که چقدر خسته ام کاش میان خستگی هایم یکی آهسته می گفت خسته نباشیخب خسته نباشی خدا قوت
پانته آ متخصص بخش 2012 , December 29 #81 delneshin گفت: که چقدر خسته ام کاش میان خستگی هایم یکی آهسته می گفت خسته نباشی کلیک کنید تا باز شود... خب خسته نباشی خدا قوت
delneshin گفت: که چقدر خسته ام کاش میان خستگی هایم یکی آهسته می گفت خسته نباشی کلیک کنید تا باز شود... خب خسته نباشی خدا قوت
B berivan کاربر ويژه 2013 , January 2 #83 به اینکه همین الان اهنگ گوش میکنم واعصابم خورده که فرداکلاس زبان دارم وبایدزودبلندشم وهیچی نخوندم!!
D delneshin Banned 2013 , January 3 #84 پانته آ گفت: داشتم فکر میکردم اگه دنیا تموم میشد!چی میشد؟ کلیک کنید تا باز شود... اجی مجی لا ترجی حالا دیدی چی شد
پانته آ گفت: داشتم فکر میکردم اگه دنیا تموم میشد!چی میشد؟ کلیک کنید تا باز شود... اجی مجی لا ترجی حالا دیدی چی شد
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2013 , January 3 #85 به این فکر میکردم که امروز مهمون داریم یه 30-40 نفری میاد خونمون منم که امتحان دارم شدیدا نمیدونم چطوری درس بخونم :نیش:
به این فکر میکردم که امروز مهمون داریم یه 30-40 نفری میاد خونمون منم که امتحان دارم شدیدا نمیدونم چطوری درس بخونم :نیش:
H H Δ S S E I N متخصص بخش مسابقات 2013 , January 5 #87 حلوا/خواب/پول/مسابقه/قرار فردا/الودگی هوا :نیش:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2013 , January 7 #88 به اینکه چرا انجمن اینقدر عوض شده :آه: یادش بخیر روزای اول که اومده بودم انجمن :8: چقدر اون روزا خوب بود :12: یادش بخیر...
به اینکه چرا انجمن اینقدر عوض شده :آه: یادش بخیر روزای اول که اومده بودم انجمن :8: چقدر اون روزا خوب بود :12: یادش بخیر...
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , January 7 #89 :ناراحت::قاطی::نه::نمیدونم::فکر::کسل::خواب:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2013 , January 7 #90 به این که دل ها چقدر نازک شدن و دل همه چه زود میشکنه :94:
N narimannn New member 2013 , January 7 #91 به اینکه برم دوربینه این دختره nafasss ابجیمو میگم بردارم خیلی حال میده عصبانی میشه ؟؟؟؟؟:شاد2:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , February 4 #94 اینکه تا کی باید برای مدرسه ی دخترم من تحقیق کنم اون نمره بگیره:تعجب2:
ر رازمنا New member 2013 , February 20 #96 به اینکه آخرش چی میشه، دوسم داره یا نه؟ حرفاشو باور کنم یا نه؟