اشتباه بعدی بهمن خان
M mario8344 متخصص بخش 2011 , March 24 #444 هي واي من فهميدين بيكار تر از من كسي نيست هي اسم منو ميگين بعدي نفر بعديه هههههههه
M mario8344 متخصص بخش 2011 , March 24 #450 من بودم درسته نفر بعد سگارو هست ميگي نه نگاه كن .............
G gorg nama متخصص بخش 2011 , March 24 #451 سگارو خودتی میگین چیز درست حسابی بگین یعنی چی این یعنی به طور نهان توهین کردن بعدی یه مرده
M mario8344 متخصص بخش 2011 , March 24 #452 GORG گفت: سگارو خودتی میگین چیز درست حسابی بگین یعنی چی این یعنی به طور نهان توهین کردن بعدی یه مرده کلیک کنید تا باز شود... :تعجب::تعجب::تعجب: بعدي يكي از اعضاي ايران انجمنه ههههههههه خوبه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
GORG گفت: سگارو خودتی میگین چیز درست حسابی بگین یعنی چی این یعنی به طور نهان توهین کردن بعدی یه مرده کلیک کنید تا باز شود... :تعجب::تعجب::تعجب: بعدي يكي از اعضاي ايران انجمنه ههههههههه خوبه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , March 25 #454 بله آدمم اونم از نوع انسان واقعیش نفر بعدی یعنی کی میتونه باشه این وقته ظهر؟
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 27 #458 من ؟ :تعجب: رضا؟ :تعجب: چّـــــــــــــــــــــــــی میگـــــــــــــــــی !!! بعدی ...... بیا ...... عیدت مبارک:نیش:
من ؟ :تعجب: رضا؟ :تعجب: چّـــــــــــــــــــــــــی میگـــــــــــــــــی !!! بعدی ...... بیا ...... عیدت مبارک:نیش: