• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کدوم رو تو دوران مدرسه تجربه کردین؟:نیش2:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
کدوم یکی از اینا رو تو دوران مدرسه تجربه کردین؟ :بدجنس:
1-اخراج از کلاس؟ :تنبیه:
2-خوابیدن سر کلاس؟ :خواب:
3-سر کار گذاشتن معلم و بقیه؟ :غش2:
4-جعل امضا برای امور خیر؟ :نه:
5-جلو همه ضایع شدن؟ :15:
6-فرار از مدرسه؟ :فرار:
7-آقا...خانم اجازه؟ فامیلمون از دنیا رفت...:24:
8-دعوا...کتک کاری...:21::32::31::26::28:
9-همه موارد :9:

همه موارد - [دعوا] + خوابیدن تو نماز خونه مدرسه + کپی گرفتن ورقه امتحان ریاضی 2 و پخش کردن بین بچه ها + دست کاری زنگ مدرسه + ضبط صدای معلم دینی زمانی که از مدیر و ناظر ها با لحن بد حرف میزد و پخش اون برای مدیر :نیش: + و خیلی کارای دیگه که اصلاً رووم نمیشه بگم :48:

آخرین ویرایش:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
اول ابتدایی اخراج شدم چرا:
چون حیاط مدرسمون یه ال مانند داشت من میرفتم اونجا میخوابیدم.
75629_xbltef.gif
مثلا ساعت هفت میرفتیم مدرسه اون وقتا من تا نه میخوابیدم ساعت نه سر حال میرفتم سر کلاس
75629_xbltef.gif

یه هفته اینجوری گذشت تا اینکه معلمه به مدیره میگه مدیره هم فکر میکنه من از مدرسه فرار کردم
73289_152fs163816.gif

زنگ میزنن خونمون مامانم میاد و خلاصه دنبال ما میگردن و وقتی گوشه حیاط خوابیده بودم با بوس مامانم از خواب پا میشم و باهم میریم خونه تا یه هفته نمیرم مدرسه
ینی مدیرمون گفته بود نرم:دی
72689_cupidgirl.gif

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام من خیلی بچه زرنکی بودم معلم و ناظمامون کاری به کارم:تعجب2: نداشتن ولی با این توصیفات یکی دو مورد از موارد 6و8 رو در پرونده ی درخشانم دارم:خجالت2:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
2-خوابیدن سر کلاس؟

مخصوصا کلاس فیزیک:خنده2:
راستش همه معلم ها تو این موضوع مونده بودن که بنیامینی که سر کلاس فیزیک چرت میزنه چطور داره فیزیک میخونه. اونم از نوع ...
3-سر کار گذاشتن معلم و بقیه؟
تو کلاس فیزیک و جغرافیا سال دوم زیاد این اتفاق می افتاد

بالا