• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاش یاد بگیریم

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
به نام خدا
و سلام

می خواستم این تاپیک را بعد از ماه رمضان بزنم اما گفتم شاید اون موقع فقط حسرت بخوریم که چرا ماه مهمانی خدا،اومد و رفت اما ما هیچ تغییری تو خودمون ایجاد نکردیم

هنوز یک هفته از این فرصت بزرگ باقی مونده.فرصت پالایش روح و پالایش فکر.فرصت تغییر رفتار و رویه های اشتباه

امیدوارم آخرین این ماه فقط حسرت نصیب ما نباشه

دوستان عزيزم ، لحظه هايي تو زندگي همه ما پيش مياد كه احساس درماندگي مي كنيم احساس مي كنيم كه بن بست رسيديم . فكر مي كنيم همه درهاي زندگي به روي ما بسته شده . اما حقيقت اينه كه هيچوقت همه درها بسته نيست . اگر بر هردري قفلي هست ، به يقين براي آن كليدي هم هست .

واقعيت اينه كه اين احساس نتيجه ضعف هاي دروني ما ست كه از ندانستن سرچشمه مي گيرد. از ياد نگرفتن خيلي چيزها كه براي مقابله با مشكلات زندگي بايد ياد بگيريم . ما ممكنه آموخته هاي بسياري داشته باشيم ، اما قطعا آنچه كه بايد ياد بگيريم خيلي بيشتر از آن چيزي هست كه تا به حال آموخته ايم .ما بايد خيلي چيزها رو ياد بگيريم تا بتونيم اين ضعف ها رو از بين ببريم .

من مطمئن خيلي چيزها مي تونم ازشما ياد بگيريم كه شايد
هيچوقت به فكر خودم نميرسيد كه اين هم مي تونه يك كليد طلائي براي بازكردن قفل هاي بسته اي باشه كه فكر مي كردم هرگز باز نخواهد شد

در اين تاپيك قصد دارم با كمك شما دوستان خوبم چيزهايي كه لازمه ياد بگيريم را براي هم بيان كنيم و ازهم درس بگيريم ، تبادل تجربه كنيم تا به ياري خدا بتونيم شخصيت با ثبات و نيرومندي ازخود بسازيم كه تن به شكست و تسليم و نااميدي نميده .تا بتونيم شخصيتي سربلند و موفق و مورد اعتماد و علاقه همه باشيم .

بايد ياد بگيريم بجاي خسته شدن ، بجاي غر زدن ،

بجاي شكوه و شكايت از دنيا و از روزگار و از اين و آن ،

تاوان اشتباهتمان را بدهيم هرچند سنگين باشد

گرچه گذر زمان فرصت مهر ورزیدن را دریغ نمی کند؛

اما مرگ را استثنائی نیست؛

فرصت ها را براي مهرورزي دريابيم

بايد ياد بگيريم وقتي مشكلي پيش مياد صبور باشيم
هرچند دردناك باشد.

ياد بگيريم ادمها را همانطور كه هستند بپذيريم

نه همانطور كه ما دوست داريم باشند .

ياد بگيريم در مسير زندگي چون كاج باشيم پايدار و استوار
نه همچو بيد كه به هر بادي بلرزيم

ياد بگيريم از قضاوت ديگران ناراحت نشويم ، چرا كه قضاوت ديگران
حاصل دانسته هاي اندكشان ازماست ، نه حقيقت قطعي وجودما

چقدر خوبه که یاد بگیریم:

از دوران بچگی فقط به فکر بازیگوشی ها و شیرین کاری هاش نباشیم، بلکه قدری هم به فکر پاکی و معصومیت زمان کودکی بیفتیم و سعی کنیم اون معصومیت رو در خودمون حفظ کنیم.

چقدر خوبه که یاد بگیریم:

زمان هیچ وقت قرار نیست به عقب برگرده. پس حسرت گذشته ها رو نخوریم. آینده هم که هنوز نیومده، پس آرزوهای طول و دراز نداشته باشیم. چیزی که مهمه این هست که حال رو دریابیم و طوری استفاده کنیم که گذشته ها رو جبران و آینده رو به بهترین وجه ممکن بسازیم.

چقدر خوبه که یاد بگیریم و یادمون باشه:

گاهی وقتا خیلی زود دیر میشه، ولی تا فرصت باقیست، هیچ وقت برای شروع دیر نیست.

چقدر خوبه که یادمون باشه:

عمر ما هر چقدر هم طولانی باشه، کوتاه هست. پس لحظه لحظه اش رو قدر بدونیم...

و چقدر خوبه که یادمون باشه:

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَیرِ فِتْنَةً وَإِلَینَا تُرْجَعُونَ

هر انسانی طعم مرگ را می‌چشد! و شما را با بدیها و خوبیها آزمایش می‌کنیم؛ و سرانجام بسوی ما بازگردانده می‌شوید!

