• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا در بلاگفا نمیتوان از کدهای تبلیغاتی استفاده کرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
من میخواستم توی بلاگفا کد تبلیغاتی بذار

عین این : اکسین ادز یا ادگاه و سایر چیزهای دیگه

اما میگه ممنون میباشد

آیا راهی هست که بشه تبلیغات رو گذاشت یا نه

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
نه شما منظور من رو نگرفتید

ببینید من وقتی که این کد های یا همون اسکریپت ها رو در ویرایش قالب میذارم متن زیر میاد :

خطا - امکان استفاده از قالبهاي تبليغاتي وجود نداردامکان درج عبارت oxinads.com در قالب وبلاگ وجود ندارد

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام و احترام
بله احمد جان ، چند سالی هست که بلاگفا این سیاست رو گذاشته که توی وبلاگ هاش تبلیغاتی جز خودش نمیشه گذاشت
شاید هم یکی از دلایلی که کاربران دارند از بلاگفا کوچ میکنند به سرویس دهندگان دیگه همین روییه آقای شیرازی باشه
حتی خیلی از سایت تبلیغ دهنده مثل همین : اکسین ادز ، ادگاه یا.... با آقای شیرازی در مورد اینکه کاربران کدهای اونها رو هم تو وبلاگ هاشون بتونند بذارند مذاکره کردند و ایمیل رد و بدل کردند ولی آقای شیرازی ماشاالله بهشون باشه هیچ جوابی نمیدند در این مورد
ولی از یکی از تبلیغ دهنده های سایت ادگاه شنیدم که یه برنامه هست که کد اون تبلیغ رو بهش میدیم و اون برنامه کد رو به کد قابل گذاشتم در وبلاگهای بلاگفا میکنه
اما تا جایی که دیدم کاربرانی که اینکار رو میکنند وقتی وبلاگشون بررسی میشه از طرف بلاگفا مسدود میشه
و به نظر من ارزش اینکار رو نداره
موفق باشید
:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد عزیز اگر آموزشی که قرار دادم رو با دقت بخونی، طریقه ی کد کردن کدهای تبلیغاتی اکسین ادز با استفاده از ابزار خود این سایت هست به طوری که کدها به حالتی تبدیل بشند و کد بخورند که عبارت oxinads.com در اون نباشه .

<br><br>
نه شما منظور من رو نگرفتید
ببینید من وقتی که این کد های یا همون اسکریپت ها رو در ویرایش قالب میذارم متن زیر میاد :<br>
<br>
خطا - امکان استفاده از قالبهاي تبليغاتي وجود نداردامکان درج عبارت oxinads.com در قالب وبلاگ وجود ندارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
یعنی اینکه بعنوان بنر از این تبلیغ استفاده کنیم نه اسکریپت درسته ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
متوجه منظور شما از اسکریپت نمیشم.
ولی یک بار دیگه روش کلی کار رو میگم، شما میرید و کد تبلیغاتی رو که میخواید از اکسین ادز میگیرید، و بعد کد رو با استفاده از ابزاری که در خود اکسین ادز موجود هست و آموزشش هم در اون تاپیک که دادم گذاشته شده، تبدیل میکنید به کدی که بلاگفا نتونه اون رو شناسایی کنه و بهتون اخطار نده.

rahnama

پدر ایران انجمن
کد تبلیغ را در آن قرار دادم و کد کوتاه کننده لینک را با نام اون سایت و یکبار هم با عکس اون تبلیغ.

بالا