• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چه کاری برای شما لذت بخش و دوست دارین انجامش بدین ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gorg nama

متخصص بخش
من کارای زیادی انجام میدم که خوشمم میاد ازشون البته اینم بگم که من کار هایی که دوست دارمو انجام میدم

مثال:

من از وب خوشم میاد کلا از پی سی خوشم میاد و وقتی باهاش کار میکنم آروم میشم
به موسیقی گوش کردن آرومم میکنه
الانم دارم رو یه فیلم کار میکنم که میشه گفت دومین فیلم شهرمون هستش اگه درست بشه که خیلی هم لذت میبرم از نوشتن فیلم نامش.

yalda1375

کاربر ويژه
هیچی مث پیام دادن بم حال نمیده اما بعدش اهنگ گوش دادن بیرون رفتن فیلم دیدن و خلاصه تو ی جمله بگم هرچیزی جز درس خوندن باعث ارامش منه

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
نماز ..خندیدن.. ورزش.. شعر.. کتاب خوب.. موزیک خوب..سفر.. شهربازی...:شاد:
پیاده روی در هوای خوب کنار دریا یا هر جای قشنگ دیگه همراه با یک دوست خوش صحبت..:دوست:
و ایران انجمن...:نیش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
پیاده روی تو هوای برفی..!

البته تنهایی نه هااااا
دو تایی بیشتر میچسبه :بدجنس:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
لب ساحل رفتن بهم ارامش میده خرید کردنو هم دوست دارم

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
گوش دادن به موسیقی لایت و بخصوص موزیک های انگلیش زبان و نوشتن و ترجمه کردن لیریکزشون...

قدم زدن لب دریا و قدم زدن زیر بارون... اینکه وقتی بارون می باره دستامو از هم باز کنم و سرمو به طرف آسمون ببرم و چشمامو ببندم و فریاد بزنم خـــــــــــــــــــــــدا جــــــــــــــــــــــــــون دوستت دارم...

قدم زدن تو جاده هایی که هر دو طرفشو درختای سر به فلک کشیده پوشوندن.

خرید (ترجیحا تنهایی)
هم صحبتی با یه دوست قدیمی و واقعی!!!
و البته فعالیت تو ایران انجمن و آشنایی با آدم های مهربون و متمدن که آدم از دیدنشون ذوق می کنه و تعدادشون تو انجمن کم هم نیست!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
دوس دارم بارون بباره و من هم تنهای تنها باشم و هیشکی هم نباشه و منم زیر بارون برم و گریه کنم و با خدایم حرف بزنم

خیلی دوس دارم .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
گشت و گذار توی شب های تهران و خیلی دوست دارم البته با آهنگ ملایم
وقت های آزادم هم دوست دارم توی خونه باشم پیش کامپیوتر و آهنگ گوش بدم و فیلم ببینم
از رفتن به کوه و فضای سبز البته به غیر از پارک های شلوغ هم خیلی لذت میبرم همیشه موبایلم و توی این جور موقع ها همدمم هست با آهنگ های قشنگش
رفتن خونه مامان جانم و خوردن غذاهاشو هم خیلی دوست تر دارم :بغل:
بودن در کنار اعضای خانواده ام و خندیدن و خندیدن و خندیدن ...
اوه چقد زیاد شد !
بازم هست بعدا میام میگم :خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
مسافرت داخلی و خارجی با خانواده .خصوصا شمال و دیدن ریزش باران کنار دریا.نظارت در کار و شوخی و خنده . عاشق خندیدنم.:دست::غش2::غش2::شاد: عاشق شوخی کردنم.

لارا

کاربر ويژه
پختن شیرینی و کیک دوست دارم:شاد2: قدم زدن وخرید وگشتن تو انجمنم :ایرانجمن:دیدن سریالهای ترکیه دوست میدارم:خنده2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
گشتن تو نت
خوندن ایمیل
بازی و تفریح و مسافرت
درس خوندن... فقط زیست:8:
اس دادن به داداشم:14:
و...

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
موسیقی گوش دادن

قدم زدن به خصوص تو هوای بارونی(الانم داره تهران بارون میاد)

نگاه کردن به اسمون و دریا رو خیلی دوست دارم

حرف زدن و بودن با کسای که واسم خیلی با ارزشن

و عبادت کردن خدارو هم خیلی دوست دارم ارامش بخشه

و....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا