واقعا!!!!!!؟؟؟؟
بله واقعا:بله:
الان همین دریا رو که میبینی خودش به زور 10 سالشه :سوت: :نیش: :50:
واقعا!!!!!!؟؟؟؟
بله واقعا:بله:
الان همین دریا رو که میبینی خودش به زور 10 سالشه :سوت: :نیش: :50:
'چرا سن منو بالا می بری من تازه امسال مهر می خوام برم مهد :زبون::نیش2:
قد: 170
البته همه روزای خدا قشنگه اما..........
تو این انجمن چه خبره دوستان ؟ من چند ماهی هست اینجا رفت و آمد میکنم ولی از این خبرها نبوده!!! کسی می تونه به من توضیح بده؟به ناگاه ! چت باکس از دسترس خارج میشه ! ادمینش جواب قانع کننده نداره . خطایی هم که مرتکب نشدیم . مشکل کجاست ؟ رمز و رموزی داره فعالیت در اینجا؟ حتی درخواست دوستی هم از جانب ادمینش رد میشه ! اگر چت باکس نباید داشته باشیم چرا از اول باز هست ؟ اگر باید بسته باشه چرا جوابی براش وجود نداره ؟ این یک توهین هست.
پست هم می زنیم مدیر بخش که ناظم هم هست بعد از یک هفته میاد و نمیگه پست چرا تایید نشده !!!!
ادمین عزیز مریم خانوم عزیز لااقل جواب کاربر رو بدید . بی ارزش کردن شخصیت و کار ادم ها از اصول کار شماست که انقدر بهش مطمئنید ؟!!!
بهتون عرض کردم که ادمین یک سایت پایه نگهداری اعضاشه . مهم نیست براتون که کسی برنجه و بی گناه سرد بشه و با دلخوری بره؟
من که به هر حال میرم چون این کارتون نشونه بی ارزش کردن کاربرهاست ولی سکوت اینطور مواقع درست نیست. راحت بی جواب میذارید که کاربر بره ؟ به چه گناهی ؟
تو این انجمن چه خبره دوستان ؟ من چند ماهی هست اینجا رفت و آمد میکنم ولی از این خبرها نبوده!!! کسی می تونه به من توضیح بده؟به ناگاه ! چت باکس از دسترس خارج میشه ! ادمینش جواب قانع کننده نداره . خطایی هم که مرتکب نشدیم . مشکل کجاست ؟ رمز و رموزی داره فعالیت در اینجا؟ حتی درخواست دوستی هم از جانب ادمینش رد میشه ! اگر چت باکس نباید داشته باشیم چرا از اول باز هست ؟ اگر باید بسته باشه چرا جوابی براش وجود نداره ؟ این یک توهین هست.
پست هم می زنیم مدیر بخش که ناظم هم هست بعد از یک هفته میاد و نمیگه پست چرا تایید نشده !!!!
ادمین عزیز مریم خانوم عزیز لااقل جواب کاربر رو بدید . بی ارزش کردن شخصیت و کار ادم ها از اصول کار شماست که انقدر بهش مطمئنید ؟!!!
بهتون عرض کردم که ادمین یک سایت پایه نگهداری اعضاشه . مهم نیست براتون که کسی برنجه و بی گناه سرد بشه و با دلخوری بره؟
من که به هر حال میرم چون این کارتون نشونه بی ارزش کردن کاربرهاست ولی سکوت اینطور مواقع درست نیست. راحت بی جواب میذارید که کاربر بره ؟ به چه گناهی ؟
ادمین عزیز من میشناسم شمارو. خیلی ها رو میشناسم. ماه هاست من در این انجمن هستم و خوب جستجو کردم تا با اطمینان کامل بیام و فعالیت داشته باشم. واقعا توقع و نگاه من این نبود . و تا امروز هم این مساله رو اینجا ندیده بودم . شاید هم خوب نگاه نکردمسلام
دوست عزیز کمی با آرامش انشالله به جواب سوالتون می رسید.
فکر کنم شما دو سوال رو مطرح کردید در قالب این نوشته ها:
سوال اولتون اینکه درخواست دوستیتون رد شده.
و سوال دومتون اینکه چت باکس براتون بسته شده.
در رابطه با سوال اول شما باید بگم چه ادمین و چه هر کاربر دیگری میتوانند با توجه به صلاحدید خودشون درخواست دوستی رو قبول یا رد کنند و اجباری در این قضیه نیست.
در رابطه با سوال دومتون امیدوارم یکی از مسئولین سایت دلیل بسته شدن چت باکس رو خدمتتون بفرمایند.
موفق باشید
خب شما لطف دارید منتها دوست گرامی همیشه امکان ایجاد سوء تفاهم ها موجود هست.ادمین عزیز من میشناسم شمارو. خیلی ها رو میشناسم. ماه هاست من در این انجمن هستم و خوب جستجو کردم تا با اطمینان کامل بیام و فعالیت داشته باشم. واقعا توقع و نگاه من این نبود . و تا امروز هم این مساله رو اینجا ندیده بودم . شاید هم خوب نگاه نکردم
قسمت اول کاملا مربوط به قسمت دوم هست. توهین شده . این رو کسی نمی تونه منکر باشه .
اگر کاربر دیگه ای غیر از ایشون هم بگن چه چیزی می تونه به ایشون جسارت چنین برخوردی رو بده کافیه.