مسابقاتی هم باشه که تفریحی باشه مثل مشاعره -مسابقه کلمات و اعداد و.....اینجور

مسابقات که کسل کننده نشه که بتونیم بیاییم تو مسابقه شرکت کنیم .اینا نظر شخصی

من بود

Reza.M

Banned
سلام آقا رضا یه چیز دیگه اینکه همش سوالات علمی نباشه چون خسته کننده میشه و مثلا من حوصله ام سر میره بعدشم
از شرکت کردن تو مسابقه منصرف میشم یه مسابقاتی هم باشه که تفریحی باشه مثل مشاعره -مسابقه کلمات و اعداد و.....
اینجور مسابقات که کسل کننده نشه که بتونیم بیاییم تو مسابقه شرکت کنیم .اینا نظر شخصی من بود

علیک سلام
عرض شود من هم علاقه ای ندارم سوالات علمی بصورت مکرر در مسابقات استفاده بشه

درباره ی محتوای مسابقات مواردی رو پیش بینی کردیم
اما مهمترین موضوع علاقه مند کردن کاربران به شرکت در این مسابقه است

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام
خوب امید جان ارشد داری نمیخوای فضا پیما بسازی که :نیش:
زیادم سخت نیست هااااااا
کلاً من درباره ی مطالب بالا 5 دقیقه هم فکر نکردم
:سوت:

یه خورده از مخت کار بکش عزیز من
آکبند نگهش داری خوب نیستااااااااااااااا :نیش::غش2:

باهوش جان :نیش:
من غیر از اینکه ارشد داشته باشم هم همیشه سرم شلوغه حالا ارشد رو گفتم که بدونین دیگه اصلا وقت نیست :بله: :نیش:
درضمن فکر نکن همه مثل خودت آکبندی هستن :نیش:
واسه زدن همچین تاپیکی 5 دقیقه فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :غش2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
رضا جان طرح خوبی هست.
در رابطه با همکاری اکثر عزیزان، خب پیشنهاد من این هست که اگر سیستم مسابقه به صورتی طرح ریزی بشه که دوستان عزیز رو ناخودآگاه هر بار به داخل تاپیک جهت مشاهده و روند نتایج بکشونه، و همچنین در کنار مباحث علمی این مسئله بسیار مهم هست که مسابقه حالت سرگرمی و کسب نشاط برای دوستان رو داشته باشه و به اصطلاح حالت خشک و رسمی نداشته باشه و مسابقه تبدیل به یک بازی مهیج برای عزیزان بشه.

در رابطه با جوایز بله همونطور که گفتم بنده هر ماه یک محصول از سری محصولات انجمن رو از طریق مسابقات شما در خدمت عزیزان هستم، حال به عنوان مدیر بخش مسابقات تصمیم گیری بر عهده خود شما هست که بخواید این جوایز رو با راه اندازی چه مسابقه ای اهدا کنید، بنده در خدمتم.
لیست محصولات رو هم حتماً به زودی در اختیار شما قرار میدم.

در کل با هوش و زکاوتی که در شما سراغ دارم مطمئناً چه این مسابقه و چه راه اندازی مسابقات دیگر توسط شما به نتیجه مطلوب و مورد پسند برای همه عزیزان خواهد رسید. :گل:

Reza.M

Banned
رضا جان طرح خوبی هست.
در رابطه با همکاری اکثر عزیزان، خب پیشنهاد من این هست که اگر سیستم مسابقه به صورتی طرح ریزی بشه که دوستان عزیز رو ناخودآگاه هر بار به داخل تاپیک جهت مشاهده و روند نتایج بکشونه، و همچنین در کنار مباحث علمی این مسئله بسیار مهم هست که مسابقه حالت سرگرمی و کسب نشاط برای دوستان رو داشته باشه و به اصطلاح حالت خشک و رسمی نداشته باشه و مسابقه تبدیل به یک بازی مهیج برای عزیزان بشه.

در رابطه با جوایز بله همونطور که گفتم بنده هر ماه یک محصول از سری محصولات انجمن رو از طریق مسابقات شما در خدمت عزیزان هستم، حال به عنوان مدیر بخش مسابقات تصمیم گیری بر عهده خود شما هست که بخواید این جوایز رو با راه اندازی چه مسابقه ای اهدا کنید، بنده در خدمتم.
لیست محصولات رو هم حتماً به زودی در اختیار شما قرار میدم.

در کل با هوش و زکاوتی که در شما سراغ دارم مطمئناً چه این مسابقه و چه راه اندازی مسابقات دیگر توسط شما به نتیجه مطلوب و مورد پسند برای همه عزیزان خواهد رسید. :گل:

اختیار دارید علی جان نظر لطف شماست :گل:
بنده این همه نیستم

اگر ممکنه درباره ی طرح پیشنهادی خودتون که طرح ریزی بصورتی باشه که عزیزان رو بصورت ناخودآگاه به تاپیک مسابقه بکشونه توضیح بیشتری رو لحاظ کنید
ایده ی جالبیه اما اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید که به چه روشی ما این عمل رو انجام بدیم

خیلی ازتون ممنونم

Reza.M

Banned
باهوش جان :نیش:
من غیر از اینکه ارشد داشته باشم هم همیشه سرم شلوغه حالا ارشد رو گفتم که بدونین دیگه اصلا وقت نیست :بله: :نیش:
درضمن فکر نکن همه مثل خودت آکبندی هستن :نیش:
واسه زدن همچین تاپیکی 5 دقیقه فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :غش2:

آقای خودشیفته ی ارشد پیشنهادت رو بده
انقد اسپم ارسال نکن ناظمِ بیخودی :نیش:

Reza.M

Banned
دوستان هنوز به یک نتیجه ی خوب برای برگزاری مسابقه نرسیدیم
در صورتیکه نتیجه همچنان بصورت فعلی باقی بماند مجبوریم مسابقه را به وقت دیگری موکول کنیم ...

با تشکر از شما کاربران ارجمند

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
همه ما نمیتونیم هر روز به انجمن سر بزنیم...
یکی اش خود من که هر وقت وقت بشه میام ولی اگه روز یا روزهای خاصی رو برای مسابقه در نظر بگیرید اونطوری خودمو مجاب میکنم اون روزها بیام ...
پس اولین قدم به نظر من روزهای مسابقه است... که دوستان حضور بیشتری میتونن داشته باشن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا