• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه یک زن با قدرت باشیم

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
115.jpg
یک زن با قدرت احتیاجی ندارد که قدرت خود را ثابت کند .

زنهایی که فکر می کنند باید قدرتشان را ثابت کنند معمولأ زنهایی نگران هستند که می ترسند مبادا راز ضعف شخصیتی شان فاش شود و همه از آن اطلاع پیداکنند.

آنها آگاهانه و غیر آگاهانه سعی دارند خودشان و دیگران را قانع کنند که ضعیف نیستند و هرچه بیشتر در این کار اصرار بورزند شک و تردیدشان نسبت به خود بزرگ تر می شود .

اگر شما فکر می کنید که از این گروه زنانی هستید که همیشه سعی در قدرت نشان دادن در مقابل دیگران را دارند خودتان را متوقف کنید و لحظه ای به خود بیاندیشید و بدون هیچ سعی و کوششی اجازه دهید قدرت واقعی تان بطور طبیعی نمودار شود .

از طریق سکوت و آرامش و اعتماد به نفس است که شخصیت های با قدرت به نظر می آیند و مورد تحسین همه قرار می گیرند.

همیشه به خاطر داشته باشید که شخصیت با قدرت هیچ احتیاجی به بوق و کرنا برای به رخ کشیدن خود ندارد زیرا اگر واقعی باشد به آرامی و دوستانه به گوش همه خواهد رسید .

ضرب المثل مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید دقیقأ گویای این مسئله می باشد .

زهره.ش

کاربر ويژه
به نظر من حتی ضعیف ترین زنان هم از مردان قدرتمندترند چرا که توان تحمل سختیهایی را دارند که مردان به هیچ وجه تحمل نمیکنند وهمچنین آنقدر انعطاف دارند که زیر بار مشکلات خرد نشوند ولی مردان بسیار شکننده هستند. من زنی را میشناسم که در عین ضعف بسیار قدرتمند زندگیش را مدیریت کرد ونشکست.

360درجه

متخصص بخش فیزیک
زن ها همینطوری هم با سیاستی که دارن با قدرت هستن اون موقع شما میگین چطوری با قدرت باشیم...؟:خجالت2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من نه ساست دارم نه راه قدرتمندیوبلدم:ناراحت:هرموقع هم خواستم عرض اندام کنم انچنان برزمین خوردم که تایک هفته توشوک هستم:خنده2:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
من نه ساست دارم نه راه قدرتمندیوبلدم:ناراحت:هرموقع هم خواستم عرض اندام کنم انچنان برزمین خوردم که تایک هفته توشوک هستم:خنده2:
اعنماد

به نفس . تنها راه حلش اعتماد به نفس هستش و یک شریک خوب در زندگی که کاملا حمایتتون کنه.
همین و بس

بالا