«الأنبیاء/35»

و آخر از همه اینکه یادمون باشه:

خداوند در خلوت ها هم ناظر به اعمال ماست. و به قول فرمایش آقا امیرالمومنین علی علیه السلام: اتقوا معاصی الله فی الخلوات، فان الشاهد هو الحاکم.

در خلوت ها هم تقوای الهی را پیشه کنید و از نافرمانی او بپرهیزید. زیرا همان کسی که الان شاهد و ناظر بر شماست، روز قیامت قاضی و حاکم خواهد بود و جای هیچ انکاری هم نیست.

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

یاد بگیریم که مشکلات رو هر چقدر هم بزرگ کوچک ببینیم وقتی مشکلات و کوچک ببینیم توی تصورمون و ذهنمون جای کمتری رو اشغال میکنند و زودتر رفع میشوند، اینو خودم امتحان کردم و جواب هم گرفتم :12:

ممنونم از ایجاد تاپیک و دعوتتون :1:

shakira

متخصص بخش پزشکی
خدا را دیده ای آيا؟

و هنگامی كه می فهمی:

دگر تنهای تنهایی،

رفیقی ... همدمی ... یاری ...

كنارت نیست،

و می ترسی كه رازی با كسی گویی؛

یكی بی آنكه حتی لب تو بگشایی،

به آغوشی،

تو را گرم محبت ميكند با عشق...

گمانم ديده ای او را ...

:گل:

یاد بگیریم خدا همیشه تنها ترین است و هرگز ما را تنها نمیگذارد ...

:گل:

زینب

کاربر ويژه

چقدر خوبه که یاد بگیریم:

از دوران بچگی فقط به فکر بازیگوشی ها و شیرین کاری هاش نباشیم، بلکه قدری هم به فکر پاکی و معصومیت زمان کودکی بیفتیم و سعی کنیم اون معصومیت رو در خودمون حفظ کنیم.
خیلی خیلی ممنون شاهد عزیز.:گل:

ali jan

کاربر ويژه
خیلی ممنون شاهد عزیز.چقدر زیبا نوشتی و چه احساس خوبی به من دست داد.

samin

کاربر ويژه
بايد ياد بگيريم كسي رو قضاوت نكنيم چون جاي اون فرد و شرايطش نيستيم

ياد بگيريم زندگي ادامه داره هر چقدر ك ه امروز روز سخت و طاقت فرسايي باشه فردا ميتونه روز بهتري باشه

بايد ياد بگيريم تنها كسي كه تنهامون نميذاره خداست

بايد ياد بگيريم كه گاهي بايد از بقيه ياد گرفت

و ايكاش عشق رو ياد بگيريم و باهاش بازي نكنيم

ممونو اقا شاهد تايپيكتون خيلي مفيده

helia20

کاربر ويژه
واقعــــــــــــا زیبا ولی نمیدونم چرا خودم رو میگم
کوچه علی چپ رو ترجیح میدیم؟؟؟

rahnama

پدر ایران انجمن

raha710

کاربر ويژه
خدایا من رو ببخش که همیشه ازت طلبکارم ... چرا ؟! نمیدونم شاید فکر میکنم : "چون بهم لطف کردی و منو آفریدی ، مدیون من شدی ! " خدایا ببخش که همیشه به فکر معامله کردن با تو بودم : ... " خدایا اگه فلان کارو واسم انجام بدی ... منم قول میدم که فلان ... " و بهمان خنده ام میگیره شاید هم گریه ،تو میدونی که نمیتونم سر قولم بمونم؛ ولی جوابم رو بامحبتت دادی خدایا آخه چرا ؟ خدایا من دردونه ی مخلوقاتتم و شاید به همین خاطر ننر بار اومدم ... خدایا من باهات کلی حرف دارم و تو هم همیشه برام وقت داشتی و داری خدایا من فکر میکنم تو خیلی عاشقم بودی و هستی mتو هزاران نشونه برام فرستادی تو اینقدر عاشقم بودی و هستی که شریف ترین انسانها رو برای رسوندن پیغامت برام انتخاب کردی و فرستادی ، و بهترینشون، همونی که از ابتدا به امین بودن معروف بود ... خدایا تو خیلی بهم امتیاز دادی، ولی من دارم می بازم من دارم به خودم می باز ...باختی بزرگتر از این وجود داره که فقط وقتی سر و کله ام دور وبرت پیدامیشه که دچار مشکلی شده باشم ؟ خدایا این دستهای منه همونی که همیشه بطرفت درازه و این هم سری که جلوی همه خم شده ولی افسوس از یکبار طاعتِ با صداقت برای اطاعت نکرد خدایا ... این منم ... اشرف مخلوقاتت ... جانشین تو بر روی زمین ...همونی که وقتی منو آفریدی خودت رو احسن الخالقین نامیدی خدایا من دارم به خودم می بازم خدایا دستم رو بگیر ...دست کسی رو که امیدی به طاعت ناچیز و ریایی خودش نداره ...

tirnam

کاربر ويژه
کاش یاد بگیریم که نگیم مشکل ، بگیم مسئله و این مسئله رو حل کنیم . کاش هم یاد بگیریم هم بهش عادت کنیم .

