• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی ادبی ریدکال / 20 شهریور / ساعت 5

سیاوش عشق

کاربر ويژه
لطفا توی یا پیام خصوصی یا پروفایل یه اطلاع رسانی کنین. :گل: چون گاهی این لینک میره پایین و نمی تونیم ببینیمش. مثلا من امروز این لینک رو دیدم.اطلاع رسانی برگزار کننده اصلا خوب نیست

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستان عزیز برگذاری ریدکال فک کنم همیشه در زمان مشخص بوده
به عنوان مثال ادبیات هر دوشنبه
انگلیسی هر جمعه
و با این تفاسیر کسانی که منتظر رید کال هستند میدونن که در روز دوشنبه قراره ریدکال برگذار بشه
و با یک کوچولو پرسش میتونه جواب این که چه روزی رید کال هست رو در بیابد:احترام:

لطفا توی یا پیام خصوصی یا پروفایل یه اطلاع رسانی کنین. چون گاهی این لینک میره پایین و نمی تونیم ببینیمش. مثلا من امروز این لینک رو دیدم.اطلاع رسانی برگزار کننده اصلا خوب نیست

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
نه پلنگ عزیز اشتباه می کنید.. ما برای گردهمایی ادبی روز و ساعات مشخصی نداریم.

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام.:شاد:
اومدم بگم که دیروز واقعاً روز خوبی بود. به خصوص اینکه بعد از مدّت ها برای دومین بار بود که صدای پدر عزیزم رو شنیدم و خیلی خیلی مشتاق این فرصت بودم. دیگه اینکه صدای امیرارسلان نازنینمون رو شنیدم و شاد شاد شدم. و نکته ی خاص دیگه ای که داشت حضور سولماز عزیزم بود که فکر نمی کردم توی این شرایط بیاد و در کنارمون باشه.:دوست:
هر چند که حضور تک تک دوستای خوبم خاص و شادی بخش بود و جای دوستایی که دوست داشتن باشن و نتونستن مثل همیشه سبز و در یاد بود. :13:
بازم ممنونم از همه:گل:

دو مورد رو هم باید گفت...
لطفا توی یا پیام خصوصی یا پروفایل یه اطلاع رسانی کنین. :گل: چون گاهی این لینک میره پایین و نمی تونیم ببینیمش. مثلا من امروز این لینک رو دیدم.اطلاع رسانی برگزار کننده اصلا خوب نیست

سیاوش عزیز ابزار دعوت به تاپیک با هدف اطلاع رسانی و صرفه جویی در وقت و انرژی برگزار کننده ایجاد شده و اگه شما لیست رو ببینید 11 صفحه دعوت از دوستان رو ملاحظه می کنی.
بگذریم از اینکه این تاپیک ها توی ساعت های مختلف به دلیل پست هایی که بهشون اضافه میشه توی آخرین ارسال ها دیده میشن.
توی شهریور ماه این سومین گردهمایی ادبی بود که اعلام شد. اونطور که یادم میاد برای بار اوّل این سه، فاطمه توی پروفایل ها لینک رو گذاشت و شما یادت رفت شرکت کنی.:بدجنس:
به هر حال اعضای علاقه مند همیشه دنبال این اخبار ادبی هستند دوست من و واقعاً جالب هم نیست که با پیام خصوصی همگانی مزاحم کل دوستان انجمن باشیم. دعوت های روزانه تون رو چک کنید تا جای گلایه نباشه. :1:
ما هم دوست داریم که هر چه بیشتر جمعمون بزرگ و مفید باشه و حضور شما باعث خوشحالیه.

دوستان عزیز برگذاری ریدکال فک کنم همیشه در زمان مشخص بوده
به عنوان مثال ادبیات هر دوشنبه
انگلیسی هر جمعه
و با این تفاسیر کسانی که منتظر رید کال هستند میدونن که در روز دوشنبه قراره ریدکال برگذار بشه
و با یک کوچولو پرسش میتونه جواب این که چه روزی رید کال هست رو در بیابد:احترام:

بله مهدی گل. قبلاً هر هفته و به طور منظم و مشخص برگزار می شد امّا به دلیل مشغله و هماهنگ نبود روز و ساعت بیکاری این جمع، به شکل توافقی و با هماهنگی های قبلی برگزارش می کنیم. :توافق:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
ولی من همیشه دعوت هامو چک می کنم. در این مورد دعوتی ارسال نشده. این پایین توی لیست دعوت شده ها اسم من هم نیست. هست اسمم ولی این دفه ندیدم ارسال شده باشه. هر چند خودم هم مقصرم که باید پی گیر می بودم ولی اگه اطلاع رسانی بهتر و بیشتر بشه خیلی خوبه
موفق باشین
جلسه بعدی معلوم نیست کی برگزار میشه؟؟

سیاوش عشق

کاربر ويژه
مجدد ببخشید
این 11 صفحه که خانوم بارون گفتن رو من مطالعه کردم و اسمی از من بین دعوت شده ها به این موضوع نبود.:گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
جناب سیاوش دلیلش اینه که مریم عزیز از کل دوستانشون دعوت کردند.
درستش این بود که من هم از همه دوستانم دعوت می کردم چون من با همه کاربران فعال در قسمت ادبیات دوست هستم که متاسفانه این کار رو نکردم.. امیدوارم ببخشید:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ببینید گاهی سکوت آدم منجر به اشتباه سایر میشه. من الآن ترجیح میدم ادامه ندیم ولی خب باید به جوابت برسی و قانع بشی سیاوش عزیز :1:. بنابراین صحبت رو حمل بر بحث نذارید.:ایول:
درسته ممکنه اسم شما در لیست دوستان مریم نباشه. ولی بار اول و دوم که من و فاطمه شما رو دعوت کردیم و همونطور که عرض کردم تاپیک ها معمولاً به دلیل ارسال پست بالا می مونن.
باز هم چشم؛ با فاطمه هماهنگ می کنم، در صورت موافقت و تمایل برای دوستان مشتاقی که تمایل خاص نشون میدن دعوت دوباره داشته باشه.

کات:19:

rahnama

پدر ایران انجمن
انشالله جلسه بعد با حضور اکثریت عزیزان جلسه شعر خوانی برگذار خواهد شد و صدای زیبای سیاوش جان را هم می شنویم.خدایا صمیمیتهای ما را از ما نگیر.

بالا