سلام. من از سال 88 در بلاگفا وبلاگ نویسی می کنم. مدتی هست که وقتی وبلاگمو آپدیت می کنم اسمش در لیست به روز شده ها قرار نمی گیره. کل لیست به روز شده ها رو زیر و رو کردم اما نیست. همین مسئله باعث کم شدن بازدید وبم شده. میشه بگید دلیلش چیه؟ ممنون میشم
ببینید الان چند میلیون وبلاگ در بلاگفا وجود داره و به نوعی پرطرفدارترین سیستم هستش
به همین دلیل وقتی شما مطلب رو ارسال میکنید همزمان با شما ده ها و شاید صد ها وبلاگ بروز شود.
پس وقتی شما مطلب رو ارسال میکنید و تا به صفحه اصلی بلاگفا میرید و ریفرش میکنید ده ها وبلاگ بروز میشود و به همین دلیل هم شما اونو نمیبینید.
هرچند پیشنهاد میدم که دنبال بازدید های زودگذر نباشید بلکه دنبال بازدید های همیشگی و ثابت باشید
آدرس وبلاگم هست:
http://balapain.blogfa.com
مشکل اینطوری حل میشه درسته اما شاید من دلم نخواد از قالب بلاگفا استفاده کنم!این دو مورد رو که میگم تست کنید و نتیجه اش رو بگید:
1- عنوان وبلاگتون رو تغییر بدید به یک عنوان جدید، فکر کنم الان عنوانش "رویای سبز" هست.
2- همزمان قالب وبلاگتون رو هم به یکی از قالب های آماده ی خود سیستم بلاگفا تغییر بدید و کدهای جاوا رو هم اگر نصب کردید غیر فعال کنید.
این دو مورد رو همزمان انجام بدید و بعد وبلاگتون رو بروز کنید ببینید آیا مشکلتون رفع میشه...
با تغییر اسم وبلاگم و همچنین حذف کدهای اختصاصی مشکل حل شد و دیگه نیازی به تغییر قالب نبود.بازهم از admin عزیز سپاسگذارم