کاش یاد بگیریم فقط کاری که خدا و رسول های خدا میگه رو انجام بدیم نه کاری که فکر می کنیم خوبه و بهمون میگن خوبه .

کاش یاد بگیریم بدون هیچ چشم داشتی به دیگران خوبی و کمک کنیم و بابت خوبی که کردیم انتظاری نداشته باشیم .

کاش یاد بگیریم روزی انسان دست خداست و خداست که روزی انسان رو تعیین میکنه و میگه از روزی که به شما میدیم انفاق کنید .

کاش یاد بگیریم طوری زندگی کنیم که حداقل خودمون از خودمون راضی باشیم .

مهری

کاربر ويژه
يادمان باشد از امروز جفايي نکنيم ***

گر که در خويش شکستيم صدايي نکنيم ؛

خود بتازيم به هر درد که از دوست رسد ***

بهرِ بهبود ولي فکر دوايي نکنيم ؛

جاي پرداخت به خود بر دگران انديشيم ***

شِکوه از غير، خطا هست خطايي نکنيم ؛

ياور خويش بدانيم خداياران را ***

جز به ياران ِ خدادوست وفايي نکنيم ؛

يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند ***

طلب عشق ز هر بي سر و پايي نکنيم ؛

گر که دلتنگ از اين فصل ِ غريبانه شديم ***

تا بهاران نرسيده است هوايي نکنيم ؛

گِله هرگز نبُود شيوه ي دلسوختگان ***

با غم خويش بسازيم و شفايي نکنيم ؛

يادمان باشد اگر شاخه گلي را چيديم ***

وقت پرپر شدنش ساز و نوايي نکنيم ؛

پر پروانه شکستن هنر انسان نيست ***

گر شکستيم ز غفلت من و مايي نکنيم ؛

و به هنگام نيايش سرسجاده ي عشق ***

جز براي دل محبوب دعايي نکنيم ؛

مهرباني صفت بارز عشاق خداست ***

يادمان باشد از اين کار اِبايي نکنيم ...

یادمان باشد،یادمان باشد،یادمان باشد

samin

کاربر ويژه
بله.میخوای بدونی چقدر سخته؟
ببین از شب تا صبح چت کردن راحت تره یا یه صفحه قرآن خوندن ونیم ساعت بهش فکرکردن؟

متوجه منظورت نشدم ولی من در خوندن قران سختی نمیبینم و تاحالا ندیدم فقط لذت بردم بخصوص وقتی معنیشو میخونم مثلا سوره نور که همیشه از خوندنش لذت بردم ولی سختی ندیدم

rahnama

پدر ایران انجمن
یاد بگیریم که هیچوقت ننرسیم.راه مبارزه با ترس روبرو شدن با ترس است.
یاد بگیریم که مشکلات بزرگ را برای حل به خدا بسپاریم و خود بدنبال کار روزمره خود باشیم.
یاد بگیریم که لبخند از روی لبانمان محو نشود.
یاد بگیریم همه را دوست داشته باشیم.
یاد بگیریم که داشتن اعتماد بنفس اولین نشانه رسیدن به موفقیت است.
یاد بگیریم. یاد بگیریم که اهدافمان را برای 6 ماه و 1 سا و 5 سال و 10سال دیگر بنویسیم.من هدفی را که برای 10سال قبل نوشته بودم دیروز تحقق پیدا کرد.بوسه ای برای خدا برای اظهار تشکر به هوا فرستادم و کمی اشک ریختم.
ما انسان هستیم و هر انسانی اشتباه میکند .یاد بگیریم که از این اشتباهات خود پند بگیریم.

زنگ تفریح:
خانمم : راهنما یاد بگیر که ظرفها را به موقع بشوری.
راهنما یاد بگیر در شستن لباسها رنگهای تیره را با روشن قاطی نشوری.
راهنما: خانم اجازه؟ چرا من را پیش عزیزان خجالت زده میکنی؟ من گفتم در منزل ظرف نمی شورم. لباس نمی شورم.حالا همه فهمیدند.
:غش2::غش2::غش2:

آخرین ویرایش:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
یاد بگیریم ( اول از همه خودم )مثل آقا هوشنگ دیگران را شاد کنیم و کسی را از خودمون نرنجونیم

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
متوجه منظورت نشدم ولی من در خوندن قران سختی نمیبینم و تاحالا ندیدم فقط لذت بردم بخصوص وقتی معنیشو میخونم مثلا سوره نور که همیشه از خوندنش لذت بردم ولی سختی ندیدم
خوش به حالت ثمین...
منظور من کلی بود.مثال زدم که بهتر متوجه بشیم.اینکه واقعا بعضی وقتها سختمونه کارهای قشنگی که ممکنه وقت زیادی هم ازمون نگیره را انجام بدیم و به راحتی از کنار فرصتها میگذریم.یکی از مسایلی که همیشه خودم باهاش درگیرم همینه

بالا