• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام!
اینجا درخواست کمکم قبوله!:خجالت2:
دنبال فیلم لیست شیندلر می گردم فیلم باز اینجا داریم بهم لینک بده لطفا یا سایت معرفی کنه ...
خیلی ممنون میشمممممم:بای:
سلاااااااام:11:
شیندلر:فکر:
منکه نمیدونم:خجالت:
بچه هاااااااااااااااا کسی میدوووووووووووونه؟؟:داغ::داغ::داغ:

پسرخاله

کاربر ويژه
علی دوستی عزیز از کاربر آدم برفی بپرس اون مدیره بخش فیلم و سریالو سینماس اون حتما میدونه

ali.doosti

کاربر ويژه
علی دوستی عزیز از کاربر آدم برفی بپرس اون مدیره بخش فیلم و سریالو سینماس اون حتما میدونه

مرسی پسرخاله جان
مدیر محترم @Adam barfy عزیز بخشی واس درخواست فیلم دارید اینجا؟پیدا نکردم!فیلم Schindlers-List-1993 رو می خواستم اگه لینک دارید یا سایت میشناسید...
ممنونم:گل:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
مرسی پسرخاله جان
مدیر محترم @Adam barfy عزیز بخشی واس درخواست فیلم دارید اینجا؟پیدا نکردم!فیلم Schindlers-List-1993 رو می خواستم اگه لینک دارید یا سایت میشناسید...
ممنونم
سلام
بر اساس قوانین ایران انجمن مبنی بر منع ارائه لينك دانلود فيلم و ترانه ، در بخش سینما تاپیک درخواست فیلم نداریم .
:گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

:غش::غش::غش:
نه نترس میخ کووب نمیشم:15:
میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم:آه: من سالیانه ساله که خودمو تو آیینه ندیدم:آه: پنهونی زندگی میکنم:گریه: خسته شدم آبجی:گریه: تا کی از ملت باید فراری باشم:گریه: اخه چیکار کنم که تو دنیا تکم:آه: منم دل دارم آخه:گریه: خب یدونم که یدونم.. قرار نیس که مردم حسرت داشتن منو داشته باشن که:آه: چیکار کنم که اینقد خوشگلم:آه:
.
.
:10::10::10::غش::غش::غش2::غش2::غش2::غش2:

.
باز زبون خوش میدی یا یجور دیگه بگیرمممممم؟؟:91::91:
:خنده2::خنده2::خنده2:یجور دیگه بگیر ببینم چیکا میکنی؟:غش: کوشووولووووووووووو:غش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقای علی دوستی به سایت آزاد فیلم برید اونجا فیلم داره :خجالت2::خنده2::خنده2::خنده2:

T I N A

کاربر ويژه
از این adminجون هم میشه انتقاد کرد؟انتقادکردیم مارو نندازه بیروووون...اخراجم کنن پای شووووووووماااااها :فکر: :چشمک:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
:خنده2::خنده2::خنده2:یجور دیگه بگیر ببینم چیکا میکنی؟:غش: کوشووولووووووووووو:غش:
:گریه: آبجی توچقد نامردی:گریه:
کوشولو ام:15: مامانی:بغل::فرار:
باشه خودت خواستیا:سوت:
آبجی جون من بده:خواهش::تمنا::گریه فراوان::لوس بده دیگه::نامرد بدش بیاد::خیلیم دلت بخواد بدیش به من::نیش:
نمیدیییییییی؟؟:تنبیه::فرار:
نده خودم میدزدمش:سوت::34: ببین بچه مردمو به چه کاری وادار کردی:ناراحت:
فردا رفتم شتر دزدیدم مقصر تویی:سوت::15:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2:کوشولوام :بغل::خنده2::خنده2::خنده2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلاااااااااااااااام به همه:8:
احوال همتون؟؟؟:دوست:
مخلصیم:احترام:

بالا