حالت ناراحتش:ناراحت:
M Mans0ur New member 2013 , February 10 #209 اینکه حالتش شاد و سرحاله ولی در ارتباط با زندگی میگه دست رو دلم نذار که خونه :نیش:
K kh_m کاربر ويژه 2013 , February 16 #217 نفس خانم (تصویر پس زمینه پروفایلتون فضای عجیبی برام ایجاد میکنه یه حس مبهم و آشنا :گل فقط اگه میشه فونت نوشته هاتونو روشن کنین دیده نمیشن :1:
نفس خانم (تصویر پس زمینه پروفایلتون فضای عجیبی برام ایجاد میکنه یه حس مبهم و آشنا :گل فقط اگه میشه فونت نوشته هاتونو روشن کنین دیده نمیشن :1:
N nafasss کاربر ويژه 2013 , February 16 #218 kh_m گفت: نفس خانم (تصویر پس زمینه پروفایلتون فضای عجیبی برام ایجاد میکنه یه حس مبهم و آشنا ) فقط اگه میشه فونت نوشته هاتونو روشن کنین دیده نمیشن کلیک کنید تا باز شود... ممنونم عزیزم برا خودمم خیلی عجیبه دوسش دارم چشم حتما
kh_m گفت: نفس خانم (تصویر پس زمینه پروفایلتون فضای عجیبی برام ایجاد میکنه یه حس مبهم و آشنا ) فقط اگه میشه فونت نوشته هاتونو روشن کنین دیده نمیشن کلیک کنید تا باز شود... ممنونم عزیزم برا خودمم خیلی عجیبه دوسش دارم چشم حتما
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 17 #219 صورتی بودن پروفایلش که واسه خودمم همین جوره:خنده1: