• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک شکلاتی سه دقیقه ای در مایکروفر به روش مایکل سایمون

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
IMG_0378.JPG

مواد لازم:
هشت اونس(دویست و بیست و پنج گرم ) کره مکعبی شده، در دمای محیط
هشت اونس (دویست و بیست و پنج گرم ) شکلات تلخ مرغوب، خرد شده
سه چهارم پیمانه آرد همه منظوره
سه چهارم پیمانه شکر
یک قاشق چای خوری پوست رنده پرتقال
یک قاشق چای خوری نمک
چهارعدد تخم مرغ
دو پیمانه بستنی کارامل نمکی یا هر بستنی مرغوب دیگه

عکس ها بر اساس نصف دستور
IMG_0364.JPG

IMG_0365.JPG

شکلات و کره رو خرد کنید (که من یادم رفت). برای یک دقیقه در مایکروفر بذارید و سپس هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه

IMG_0366.JPG

سایر مواد رو در کاسه ای بریزید. اعتراف می کنم که پوست رندیده پرتقال نزدم چون نداشتم

IMG_0368.JPG

خوب هم بزنید تا کاملا یه دست بشه

IMG_0370.JPG

سس شکلات رو اضافه کنید

IMG_0371.JPG

کاملا مخلوط کنید. اگر خواستید می تونید دوباره با همزن این کار رو بکنید

IMG_0372.JPG

مایه رو در ظروف سرو کوچک یا حتی لیوان معمولی بریزید. جا برای انبساط رو فراموش نکنید. این کیک حدودا دو برابر می شه. من با نصف دستور درست کرم و بنابراین چهارتا کیک گیرم اومد

IMG_0373.JPG

داخل مایکروفر بذارید. بهداشت داخلی مایکروفر رو هم رعایت کنید

IMG_0374.JPG

با درجه زیاد از پنجاه ثانیه تا دو دقیقه در مایکرو فر بذارید. این بسته به تعداد ظرف ها و قدرت مایکروفر و حجم شکلات داخل ظروف داره و ثابت نیست. به نظر من با پنجاه ثانیه شروع کنید و یکی رو پس از این مدت تست و فدا کنید. اگر نرم و مرطوب بود پخت رو متوقف کنید وگرنه سی ثانیه- سی ثانیه زمان رو اضافه کنید و فدا شده رو هم به فر برگردونید و دوباره تستش کنید. برای من یک دقیقه و سی ثانیه عالی بود. مواظب باشید زیاد حرارت ندید چون کیک خشک و نتیجه مثل اون دستور فارسی متواتر می شه

IMG_0377.JPG

با یک بستنی سوپر اعلا تموم کنید. من از بستنی Dulce de leche یا همون شیر کاراملی استفاده کردم. الان که یاد اون لحظات ملکوتی افتادم، اشک شوق و نیاز در چشمانم حلقه زد.

منبع:http://www.shamshiricafe.com/2012/08/blog-post_30.html

پیوست ها

• MSymon.jpg
    MSymon.jpg
    65.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
هر کی درست کرد اینجا بگه ببینم واقعا خوب در میاد:نیش2:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
عکسها باز نشد
بعدم بستنی با مواد قراره پخته بشه :سکوت:
بعدم من چرا نمیتونم به فاطمه جون امتیاز بددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددم:ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
نمک و با شکر ترکیب جالب و خوبی نیست از نظرم ویی ویییییی
مریم جونم میشه چون شکرش خیلی بیشتر از نمکه معمولا نمک رو برای پف کردن مواد میریزن:giggle:
حالا درست کن بهمون بگو خوشمزه میشه یانه:بدجنس:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مریم جونم میشه چون شکرش خیلی بیشتر از نمکه معمولا نمک رو برای پف کردن مواد میریزن:giggle:
حالا درست کن بهمون بگو خوشمزه میشه یانه:بدجنس:

نه من تا میترای آشپزمون هست کاندید نمیشمم برای افتاح این غذا :بدجنس: :گل:

بالا