مواد لازم:
هشت اونس(دویست و بیست و پنج گرم ) کره مکعبی شده، در دمای محیط
هشت اونس (دویست و بیست و پنج گرم ) شکلات تلخ مرغوب، خرد شده
سه چهارم پیمانه آرد همه منظوره
سه چهارم پیمانه شکر
یک قاشق چای خوری پوست رنده پرتقال
یک قاشق چای خوری نمک
چهارعدد تخم مرغ
دو پیمانه بستنی کارامل نمکی یا هر بستنی مرغوب دیگه
عکس ها بر اساس نصف دستور

شکلات و کره رو خرد کنید (که من یادم رفت). برای یک دقیقه در مایکروفر بذارید و سپس هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه

سایر مواد رو در کاسه ای بریزید. اعتراف می کنم که پوست رندیده پرتقال نزدم چون نداشتم |

خوب هم بزنید تا کاملا یه دست بشه |
سس شکلات رو اضافه کنید |

کاملا مخلوط کنید. اگر خواستید می تونید دوباره با همزن این کار رو بکنید |

مایه رو در ظروف سرو کوچک یا حتی لیوان معمولی بریزید. جا برای انبساط رو فراموش نکنید. این کیک حدودا دو برابر می شه. من با نصف دستور درست کرم و بنابراین چهارتا کیک گیرم اومد |

داخل مایکروفر بذارید. بهداشت داخلی مایکروفر رو هم رعایت کنید |
با درجه زیاد از پنجاه ثانیه تا دو دقیقه در مایکرو فر بذارید. این بسته به تعداد ظرف ها و قدرت مایکروفر و حجم شکلات داخل ظروف داره و ثابت نیست. به نظر من با پنجاه ثانیه شروع کنید و یکی رو پس از این مدت تست و فدا کنید. اگر نرم و مرطوب بود پخت رو متوقف کنید وگرنه سی ثانیه- سی ثانیه زمان رو اضافه کنید و فدا شده رو هم به فر برگردونید و دوباره تستش کنید. برای من یک دقیقه و سی ثانیه عالی بود. مواظب باشید زیاد حرارت ندید چون کیک خشک و نتیجه مثل اون دستور فارسی متواتر می شه |

با یک بستنی سوپر اعلا تموم کنید. من از بستنی Dulce de leche یا همون شیر کاراملی استفاده کردم. الان که یاد اون لحظات ملکوتی افتادم، اشک شوق و نیاز در چشمانم حلقه زد. |
منبع:http://www.shamshiricafe.com/2012/08/blog-post_30.html
پیوست ها
آخرین ویرایش: