mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
پنکیک ساده
پنکیک ساده به روش آمریکایی تهیه می شود و مناسب افرادیست که دوست دارند پنکیک آنها کلفت و وسط آن نرم شود.
مناسب برای :2 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
این صبحانه ایده آل است برای کسانی که از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شدهاند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستند.این پنکیک در 15 دقیقه آماده میشود و برای 2 نفر مناسب است.
مواد لازم:
آرد
1 پیمانه
شکر
1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
نمک
½ قاشق چایخوری
شیر
1 پیمانه
کرۀ آب شده
2 قاشق غذاخوری
تخممرغ
1 عدد بزرگ
روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری
مقداری کره به همراه عسل، مربا به میزان لازم برای روی پنکیک
خامه زده شده و یا خامۀ شکلاتی به میزان لازم برای روی پنکیک
طرز تهیه:
فر را با دمای 100 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سینی فر را نیز داخل فر میگذاریم تا گرم شود. فر داغ برای گرم نگه داشتن پنکیکها میباشد. در یک کاسۀ متوسط، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را میریزیم و آنها را با همزن دستی مخلوط میکنیم. سپس آن را کنار میگذاریم. در یک کاسۀ متوسط دیگر شیر، کره (و یا روغن) و تخممرغ را ریخته و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط کرده و سپس مخلوط خشک را به آن اضافه میکنیم. مواد را تا زمانی که مخلوط و یکدست شوند میزنیم. نباید این مایه را بیش از حد مخلوط نمود (زیرا بیکینگ پودر خاصیت خود را از دست میدهد) یک تابۀ بزرگ و مناسب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا کاملاً داغ شود. یک دستمال آشپزخانه را تا کرده و با کمی روغن آن را آغشته میکنیم. سپس با آن دستمال کف تابه را کمی چرب میکنیم. برای درست کردن هر پنکیک، 2 الی 3 قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه داغ میریزیم و با کمک پشت قاشق، آن را به شکل دایره پخش میکنیم. (در یک تابۀ بزرگ حدوداً 2 الی 3 عدد پنکیک همزمان میتوان درست کرد.) هر پنکیک را به مدت حدوداً 1 الی 2 دقیقه میپزیم. زمانی که روی آن حبابهای کوچکی ایجاد شد پنکیک را با کمک کفگیر مناسب و با دقت بر میگردانیم و طرف دیگر را نیز به مدت 1 الی 2 دقیقه سرخ میکنیم. آنها را به سینی فر منتقل کرده، روی آنها را با کاغذ فویل میپوشانیم و داخل فر، گرم نگه میداریم. وقتی تمامی مایه را درست کردیم، آنها را به صورت داغ و با هر چیزی که در منزل داشته باشیم ، مانند عسل، شیره میپل (Maple Syrup)، مربا، موز و شکلات صبحانه، و یا خامه سرو میکنیم.
پنکیک ساده به روش آمریکایی تهیه می شود و مناسب افرادیست که دوست دارند پنکیک آنها کلفت و وسط آن نرم شود.
مناسب برای :2 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
این صبحانه ایده آل است برای کسانی که از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شدهاند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستند.این پنکیک در 15 دقیقه آماده میشود و برای 2 نفر مناسب است.
مواد لازم:
آرد
1 پیمانه
شکر
1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
نمک
½ قاشق چایخوری
شیر
1 پیمانه
کرۀ آب شده
2 قاشق غذاخوری
تخممرغ
1 عدد بزرگ
روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری
مقداری کره به همراه عسل، مربا به میزان لازم برای روی پنکیک
خامه زده شده و یا خامۀ شکلاتی به میزان لازم برای روی پنکیک
طرز تهیه:
فر را با دمای 100 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سینی فر را نیز داخل فر میگذاریم تا گرم شود. فر داغ برای گرم نگه داشتن پنکیکها میباشد. در یک کاسۀ متوسط، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را میریزیم و آنها را با همزن دستی مخلوط میکنیم. سپس آن را کنار میگذاریم. در یک کاسۀ متوسط دیگر شیر، کره (و یا روغن) و تخممرغ را ریخته و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط کرده و سپس مخلوط خشک را به آن اضافه میکنیم. مواد را تا زمانی که مخلوط و یکدست شوند میزنیم. نباید این مایه را بیش از حد مخلوط نمود (زیرا بیکینگ پودر خاصیت خود را از دست میدهد) یک تابۀ بزرگ و مناسب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا کاملاً داغ شود. یک دستمال آشپزخانه را تا کرده و با کمی روغن آن را آغشته میکنیم. سپس با آن دستمال کف تابه را کمی چرب میکنیم. برای درست کردن هر پنکیک، 2 الی 3 قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه داغ میریزیم و با کمک پشت قاشق، آن را به شکل دایره پخش میکنیم. (در یک تابۀ بزرگ حدوداً 2 الی 3 عدد پنکیک همزمان میتوان درست کرد.) هر پنکیک را به مدت حدوداً 1 الی 2 دقیقه میپزیم. زمانی که روی آن حبابهای کوچکی ایجاد شد پنکیک را با کمک کفگیر مناسب و با دقت بر میگردانیم و طرف دیگر را نیز به مدت 1 الی 2 دقیقه سرخ میکنیم. آنها را به سینی فر منتقل کرده، روی آنها را با کاغذ فویل میپوشانیم و داخل فر، گرم نگه میداریم. وقتی تمامی مایه را درست کردیم، آنها را به صورت داغ و با هر چیزی که در منزل داشته باشیم ، مانند عسل، شیره میپل (Maple Syrup)، مربا، موز و شکلات صبحانه، و یا خامه سرو میکنیم.