• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

parisa

متخصص بخش
دوست دارم اززبون خودت بگی
راه حلشو
وحتی اگه دراین زمینه خودت تو موقعیتی بودی ومهارکردی هوای نفس ت وبه منم بگی

TAHEREH

متخصص بخش
دوست دارم اززبون خودت بگی
راه حلشو
وحتی اگه دراین زمینه خودت تو موقعیتی بودی ومهارکردی هوای نفس ت وبه منم بگی

بسیار خب...ولی بگما من عالم دینی نیستم و فقط تجربه ها و اعتقادات خودم رو میگم.
راه حلش اینه که همیشه از کار هایی که می کنی آگاه باشی و شاهد بودنِ خدا رو دست کم نگیری
ینی این که خب تقریبا همه ی ما می دونیم چه کاری درست هست و چه کاری غلط...حالا اگه قبل از انجام کاری یه کم فکر کنیم همه چیز حله!
مثال خیلی خیلی ساده اش اینه:
فکر کن من روزه ام ولی غذای مورد علاقه ام رو می بینم،کسی نیست و هوس میاد سراغم که خب کسی منو نمیبینه پس میتونم یه کم بخورم!
من میدونم این کار اشتباهه ولی چون هوس اومده سراغم اهمیتی نمیدم و از غذا میخورم.
حالا اگه قبل از خوردن یه لحظه فکر کنم وجدانم با این جمله میاد سراغم:اگه کسی نمیبینه خدا هم میبینه هم فکرتو میخونه و هم همه ی اینا توی نامه ی عملت ثبت میشه و روز قیامت اشکار میشه...پس کاری نکن که خجالت زده بشی یه روزی!
خب منم گاهی پیش اومده از هوسی که سراغم اومده دست بدارم و بیشترین دلیلشم همین بوده که یادم افتاده خدا می بینه در حالی که کسی نمی بینه!

parisa

متخصص بخش
من میتونم یعنی اجازه میدی سوال بیشتردرزمینه های مختلف ازت بکنم؟
مثلا من میدونم چه پوششیی دردینمون مورد پسند خداست
اما نمیتونم رعایت کنم
چون دوستامو میبینم ..خانوادمو میبینم..فامیلمو میبینم ..ومیدونم اگه یه کم پوشش بیشتربشه میشم سوژه همشون..البته بگم ها خودمم راضی هستم ازاین وضع..اما این سوال واسه من پیش اومده چرا باید هوای وهوس نزارن من جوری پوششم رعایت کنم که مورد توجه خدا باشم ولا غیر؟
باورکن سرهمین موضوع با خیلی ها بحث کردم حرف همه هم منطقی بوده چون با سند وایات قران با من بحث کردن
اما من زیربارنمیرم چرا؟

TAHEREH

متخصص بخش
من میتونم یعنی اجازه میدی سوال بیشتردرزمینه های مختلف ازت بکنم؟
مثلا من میدونم چه پوششیی دردینمون مورد پسند خداست
اما نمیتونم رعایت کنم
چون دوستامو میبینم ..خانوادمو میبینم..فامیلمو میبینم ..ومیدونم اگه یه کم پوشش بیشتربشه میشم سوژه همشون..البته بگم ها خودمم راضی هستم ازاین وضع..اما این سوال واسه من پیش اومده چرا باید هوای وهوس نزارن من جوری پوششم رعایت کنم که مورد توجه خدا باشم ولا غیر؟
باورکن سرهمین موضوع با خیلی ها بحث کردم حرف همه هم منطقی بوده چون با سند وایات قران با من بحث کردن
اما من زیربارنمیرم چرا؟

بله حتما پریسا جون...اگه بتونم خوشحال میشم جواب بدم
جوابت رو خودت دادی که"البته بگم ها خودمم راضی هستم ازاین وضع"
جواب تمام قانع نشدن های تو همینه...خودت از وضعی که داری راضی هستی
وقتی جوابای من یا بقیه قانعت میکنه که خودت بخوای قانع بشی

parisa

متخصص بخش
طاهره جان اول ممنون که وقت گزاشتی وجوابمو دادی
دوم این که یعنی چون من قانع نمیشم کسی نباید راهکاربه من بده...؟
قدم اولت چیه واسه من نوعی؟

آخرین ویرایش:

TAHEREH

متخصص بخش
طاهره جان اول ممنون که وقت گزاشتی وجوابمو دادی
دوم این که یعنی چون من قانع نمیشم کسی نباید راهکاربه من بده...؟
قدم اولت چیه واسه من نوعی؟

خواهش می کنم:1:
یعنی اینکه تو الان از وضعی که داری راضی هستی و تا وقتی از وضعت راضی باشی تلاشی برای بهتر کردن شرایط نخواهی کرد.
قدم اول این اینه که بخوای وضعیتتو تغییر بدی...بخوای
همه چیز از خواستن شروع میشه...و خواستن وقتی شکل میگیره که ادم از شرایطش راضی نباشه و چیز بهتری بخواد!
هر وقت خواستی اون وقت قانع خواهی شد.
ولی خب من زیبان علم رو میپسندم...چون ادم رو وجد میاره
اگه خواستی بعضی چیزا رو با علم محدود خودم توضیح میدم

