• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

سایه

کاربر ويژه

سایه

کاربر ويژه
دوستان :67:
وقتی رو آیکن های برنامه ها کلیک راست میکنم گزینه ی pin this program from taskbar نیست گم شده:گریه:

گزینه ی unpin برای آیکن های پین شده رو تسکبار هست اما پین نیست:ناراحت:

[MENTION=4792]palang[/MENTION]

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستان :67:
وقتی رو آیکن های برنامه ها کلیک راست میکنم گزینه ی pin this program from taskbar نیست گم شده:گریه:

گزینه ی unpin برای آیکن های پین شده رو تسکبار هست اما پین نیست:ناراحت:

@palang

میتونید راحت بالاش کلیک کنید و نگه دارید و برید بذارید توی تسکبار
بدون اینکه راست کلیک کنید
در ضمن برنامه هایی که به صورت اصلی هستند با راست کلیک میره داخل تسکبار
مثلا فتوشاپ میره اما فایل فتوشاپی که شما درست کردید و پی اس دی هست نمیره
:گل:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
امسال ؛ سال «مار» زهر مار نشه صلوات !
33337887248263454233.gif

پ.ن: چطوریه امروز همه به صورت خود جوش رفتن سیزده بدر :نیش:
انگار من فقط موندم خونه!

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام دوستان گلم من قرارادامه تحصیا بدم ولی به شرطی که ازخونه خارج نشم یعنی توی خونه درس بخونم وفقط برم امتحان بدم......بعدازچندسال اصراربالاخره همسرمحترم راضی شدن....
توروخدااگه کسی اطلاع داره درباره این موضوع بهم بگه....خیلی ذوق زده شدم یعنی الان بهترین روزهای زندگیمه....یه امیدتازه توی زندگیم جاری شده
:شاد2::شاد2:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام دوستان گلم من قرارادامه تحصیا بدم ولی به شرطی که ازخونه خارج نشم یعنی توی خونه درس بخونم وفقط برم امتحان بدم......بعدازچندسال اصراربالاخره همسرمحترم راضی شدن....
توروخدااگه کسی اطلاع داره درباره این موضوع بهم بگه....خیلی ذوق زده شدم یعنی الان بهترین روزهای زندگیمه....یه امیدتازه توی زندگیم جاری شده
:شاد2::شاد2:

ایشالا موفق باشید:دست:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ایشالا موفق باشید

ممنونم داداش مهدی:گل:ولی خب هیچ اطلاعی درمورد درس خوندن ازراه دورندارم:تعجب2:موندم چکارکنم:ناراحت:ازطرفی هم میترسم نظرهمسرم عوض بشه:ناراحت:برای همین بایدزوددست بکاربشم:احترام:

بالا