مواد لازم :
تخم مرغ 7 عدد،شکر 1لیوان سرخالی، وانیل 3/1 قاشق چایخوری
رنگ قرمز چند قطره، اسانس توتفرنگی چند قطره، آرد 7 قاشق غذاخوری متوسط
کرم برای وسط کیک بمقدار لازم، توت فرنگی 1 کیلوگرم، خامه برای تزیین نیم کیلوگرم
طرز تهیه : زرده و سفیده را از هم جداکرده نیمی از شکر را به زرده ها اضافه کرده نیم دیگر را به سفیده . زرده ها راهمراه با شکر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا کاملاً سفت و غلیظ شود . سفیده را همبا بقیه شکر زده تا سفت و غلیظ شود و از ظرف نریزد . زرده ها را با سفیده مخلوطکرده به آرامی هم زده آنگاه چند قطره رنگ و اسانس ریخته و پس از این که کمی مخلوطکرده آرد را در چند نوبت اضافه کرده با مایه مخلوط نمایید . مایه آماده شده را درقالب ریخته سطح آنرا صاف نمایید و به مدت یکساعت در فر 350 درجه فارنهایت یا 175درجه سانتی گراد قرار می دهیم . پس از این که کیک پخته شد و خنک شد کیک را به دوقسمت تقسیم کرده سطح کیک را با شربت توت فرنگی مرطوب کرده رویش کرم می مالیم . رویکرمها توت فرنگی ورقه شده می چینیم مجدداً کمی خامه مالیده و لایه بعد را که مرطوبکرده ایم رویش قرار می دهیم و با دست کمی فشار می دهیم و سطح کیک را با قشری ازخامه می پوشانیم سپس آنرا با توت فرنگی و خامه تزیین می نماییم
تخم مرغ 7 عدد،شکر 1لیوان سرخالی، وانیل 3/1 قاشق چایخوری
رنگ قرمز چند قطره، اسانس توتفرنگی چند قطره، آرد 7 قاشق غذاخوری متوسط
کرم برای وسط کیک بمقدار لازم، توت فرنگی 1 کیلوگرم، خامه برای تزیین نیم کیلوگرم
طرز تهیه : زرده و سفیده را از هم جداکرده نیمی از شکر را به زرده ها اضافه کرده نیم دیگر را به سفیده . زرده ها راهمراه با شکر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا کاملاً سفت و غلیظ شود . سفیده را همبا بقیه شکر زده تا سفت و غلیظ شود و از ظرف نریزد . زرده ها را با سفیده مخلوطکرده به آرامی هم زده آنگاه چند قطره رنگ و اسانس ریخته و پس از این که کمی مخلوطکرده آرد را در چند نوبت اضافه کرده با مایه مخلوط نمایید . مایه آماده شده را درقالب ریخته سطح آنرا صاف نمایید و به مدت یکساعت در فر 350 درجه فارنهایت یا 175درجه سانتی گراد قرار می دهیم . پس از این که کیک پخته شد و خنک شد کیک را به دوقسمت تقسیم کرده سطح کیک را با شربت توت فرنگی مرطوب کرده رویش کرم می مالیم . رویکرمها توت فرنگی ورقه شده می چینیم مجدداً کمی خامه مالیده و لایه بعد را که مرطوبکرده ایم رویش قرار می دهیم و با دست کمی فشار می دهیم و سطح کیک را با قشری ازخامه می پوشانیم سپس آنرا با توت فرنگی و خامه تزیین می نماییم