• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کشف ليزرانداز در آزادي (عکس)

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
در حالي که جو ورزشگاه به سود پرسپوليس شده بود اين هوادار به انداختن ليزر در چشم مهدي رحمتي کرد.

144874hp2.jpg

زمانی که پژمان منتظری علی کریمی را در محوطه جریمه استقلال سرنگون کرد اینطور به نظر می رسید که پرسپولیس از برتری 10 دقیقه ای اش نتیجه خواهد گرفت...
اما برعکس، این پنالتی یکی از دلایل شکست پرسپولیس در بازی دیروز بود. در حالی که جو ورزشگاه به سود پرسپولیس شده بود این هوادار اقدام به انداختن لیزر در چشم مهدی رحمتی کرد تا با افزایش کش و قوس ها ؛ داور ناگهان به سمت ناظر بازی بدود و صحنه را به او گزارش کند.
همه این ها در شرایطی بود که لحظه به لحظه به استرس محمد نوری پنالتی زن پرسپولیس افزوده می شد و در نهایت هم ضربه را به اوت زد.
http://u.goal.com/144800/144874hp2.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باید یک فکر اساسی به وضعیت افرادی که لیزر اندازی میکنند، بکنند، چون در اکثر بازی های مهمی که در تهران انجام میشه به وضوح میشه حرکت نور لیزر رو در مقابل دروازه و روی صورت دروازبانان تیم ها دید.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آره واقعا خیلی بده این حرکت باید یه فکری به حالش بکنن

ولی یه چیزی این عکسه تابلو با فتوشاپ درست شده مطمئن باشین

Reza.M

Banned
انقد هم دقیق نمیشه گفت تابلو هست
یخورده بحث برانگیز هست ولی نمیشه گفت تابلو شده

gorg nama

متخصص بخش
نداداش نگاه کنین ابتدای لیزرو نگاه کنین بعد یکم پاینش دنبال دست بگردین کار اون پسرس که وایستاده یکم دقیق نگاه کنین میبینین

0mid

متخصص بخش ورزشی
حالا هرکی یه نظری داره
منم نظر خودمو گفتم که فکر میکنم این عکس رو با فتوشاپ درست کردن :بله:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
قابل توجه امید خان این عکس داخل تمام سایت های معتبر هست .....
اما فتوشاپ هست یا نه را من نمیتونم بگم .....
اما چیزی که قابل ذکر با دوربن حرفه ای که اونم بیشتر عکاس ها دارند اینگار گرفته شده:تعجب:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
به نظرم فتوشاپ نیست
در ضمن عکس گرفتن از اون پسره هم کار چندان مشکلی نیست
چون اگه دقت کرده باشین نزدیک به 15 یا 20 ثانیه اون لیزرو گرفت
خوب این لیزر ها هم یه نوع پرتوی نور مشخصه و ابتداش کاملا معلومه
عکاس هم هم می دونسته کجاست و هم زمان کافی برای عکس گرفتن داشته

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من به این بحثا کاری ندارم...فقط اومدم یه چیزی بگم..:نیش:

نداداش نگاه کنین ابتدای لیزرو نگاه کنین بعد یکم پاینش دنبال دست بگردین کار اون پسرس که وایستاده یکم دقیق نگاه کنین میبینین

:غش2::غش2:آخه آقای گرگ..شما هم یه چیزی گفتیا..واقعا آدرس دقیقی دادی..مرررررسی.. آخه اینجا که همه ایستادن....:غش2::غش2:

gorg nama

متخصص بخش
من به این بحثا کاری ندارم...فقط اومدم یه چیزی بگم..:نیش:

:غش2::غش2:آخه آقای گرگ..شما هم یه چیزی گفتیا..واقعا آدرس دقیقی دادی..مرررررسی.. آخه اینجا که همه ایستادن....:غش2::غش2:

غزیز شما اگه به ابتدای لیزر نگاه کنی میبینی دست اون پسری که کمی بلوزش به نیلیمیخوره هستش یه نگاه بگن

0mid

متخصص بخش ورزشی
من به نظر همتون احترام میذارم ولی هنوزم از نظر من این عکس با فتوشاپ درست شده :بله:
برای خودم دلیل هم دارم ولی اصلا حسش نیست بگم چون زیاد میشه

بالا