mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم :
سه چهارم فنجان آرد گندم
سه چهارم فنجان آرد شیرینی پزی
یک چهارم فنجان پودر کاکائو
دو قاشق چای خوری بکین پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان بعلاوه دو قاشق سوپ خوری شکر
6 قاشق سوپ خوری کره
دو عدد زرده تخم مرغ و دو عدد سفیده تخم مرغ در دو ظرف جداگانه
دو قاشق چای خوری وانیل
چهار قاشق چای خوری رنگ غذای قرمز رنگ
یک فنجان باتر میلک (butter milk در پایین صفحه توضیح داده ایم)
350 گرم پنیر خامه ای
سه چهارم فنجان پودر قند
یک و نیم قاشق چای خوری وانیل
50 گرم شکلات رنده شده برای تزئین روی کیک
طرز تهیه :
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت داغ کنید . آردها ، پودر کاکائو ، بکین پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید . شکر و کره را در یک کاسه بزرگ با مخلوط کن برقی خوب هم بزنید تا حالت خامه مانند به خود بگیرد . زرده تخم مرغ ، سپس وانیل و رنگ غذا را به آن اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید . نیمی از باتر میلک و سپس نیمی از مخلوط آرد را به آن بیفزایید و دوباره بقیه باتر میلک را به آن اضافه کنید . بقیه آرد را نیز اضافه کرده و همچنان هم بزنید تا کاملا مخلوط شود . بعد از اینکه همزن را خوب تمیز کردید ، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ریخته و با سرعت بالا هم بزنید . سپس آن را به خمیر اضافه کنید . خمیر را روی سینی فر پهن کنید . به مدت 20 دقیقه کیک را در فر بپزید . سپس آن را روی صفحه مشبک فر قرار دهید تا خنک شود ، آنگاه کیک را از سینی جدا کرده و به مدت 45 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود .
جهت تهیه رویه خامه ای کیک ، پنیر خامه ای ، پودر قند ، شکر و وانیل را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید . یک لایه کیک را در یک ظرف مناسب سرو کردن قرار دهید ، روی آن مخلوط خامه ای را بریزید ، سپس لایه دوم کیک را روی این لایه خامه قرار داده و بقیه خامه را روی آن بریزید و در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید .
***برای درست کردن باترمیلک در یک پیمانه شیر یک قاشق غذاخوری سرکه می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم. سپس آن را به هم می زنیم.***
سه چهارم فنجان آرد گندم
سه چهارم فنجان آرد شیرینی پزی
یک چهارم فنجان پودر کاکائو
دو قاشق چای خوری بکین پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان بعلاوه دو قاشق سوپ خوری شکر
6 قاشق سوپ خوری کره
دو عدد زرده تخم مرغ و دو عدد سفیده تخم مرغ در دو ظرف جداگانه
دو قاشق چای خوری وانیل
چهار قاشق چای خوری رنگ غذای قرمز رنگ
یک فنجان باتر میلک (butter milk در پایین صفحه توضیح داده ایم)
350 گرم پنیر خامه ای
سه چهارم فنجان پودر قند
یک و نیم قاشق چای خوری وانیل
50 گرم شکلات رنده شده برای تزئین روی کیک
طرز تهیه :
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت داغ کنید . آردها ، پودر کاکائو ، بکین پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید . شکر و کره را در یک کاسه بزرگ با مخلوط کن برقی خوب هم بزنید تا حالت خامه مانند به خود بگیرد . زرده تخم مرغ ، سپس وانیل و رنگ غذا را به آن اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید . نیمی از باتر میلک و سپس نیمی از مخلوط آرد را به آن بیفزایید و دوباره بقیه باتر میلک را به آن اضافه کنید . بقیه آرد را نیز اضافه کرده و همچنان هم بزنید تا کاملا مخلوط شود . بعد از اینکه همزن را خوب تمیز کردید ، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ریخته و با سرعت بالا هم بزنید . سپس آن را به خمیر اضافه کنید . خمیر را روی سینی فر پهن کنید . به مدت 20 دقیقه کیک را در فر بپزید . سپس آن را روی صفحه مشبک فر قرار دهید تا خنک شود ، آنگاه کیک را از سینی جدا کرده و به مدت 45 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود .
جهت تهیه رویه خامه ای کیک ، پنیر خامه ای ، پودر قند ، شکر و وانیل را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید . یک لایه کیک را در یک ظرف مناسب سرو کردن قرار دهید ، روی آن مخلوط خامه ای را بریزید ، سپس لایه دوم کیک را روی این لایه خامه قرار داده و بقیه خامه را روی آن بریزید و در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید .
***برای درست کردن باترمیلک در یک پیمانه شیر یک قاشق غذاخوری سرکه می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم. سپس آن را به هم می زنیم.***