آره خودم .,,, خخخخ بعدى بهمن جووون بايد امتحان كنم نه نه ان شاء الله بهمن جوون..
ا احساسّ کاربر ويژه 2011 , March 20 #401 آره خودم .,,, خخخخ بعدى بهمن جووون بايد امتحان كنم نه نه ان شاء الله بهمن جوون..
ا احساسّ کاربر ويژه 2011 , March 21 #403 هههه دوباره اشتياه كرفتم .. خوب بعدى حتما amininho .. درست
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , March 21 #405 eeeeeeeeeeeeeeee از كجا ميدونستي من جوون بيدم... يادم باشه يه جايزه بهت بدم.... يكي هست كه شبيه هيچكي نيست....
eeeeeeeeeeeeeeee از كجا ميدونستي من جوون بيدم... يادم باشه يه جايزه بهت بدم.... يكي هست كه شبيه هيچكي نيست....
M mario8344 متخصص بخش 2011 , March 21 #407 هي موهاي خودت زرده من موهام مشكيه رنگ عشقيه نفر بعد كيه كيه ها فهميدم نفر بعد يه كسي هست كه ميخواد عيدو تبريك بگه ميگي نه نگاه كن
هي موهاي خودت زرده من موهام مشكيه رنگ عشقيه نفر بعد كيه كيه ها فهميدم نفر بعد يه كسي هست كه ميخواد عيدو تبريك بگه ميگي نه نگاه كن
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , March 21 #408 نوروزتان پیروز.آقا بهمن از کجا فهمیدی؟ بعدی بنده ی خداست من مطمئنم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , March 21 #410 :شاد:بهمن جوون خودمم پرسپولیسی نفر بعدی :فکر:................:غش2:نکنه باز خودم باشم.:غش2::غش2::غش2:
ا احساسّ کاربر ويژه 2011 , March 22 #415 نه احمد اشتباه كرفتى ,, دوباره بكو احساس هههه .. بعدى بهمن جووون ,, حتما درست نيست ,,
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 22 #418 خیلیم اشتباه بود.:غش2: بعدی به من عیدی نداده هنوز. میخواد بده الآن:شاد:
ا احساسّ کاربر ويژه 2011 , March 22 #420 هههه درست نيست مريمى .. بايد كم فكر ميكنى .. بعدى نفر خيلي شيطون است ,,