• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیکــــــ شکلاتی ساچر . . . Sacher Cake

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
994554_504728319602705_796092874_n.jpg


مواد لازم:

----------
شکلات خرد شده ( باید کاملا نرم باشد و در دمای سرد نباشد ): 100 گرم
کره : 65 گرم
زرده تخم مرغ : 4 عدد
سفیده تخم مرغ : 5 عدد
آرد : 65 گرم
شکر : 70 گرم
مارمالادپرتقال یا زردآلو یا هر میوه ای که دوست دارین : ۱۵۰ گرم
اگه دوست داشتید کمی ( کمتر از 20 گرم ) پودر کاکائو هم بریزید
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کرده

کره و شکلات را به روش بن ماری روی بخار کتری گذاشته تا شکلات و کره آب شود، بعد کنار گذاشته ولی سرد نشود

۴ عدد زرده را با شکلات مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
سفیده را زده تا کمی کف کند و سفید شود بعد شکر را بە تدریج و مرحله به مرحله اضافه می کنیم تا سفیده کاملا شکل گرفته و سفت شود.

۱/۳ از سفیده را با مخلوط شکلات و کره مخلوط کرده بدون همزن با لیسک بە آرامی هم بزنید دورانی و از یک طرف و آرام و بعد نیمی از آرد و ۱/۳ دیگر از سفیده و بقیه آرد و بقیه سفیده تا مواد خوب مخلوط شود.

کف قالب حتما باید کاغذ روغنی انداخته شود.
مواد کیک را داخل قالب ( قالب گرد مناسب برای تهیه این کیک قالب 23 سانتی متری است. و قالب مستطیل هم قالبی 20 در 30 می باشد.) ریخته و در فر ( از قبل باید به مدت 15 دقیقه با 200 درجه سانتی گراد گرم شود ) ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده بە مدت 20 تا 30دقیقه یا تا زمانی کە اگر با انگشتان بە سطح کیک فشار دادید، کیک بە سمت بالا برگردد.

اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و بعد برش بزنید.
بعد از سرد شدن کیک از وسط به دو ( یا 3 قسمت ) قسمت مساوی تقسیم شده
و در لای دو قسمت مارمالاد پرتقالی یا زردآلو و یا خامه می مالیم میشه لایه شکلاتی هم درست کرد
و روی کیک هم گاناش میدهیم.

نکته :
توجه داشته باشید در کیکهایی که زرده و سفیده از هم جدا نمیشوند تخم مرغها با همزن کاملاً باید هم زده بشوند تا به پف کردن کیک کمک کنند.

مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش:
-------------------------------------
خامه: 170 ميلي ليتر
شکر: 70گرم
شکلات سياه خرد کرده: 200گرم
کره: 30 گرم

روش تهيه ي کرم گاناش:
------------------------------
خامه، شکر و شکلات را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شکر و شکلات در خامه حل شوند. آن گاه کره را بيفزائيد و مخلوط کنيد. بعد کرم را از روي حرارت برداريد و پس از خنک شدن، مصرف نمائيد.
يادآوري : کرم را همچنان که روان است، استفاده کنيد.

برای لای کیک در اصل از مارمالاد پرتقال استفاده می شود
 
بالا