TAHEREH

متخصص بخش
اگه دررابطه با همین هوای نفسانی اره توضیح بده مرسی

اوه چه سخت!:خنده1:
خب قبلا گفتم که اگه قبل از دست زدن به هر کاری یاد خدا و ناظر و شاهد بودنش بیوفتیم حله!
اینو که درباره ش مثال زدم گرچه علمی نبود.
خب ولی همین مبارزه با هوای نفس بیشترین سودی که داره برای روح و جسم خود انسانِ و بس!
مثال:
هوای نفس میگه پرخوری کن ولی وقتی ادم باهاش مبارزه کنه برای سلامت جسم خودش بهتره!
هوای نفس میگه دروغ بگو ولی وقتی ادم باهاش مبارزه کنه ارامش بیشتری از لحاظ روحی پیدا میکنه چون دروغگو از بس نگرانه نکنه دروغش فاش بشه همش ناارامه و ارامش نداره ولی کسی که جلوی هوای نفسش رو میگیره و حقیقت رو میگه دیگه نگرانی ای نداره!
اصن یه چیزه دیگه
گفتم یاد خدا و شاهد و ناظر بودن خدا
یه ایه توی هست توی قرآن که ترجمه اش میشه:با یاد خدا دل ها آرامش می یابد.
علم اومده ثابت کرده کلمه ی (الله) به معنی خدا حتی برای کسی که مسلمان نیست و تا حالا ممکنه این کلمه رو نشنیده باشه ایجاد ارامش میکنه!
خلاصه ی حرفایی که زدم اینه که:
برای تمام چیز هایی که در دینمون بهش سفارش شده دلایل علمی وجود داره و ما با انجام دادن دستورات دینمون سوای اخرت منفعتی دنیایی به دست میاریم!
یک چیزی مثلِ مسواک زدن!
ما از پیامبر حدیث داریم که به مسواک زدن سفارش کردن...این رو دیگه حتی بچه ها هم میدونن مسواک زدن برای سلامت دندان ها چقد مفیده!
ولی ما همیشه وسوسه میشیم که بی خیال بابا کی حال مسواک زدن داره!
ولی اگه با وسوسه مون بجنگیم تنها کسی که سود میکنه خودمونیم و بس!
وای ببخشید خیلی پیچیده گفتم:خجالت2:
شاید بگی چه ربطی به هوای نفسانی داشت...خیلی ربط داشت چون هوای نفس فقط برای گناهای بزرگ نیست...بلکه حتی این وسوسه های کوچیکم کار هوای نفسِ!

parisa

متخصص بخش
مشکل من دقیقا همین جاست
اگه قبل از دست زدن به هر کاری یاد خدا و ناظر و شاهد بودنش بیوفتیم حله!

TAHEREH

متخصص بخش
همین که یاد همه چی هستم جزخدا
به نظرت مشکل نیست؟

چرا مشکل هست ولی حل شدنیه
الان تو یاد همه چی باش جز خدا!
ولی لطفا قبل از انجام کارات یاد همه چی باش!
من گفتم تمام دستورات دینی ما به نوعی منفعتی برای جسم و روحمون داره...پس تو قبل از انجام هر کاری فکر کن ببین به نفعته یا به ضررت؟!
این میشه خودش یه جور تمرین...ولی باید خوب فکر کنی
مثال:
حجابت رو حفظ کن!
چرا؟!چون به بی حجابا پاداشی میدن که شنیدنش مو به تن ادم سیخ میکنه:
رسول خدا فرمودند : « زنی را به موهایش آویخته بود و مغز سرش در آتش می‏جوشید . او در دنیا موی خود را از مردان نمی پوشانده ....
پاداش بی حجابی اینه...ادم اگه فقط یه کم به فکر خودش باشه ترجیح میده یه کم به خودش سختی بده ولی همچین پاداشی بهش ندن
پ.ن:منبع حدیث:
بحار الانوار، ج 103، ص 245

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
ساعت 2/30 شب برخورد کردم به یه وبلاگی:قلب:
نمیدونم چرا ازش خوشم میاد:عاشق:
کسی نویسندش رو پیدا کرد خبرم کنه:خنده2:
http://kimiaaaa.loxblog.com/

قالبش رو میخوام بگیرم:124:

اون موقع شب دنبال چی میگشتی که به این وبلاگه رسیدی ؟ :نیش:
نیاز به نویسنده ی سایت نیست به پلنگ بگو که قالبو برات ردیفش کنه البته با رعایت کپی رایت :نیش:

amin khan

مدیر انجمن
اون موقع شب دنبال چی میگشتی که به این وبلاگه رسیدی ؟
نیاز به نویسنده ی سایت نیست به پلنگ بگو که قالبو برات ردیفش کنه البته با رعایت کپی رایت

دنبال بک لینک های یه سایتی بودم که تو نظرات این وبلاگ هم بود.
میگم چطور میشه نویسندش رو پیدا کرد؟ :ناراحت:

بالا