اره تازه از راه رسیدم:نیش: نفر بعدی دختره (نمیگم کی شاید ضایع شدیم:نیش:)
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , February 27 #341 اره تازه از راه رسیدم:نیش: نفر بعدی دختره (نمیگم کی شاید ضایع شدیم:نیش
A AliJoOJoO کاربر ويژه 2011 , February 27 #342 ایییی مهدی خدا بگم چکارت نکنه ... منم بابا نفر بعدی مهدی هستش ...
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 27 #348 لطف دارید آقا هوشنگ نفر بعدی اووووووووم سخته ها آقای امید هستش :بدجنس:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , February 27 #349 منم . شاه پسر (امید جان زنبیل گذاشته تا نوبتش حفظ بشه و رفته) اما نفر بعدی .....:فکر: این بار هم مریم :گل: ه
منم . شاه پسر (امید جان زنبیل گذاشته تا نوبتش حفظ بشه و رفته) اما نفر بعدی .....:فکر: این بار هم مریم :گل: ه
A AliJoOJoO کاربر ويژه 2011 , February 28 #354 از کجا میدونستی ؟ من واقعا شام نخوردم :ناراحت: بعدی باران خانومه ...
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 28 #355 از همونجایی که جوجو میدونست بعدی منم:غش2: اگه اشتباه نکنم بعدی از بچّه های انجمنه:غش2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 28 #357 آقا هوشنگ خیلی زرنگید شما... و سحرخیز . اون موقع صبح معلومه کسی صبونه نخورده! من خودم تا حالا 6:51 am رو ندیدم!!!:غش2: چه برسه صبونه بخورم.:تعجب: بعدی خودش میاد.لازم نیست من معّرفی کنم.... :نیش:
آقا هوشنگ خیلی زرنگید شما... و سحرخیز . اون موقع صبح معلومه کسی صبونه نخورده! من خودم تا حالا 6:51 am رو ندیدم!!!:غش2: چه برسه صبونه بخورم.:تعجب: بعدی خودش میاد.لازم نیست من معّرفی کنم.... :نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 28 #359 :لبخند: سلام آقا هوشنگ نفر بعدی پدر ایران انجمن هستش :گل: