معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
تایپیک پاتوق دخترا و پاتوق پسرا که جداست گفتگوی ازادم که هست خوب چرا نمیاین اونجا
اااا این تاپیک رو هم داریم آقا محمد:ایرانجمن:اره ادمین جان این امید 500 اوشلوخ پول منو بالا کشید برای سرمایه گذااری روی اونا تاپیکا
خوب تاپیک گفتوگو بین کاربران راکت میمونه اسم اینارو بکونید قهوه خونه ای - کافی شاپی -رستورانی حداقل فضا عوض بشه.
اشتغال زایی کنیم امید بیاریم مسئول قلیان هاا کنیم مهدی رو اشپز باشی و منم طبق معمول میریته دیگه
به به اشتغال زایی هم قبلا شده.اااا این تاپیک رو هم داریم آقا محمد
سلام به همگییییییی
حالتون خوبه؟؟
اومدم به اونایی که آبجی نفسم رو ناراحت میکنن هشدار بدم گفته باشم اگه کسی آبجیمو ناراحت کنه بدجوری داغون میشماز الانم گفته باشم که با من طرفن
دیگه نبینم آبجیمو کسی ناراحت کنه مفهومه؟؟؟
سلام به همگییییییی
حالتون خوبه؟؟
اومدم به اونایی که آبجی نفسم رو ناراحت میکنن هشدار بدم گفته باشم اگه کسی آبجیمو ناراحت کنه بدجوری داغون میشم از الانم گفته باشم که با من طرفن
دیگه نبینم آبجیمو کسی ناراحت کنه مفهومه؟؟؟
سلامممممممممممم اجی خودمممممممممممممم خوبی/؟؟؟؟
عزیزممممممممممممممممممممی ابجی جون چه عجب یکی پشت من در اومد تو انجمن
دوسمت دالم ابجججججججججججججی
سلام نفسمتوهم امدی. من تازه رسیدم هنوزناهارنخوردم برم ناهار بخورم برگردم بیام نیروداشته باشیم برای کلکل
آره ديگه بچه هاي آفلاينم داريم اونايى كه ازحالت مخفى استفاده ميكنن:دى
اينجا پاتوقه ها كلا فرق داره;-)
اره ادمین جان این امید 500 اوشلوخ پول منو بالا کشید برای سرمایه گذااری روی اونا تاپیکا :نیش:
خوب تاپیک گفتوگو بین کاربران راکت میمونه اسم اینارو بکونید قهوه خونه ای - کافی شاپی -رستورانی حداقل فضا عوض بشه.
اشتغال زایی کنیم امید بیاریم مسئول قلیان هاا کنیم مهدی رو اشپز باشی و منم طبق معمول میریته دیگه :سوت:
فعلا که شده پاتوق دخترای انجمن
بازم بنظرم نیازی به این تاپیک نیست
نمیدونم مدیر بخش چرا رسیدگی نمیکنه
آبجی نفس پس چییییی.......
من همه جوره با آبجی نفسمم......
قووووربووووونت بررررم آبجیییی....
چرااین پسرانمیتونن ببینن ماباهم خوشیم.ضدحال میزنن:57::75:فعلا که شده پاتوق دخترای انجمن
بازم بنظرم نیازی به این تاپیک نیست
نمیدونم مدیر بخش چرا رسیدگی نمیکنه
چرااین پسرانمیتونن ببینن ماباهم خوشیم.ضدحال میزنن
عزیزم ماکه نبایدجواب بدیم کسانی که میان ضدحال میزنن بایدپاسخگوباشن:تنبیه::57:واقعا چرا؟؟ نه چرا؟؟
وای نیلوفر منو تو چه معمایی انداختی الان باید بگردم دنبال جواب را سوالم
خوشبحال داداش منصورت چه پذیرایی مفصلی.کاش یکیم انقدرمنم تحوییل میگرفتبچه ها سرو صدا نکنیدااااا
داداش منصور از سرکار اومده خسته است.....
من برم واسش غذا اینا آماده کنم بخوره کمی استراحت کنه بعد یه گپی بزنیم...
داداش بفرما...
وای پاسخ گو چی باید باشن؟؟؟عزیزم ماکه نبایدجواب بدیم کسانی که میان ضدحال میزنن بایدپاسخگوباشن