نه من دختر انجمنم. بعدی هیتلر یا رضا خان یا ملکه انگلستان یا احمد.
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , May 14 #801 نه من دختر انجمنم. بعدی هیتلر یا رضا خان یا ملکه انگلستان یا احمد.
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 15 #808 دخملم ولی فضول نیستم...........واستا بینم احمد خاااااااان توی پرانتز (م)گذاشتین.......یعنی مریم خانوم؟؟:عصبانی::تنبیه: بعددددددی من نیستم!!!!!:نیش:مطمئنم
دخملم ولی فضول نیستم...........واستا بینم احمد خاااااااان توی پرانتز (م)گذاشتین.......یعنی مریم خانوم؟؟:عصبانی::تنبیه: بعددددددی من نیستم!!!!!:نیش:مطمئنم
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 16 #809 mahdis گفت: واستا بینم احمد خاااااااان توی پرانتز (م)گذاشتین.......یعنی مریم خانوم؟؟:عصبانی::تنبیه: کلیک کنید تا باز شود... بعدی مهدیس یعنی مهدیس
mahdis گفت: واستا بینم احمد خاااااااان توی پرانتز (م)گذاشتین.......یعنی مریم خانوم؟؟:عصبانی::تنبیه: کلیک کنید تا باز شود... بعدی مهدیس یعنی مهدیس
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , May 25 #812 امین جان عجب درست گفتی::شاد::شاد:منم راهنما نفر بعدی احمد گل از دزفول
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , May 25 #813 آقا هوشنگ امين گل بود از بوكان. بعدي يحتمل آقا هوشنگ
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 1 #816 چقد فسفر سوزوندی اینو گفتی هان؟؟:غش2: بعدی الان فصل امتحاناشه:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 2 #818 نه......:نیش: بعدی قبللللللللللیه:شاد: (البته شایدم بخواد منو ضایع کنه نیاد این تاپیک خودشو معرفی کنه):غش2:
نه......:نیش: بعدی قبللللللللللیه:شاد: (البته شایدم بخواد منو ضایع کنه نیاد این تاپیک خودشو معرفی کنه):غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 2 #820 :بدجنس::50::50: این پیام صرفا جهت ضایع کردن قبلی میباشد و فاقد هر گونه ارزش دیگری میباشد...:نیش: بعدی صبح میاد با چشای پف کرده:غش2:
:بدجنس::50::50: این پیام صرفا جهت ضایع کردن قبلی میباشد و فاقد هر گونه ارزش دیگری میباشد...:نیش: بعدی صبح میاد با چشای پف کرده:غش2: