• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا ایران انجمن؟؟؟؟؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
1- چطوری با این انجمن آشنا شدین؟

خب راستش من واسه موضوع پایان نامه کاردانیم طراحی سایت رو برداشته بودم و تو یه قسمتاییش گیر کرده بودم تا اینکه داداشم حمید با نام کاربری Cube تو این انجمن منو با انجمن قبلی و انجمن فعلی آشنا کرد و بهم گفت من سوالامو از اینجا میپرسم و مشکلمو حل می کنن بچه ها ، تو هم میتونی سوالتو بپرسی و کارت راه بیفته ....
خلاصه این شد که منم کنجکاو شدم و اول تو اون انجمن قبلی عضو شدم بعدش که اون از هم پاشید و بچه ها متفرق شدن دوباره ایران انجمن رو بهم معرفی کرد و اون موقع تازه اولای تاسیس ایران انجمن بود که من اومدم عضو شدم و اون موقع خیلی از تالار ها مدیر نداشت و منم که عشق مدیریت تو تالار زبان رو داشتم به علی خان درخواست دادم و ایشون هم منو مدیر سبزک تالار زبان کردن ....:خجالت2::نیش:
بعدشم با خوبی و خوشی تو این تالار زبان زندگانی کردیم تا اینکه علی خان اومد و نظارت کرد و رنگمون هم عوض کرد....

2- چرا تصمیم به فعالیت کردن تو این انجمن گرفتین؟

تو اون قسمت بالا گفتم دیگه ....

اول اینکه : به خاطر عشق مدیریت تو تالار زبان :نیش::خجالت2:

دوم اینکه از طرز مدیریت و برخورد و رفتار علی خان ( مدیر کل انجمن ) خوشم اومد ... :سوت:اینم شکلک اختصاصیشونه : :خنده2:

سوم اینکه یه عالمه دوست صمیمی پیدا کردم اینجا:دوست:

چهارم اینکه تو کل اینترنت یه همچین انجمن تکی گیرت نمیاد ....:بدجنس:

پنجم اینکه خواستم به علاقمندان زبان ، زبان یاد بدم و اطلاعات خودم رو با همه تقسیم کنم و به اشتراک بذارم ...:احترام:

msmsoft

کاربر ويژه
همش به خاطر asl_davood
---
نمیدونستم داود این قد محبوبه ملت می پسندن

آخرین ویرایش:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
خوب اینجاست که باید حرف مهدی(پلنگ) رو پیش کشید:
بسوزه پدر گوگل که رفاقت نمیشناسه ما رو انداخت تو انجمن و خودش رفت...:خنده2: اما نه این انجمن. انجمن قبلی که ایرانیان نام داشت و بعد از مدتی به دلیل مشغله های کاری که داشتم غیب شدم و بعد از اینکه اومدم دیدم که ایرانیان خالی شده...:تعجب:گفتم چی شده و چی نشده که یکی از دوستای گل تو انجمن قبلی بهم گفت که ایرانیان از هم پاشید و اعلام کرد که علی یه انجمن تازه زده...(علی جان بیا من ببوسمت:بغل::دوست::بغل:) من اومدم اینجا و بعد باز سرم شلوغ شد و دوباره رفتم و دوباره اومدم...(لابد میگید این چقدر میاد و میره... خوب اینم از خاصیت های فیزیکیمه:خنده2:) بعد این شد که اومدیم خدمت شما

چرا تصمیم به فعالیت گرفتم؟
به خاطر دوستای گلی که تو انجمن قبلی بودن و اومده بودن اینجا. اسم نمیبرم که فردا مبادا کسی فراموش بشه و کسی ناراحت بشه
یا علی:گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار
1 - چطوری با این انجمن آشنا شدین؟
از طریق یکی از دوستای کلاس زبانم به نام فاطمه (playful girl). این انجمن رو بهم معرفی کرد و منم اومدم :نیش:

دیدم بچه ها خیلی باحالن. همین طور اومدم کلی خوش آمد گفتن منم حسابی ذوق کردم :نیش: خلاصه چون جو صمیمی و دوستانه و در عین حال مودبانه بود اینجا موندم :18::19:

MaysaSadr

کاربر ويژه
سوال یک :

معرفی شد این جا .. از سوی یکی از بهترین ها .. بهترین دوستانی که می شناسم ..

سوال دو :

بهانه ها همیشه هستند ..
مهم بودن است ؛
ساده می نگارم .. صادقانه هم حتی ..
بهانه ی حضور من ، یک دعوت ساده بود ،برای نظرسنجی ..
امتدادش پا بند بهانه ها باشد یا نباشد ؛
" ماندن "
سهم روزهای کنار هم بودن است ..
روزهایی که می توان در کنار هم لحظه ها را بدرقه داشت ..
و در تمام ثانیه هایش ،
عطر گل های خاطره را استشمام کرد ..

:گل:
---
برای خاطر ِ ی دوست :)

سلطان ِ باران ..

تو بهترین رفیق ای هستی که یک نفر می تواند داشته باشد ..

ممنون ام که قبول کردی ..

سپاس ..

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
داشتم تو سایت ها میگشتم اولین بارم بود تو یه انجمن ثبت نام کردم
از شانسم جای خوبی وارد شدم
:شاد2:

به خاطر همه چی
تاپیکهای دوستان حرف نداره همه عالی:دست:
دوستای خوبی هم پیدا کردم همه دوست داشتنی
:دوست:
خلاصه موندگار شدم اگه یه روز نیام انجمن دلم تنگ میشه
این انجمن باید گلباران بشه:39:
:66:

tirnam

کاربر ويژه
من از طریق تبلیغات ، با این انجمن آشنا شدم .

و به خاطر زیبایی انجمن ( قالب ) ، مطالب انجمن ، گستردگی انجمن ، امکانات انجمن و ... ثبت نام کردم و تصمیم گرفتم فعالیت کنم .

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
زیرا حسن نمیدونم چی چی عضو ایران انجمن بود ما نیز به دنبالش ناخوداگاه عضویدیم:ناراحت:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب چطور آشنا شدنم از این قراره که یکی از دوستان اینجا عضو بوده و خیلی از محیط ایران انجمن از لحاظ صمیمیت محبت و معرفت و احترام و از همه مهم تر که واقعا برا من قابله ارزشه اینکه کاربران نصبت بهم دید خاصی ندارن خیلی جاها من دیدم بهم خواهرو برادر میگن اما اصلا به خواهر و برادری که میگن اعتقاد ندارن و چه اتفاقاتی که نیوفته اما اینجا کم دیدم از این کلمه استفاده بشه ولی حس خواهر و برادری رو به معنی واقعیش دیدم نه فقط در حد استفاده از کلمه ش طوریکه مهم ترین فرد زندگیمم دعوت کردم اینجا !و عضوم هست همیشه هم میگه اینقدر جلویه من از بچهایه ایران انجمن تعریف نکن :سوت::خنده2:
حالا چرا فعالیت میکنم
خب من کلا تو سایتها فعالم !اما مهم ترین دلیل فعالیتم در ایران انجمن قدرشناسی که کاربرا به ارسال دارن . سوئتفاهم نشه منظورم امتیاز یا لایک نیست !منظورم وقتی هست که کاربرا میزارن و مقالها رو به دقت میخونن و اگه هم لازم دونستن نظر هم میدن اینو خیلی بیشتر از لایک و امتیاز میپسندم!هر چند من فقط یه تاپیک مهم دارم !اما هر ارسالم که میبینم عدد بازدیدش بالاتر از 1 هست برا من یه خسته نباشید گفتنه و رفعه خستگیه
ببخشید زیاده گویی کردم :خجالت2:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
چطوری با این انجمن آشنا شدین؟

