• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وبلاگ من در لیست به روز شده ها نیست

kakapo

New member
سلام. من از سال 88 در بلاگفا وبلاگ نویسی می کنم. مدتی هست که وقتی وبلاگمو آپدیت می کنم اسمش در لیست به روز شده ها قرار نمی گیره. کل لیست به روز شده ها رو زیر و رو کردم اما نیست. همین مسئله باعث کم شدن بازدید وبم شده. میشه بگید دلیلش چیه؟ ممنون میشم

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
سلام
اگر مشکل فنی نباشد،احتمالا علتش این هست که وبلاگهای زیادی همزمان با شما به روز میشه و خب تعداد مشخصی هم در لیست به روزها قرار میگیره .معمولا آخرین به روز شده ها.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام. من از سال 88 در بلاگفا وبلاگ نویسی می کنم. مدتی هست که وقتی وبلاگمو آپدیت می کنم اسمش در لیست به روز شده ها قرار نمی گیره. کل لیست به روز شده ها رو زیر و رو کردم اما نیست. همین مسئله باعث کم شدن بازدید وبم شده. میشه بگید دلیلش چیه؟ ممنون میشم

آدرس وبلاگتون چی هست دوست عزیز؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ببینید الان چند میلیون وبلاگ در بلاگفا وجود داره و به نوعی پرطرفدارترین سیستم هستش
به همین دلیل وقتی شما مطلب رو ارسال میکنید همزمان با شما ده ها و شاید صد ها وبلاگ بروز شود.
پس وقتی شما مطلب رو ارسال میکنید و تا به صفحه اصلی بلاگفا میرید و ریفرش میکنید ده ها وبلاگ بروز میشود و به همین دلیل هم شما اونو نمیبینید.
هرچند پیشنهاد میدم که دنبال بازدید های زودگذر نباشید بلکه دنبال بازدید های همیشگی و ثابت باشید

kakapo

New member
ببینید الان چند میلیون وبلاگ در بلاگفا وجود داره و به نوعی پرطرفدارترین سیستم هستش
به همین دلیل وقتی شما مطلب رو ارسال میکنید همزمان با شما ده ها و شاید صد ها وبلاگ بروز شود.
پس وقتی شما مطلب رو ارسال میکنید و تا به صفحه اصلی بلاگفا میرید و ریفرش میکنید ده ها وبلاگ بروز میشود و به همین دلیل هم شما اونو نمیبینید.
هرچند پیشنهاد میدم که دنبال بازدید های زودگذر نباشید بلکه دنبال بازدید های همیشگی و ثابت باشید

والا امین جان من حتی موقعی که خلوته مثلا 3 یا 4 صبح هم امتحان کردم نیست.یه وبلاگ دیگه دارم اون این مشکل رو نداره و حتی توی ساعات شلوغی هم هست. از اینکه وبم در داخل لیست قرار نمی گیره تقریبا مطمئنم.اما دلیلش رو واقعا نمی دونم.البته من چندو قت پیش مقداری از پستای قدیمیم رو حذف کردم. این میتونه تأثیر داشته باشه؟!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

این دو مورد رو که میگم تست کنید و نتیجه اش رو بگید:
1- عنوان وبلاگتون رو تغییر بدید به یک عنوان جدید، فکر کنم الان عنوانش "رویای سبز" هست.
2- همزمان قالب وبلاگتون رو هم به یکی از قالب های آماده ی خود سیستم بلاگفا تغییر بدید و کدهای جاوا رو هم اگر نصب کردید غیر فعال کنید.

این دو مورد رو همزمان انجام بدید و بعد وبلاگتون رو بروز کنید ببینید آیا مشکلتون رفع میشه...

kakapo

New member
این دو مورد رو که میگم تست کنید و نتیجه اش رو بگید:
1- عنوان وبلاگتون رو تغییر بدید به یک عنوان جدید، فکر کنم الان عنوانش "رویای سبز" هست.
2- همزمان قالب وبلاگتون رو هم به یکی از قالب های آماده ی خود سیستم بلاگفا تغییر بدید و کدهای جاوا رو هم اگر نصب کردید غیر فعال کنید.

این دو مورد رو همزمان انجام بدید و بعد وبلاگتون رو بروز کنید ببینید آیا مشکلتون رفع میشه...
مشکل اینطوری حل میشه درسته اما شاید من دلم نخواد از قالب بلاگفا استفاده کنم!

kakapo

New member
با تغییر اسم وبلاگم و همچنین حذف کدهای اختصاصی مشکل حل شد و دیگه نیازی به تغییر قالب نبود.بازهم از admin عزیز سپاسگذارم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با تغییر اسم وبلاگم و همچنین حذف کدهای اختصاصی مشکل حل شد و دیگه نیازی به تغییر قالب نبود.بازهم از admin عزیز سپاسگذارم

خب خدارو شکر.
خواهش میکنم دوست عزیز. باز هم اگر دقیق تر موضوع رو بررسی بیشتری کنید بهتر میتونید اصل موضوع رو متوجه بشید که آیا مشکل از عنوان هست و یا کدهای جاوا.

موفق باشید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
عجب فکر میکردم فقط وبلاگ من تو لیست نشون داده نمیشه ولی وب منم تو لیست نیستش اینم بارها و بارها امتحانش کردم ولی حاضر نیستم از قالبهای ...بلوگفا استفاده کنم:خنده1:

بالا