• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چقدر معتقدید آواتار هر کدوم از ما معرف شخصیت ماست

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
من که میگم آواتار شخصیت نمیاره

:تعجب::تعجب::تعجب:

یادم نمیاد کسی گفته باشه که آواتار شخصیت میاره :بله: بچه ها دارن میگن که آواتار هر کس به گونه ای می تونه نشون دهنده ابعادی از شخصیت اون فرد باشه:1:

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
به نظرم اواتار بیشتر به سلیقه و یا حتا شاید گوشه های از تفکراتش رو نشون بده ولی شخصیت رو نه

چون شخصیت ادما یه بُعد فقط نداره و سلیقه یه قسمت کوچیکی از شخصیت ادماست نه همش:احترام:

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم کاملا موافقم :بله:
از آواتارم مشخصه دیگه :0mid:

راستی باران جان بهتر بود نظرسنجی میذاشتی که رای ها مشخص تر میشد :چشمک:

Arashtranslater

New member
:تعجب::تعجب::تعجب:

یادم نمیاد کسی گفته باشه که آواتار شخصیت میاره :بله: بچه ها دارن میگن که آواتار هر کس به گونه ای می تونه نشون دهنده ابعادی از شخصیت اون فرد باشه:1:

منم یادم نمیاد کسی گفته باشه که آواتار هر کس به گونه ای می تونه نشون دهنده ابعادی از شخصیت اون فرد باشه:نیش: در ضمن من بچه هارو چیکار دارم فقط نظر خودمو میگم :گل:

عنوان تاپیک: چقدر معتقدید آواتار هر کدام از ما معرف شخصیت ماست؟
من:نیش:: منم که میگم آواتار شخصیت نمیاره[معرف شخصیت نیست] ولی یه جورایی نشون دهنده روحیات آدم تو مقطعی از زمانه

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
منم موافقم :گل:

البته به نظرم شخصیت رو صد در صد نشون نمیده کمی می تونه شخصیت ما رو نشون بده هم سلیقه و هم افکارمون رو

آقا امید اواتار شما که داره داد می کشه نکنه توی واقعیت هم داد می کشی؟
:خنده2:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
به نظر من هم علایق کاربرها رو نشون می ده ونمی شه به طور مطلق نشانی از شخصیت اون شخص باشه .شخصیت هر کس تابع عوامل زیادی هست ومعمولا تو دنیای مجازی افراد خود واقعی خود رو نشون نمیدن .

parisa

متخصص بخش
یه جا خوندم گفتم شمام بخونید :گل:

چیزی که هر کدوم از اونهایی که وارد اینترنت میشن باهاش سر و کار دارن ، حالا تحت عنوان اسامیه دیگه مثل شکلک ، اسمایل و … . مثلا توی یاهو مسنجر ، یا توی وب سایت ها یا وبلاگ هایی که توشون رفت و آمد دارن . هر آواتوری که توسط اونها انتخاب میشه ، به نوعی با موضوع مورد علاقشون ارتباط داره ، و یه جورایی بیانگر شخصیت و روحیات طرف مقابله مثلا یکی عکس یه دختر خوشگل و همینطور یک پسر رو انتخاب میکنه ، یکی دوست داره از تصاویر کارتن ها یا فیلم ها استفاده کنه ، یکی تصاویر عصبانی و وحشتناک رو ترجیح میده ، یکی دوست داره از تصاویری استفاده کنه که تک باشه حالا یا در رابطه با موضوع خاصی باشه یا اینکه نه فرقی نمیکنه چی باشه مهم اینه که چیزی باشه که دیگران رو وادار کنه در موردش نظر بدن ، یکی هم دلش میخواد عکس خودش تو آواتورش باشه !و خیلی چیزای دیگه که تو آواتورها می تونید ببینید .

kamrang

New member
منم موافقم :گل:

البته به نظرم شخصیت رو صد در صد نشون نمیده کمی می تونه شخصیت ما رو نشون بده هم سلیقه و هم افکارمون رو

آقا امید اواتار شما که داره داد می کشه نکنه توی واقعیت هم داد می کشی؟
:خنده2:
نه شخصیت ریلکس و شوخی رو نشون میده

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
اها يادم رفت من با اين موافق نيستم
%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86.gif
:احترام:

kamrang

New member
آوانار من یه زن غمگین رو نشون میده که تو خودش فرو رفته . ولی شخصیت من اینجوری نیست من با وجود مشکلات فراوانم تو طول زندگیم . یه زن قوی بار اومدم که دیگه با هر نسیمی نمیلرزه.........................سعی میکنم به اطرافیانم کمک کنم و حتی شادشون کنم .

یاسی

کاربر ويژه
قطعا همه عکسی رو کنار اسمشون میذارن که با سلیقه شون جور در میاد . سلیقه ی هر کس هم با شخصیتش بی ارتباط نیست.:تعجب2:

بالا