شاید باورتون نشه.
یک زمانی ما تو انجمنی فعالیت داشتیم که به خاطر مشکلاتی از هم متلاشی شد.
خیلی بعد تر از قضیه بالا، دوستی از همون بچها درخواست کرد براش انجمنی پیدا کنم که محیط گرم و دوستانه ای داشته باشه.
اقا ما با کلی بالا پایین کردن گوگل و اینور اونور کردن -مقایسه- اینجارو پسندیدم.
به اون دوست پیشنهاد کردم، که گفتن بیا باهم ثبت نام کنیم.
بعد از ثبت نام و معرفی جنبشی عظیم از خوشامد گویی به جفت چشمونم دیدیم بعد اونم با بچه ها گرم گرفتم...
نکته بامزه ماجرا اینجاست که اون دوست به خاطر شرایط زندگیش خیلی وقت دیگه سمت نت نمیاد ولی من موندنی شدم شدید :نیش:

چرا تصمیم به فعالیت کردن تو این انجمن گرفتین؟

به خودم قول داده بودم نه اینجا بلکه همه جا نه فعالیتی داشته باشم نه اسم و رسمی از خودم بگم نه با کسی گرم بگیرم.
شاید ترس همیشگی از ارتباطات فضای مجازی.
اما شرایط جوری پیش رفت، دوستانی پیدا کردم که در یک کلام "گل"

کسی که اون طور قول داده بود اخر سر هم عکسش رو گذاشت انجمن هم بهترین مسابقه عمر خودش رو پیاده کرد.. هم کلی برنامه دیگه در حال پیاده کردن ـه :نیش:
عجیب جبری شده :)

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
خوب خوب من اومدم :13:
خوش اومدم :نیش2:

1-چطوری با انجمن آشنا شدین؟
از طریق عمو گوگل مهربان :80::بغل::نیش2:
داشتم دنبال یه مطلب میگشتم که از بهترین انجمن دنیا سر در آوردم :12::8:
و خیلی خیلی هم خوشحالم که در ایران انجمن هستم:ایرانجمن::شاد:

2-چرا تصمیم به فعالیت تو این انجمن گرفتین؟
فقط و فقط به دلیل رفتار دوستای گلم بود :بغل:
چون بسیار با ادب :احترام:شوخ ::83:...مثل داداش امید :12:و همینطور مهربون هستن :بغل:
و به همین دلیل به خواهر عزیزم هم گفتم که در انجمن عضو بشه :18:
من خیلی خیلی خوشحالم که در جمع ایران انجمنی ها هستم و دوستای خوبی مثل شما ها دارم :شاد2:
با شادی دوستانم شاد میشم :شاد:و با ناراحتیشون ناراحت :ناراحت:
دوستون دارم ایران انجمنی ها :بغل:

vajihe90

New member
قبلا هم چند باری اومده بودم ولی تصمیم گرفتم جدی بیام سایت....

مطالبش عالیه یکه حرف نداره.....:شاد:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
آشنایی که از طریق دوستان و همکلاسی ها آشنا شدم!:نیش:

فعالیت هم یکی از دلایلش حضور دوستان بود و یکی از دلایل دیگش که خیلی مهمه جو پاک و در عین حال صمیمی و علمی و گاه شوخ و در واقع سازگار با همه جور اخلاقی هست!:گل:

Sky girl

کاربر ويژه
من از طریق مهدیس جون با ایران انجمن آشنا شدم وواقعم ممنونشم دلیل فعالیتمم اینه که دوسدارم اینجارو:شاد2:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
1- چطوری با این انجمن آشنا شدین؟ از طریق گوگل دنبال یه جای خوب میگشتم برای عضویت تا وقتای خالیم رو باهاش پر کنم که اول از همه اینجا رو آورد که من هم با کمال میل ثبت نام کردم!:گل::خنده1:
2- چرا تصمیم به فعالیت کردن تو این انجمن گرفتین؟ چون محیط صمیمی و با نشاطی داره و وقتی میام اینجا حس خوبی دارم.
:خجالت2::ایرانجمن::گل:

:ایرانجمن::loveiranjoman::iranjoman:

بالا