• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

vorojak

New member
اينقدر امضاهاتون رو درشت درشت كردين كه بيشتر امضا به چشم مياد تا تاپيك و حرفي كه ميزنيد بابا .
چيش
:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون آقا هوشنگ ...
با اجازتون یه اطلاعاتی رو از روند کار برای دوستان بدم ...
این قالب جدید انجمن از لحاظ سرعت و بهینه کردن (سئو) کار زیادی روش شده .
پاره ای از مشکلات مربوط به سرعت انجمن مربوط میشد به همین بهینه نبودن قالب قبلی که الان بهینه شده و با طرح جدید مورد استفاده قرار دادیم .
قالب جدید یک قالب در نوع سنتی برای انجمن هست که یک تغییرات ظاهری هم باید روی اون داده بشه و هنوز کامل نشده .
انشاالله سعی میکنیم یک قالب دیگه ای رو هم به عنوان قالب کلاسیک در سبک و طرح قالب قبلی برای انجمن اظافه کنیم تا دوستان هر نوع که مورد پسند هست برای خودشون استفاده کنند و قالب و طرح مورد علاقه ی خودشون رو انتخاب کنند .

rahnama

پدر ایران انجمن
این گوگل بی انصاف گریدpagerank) 3 ما رو کرد 2 الان دوباره گرید 3 را به وبلاک آموزش فرهنگ رانندگی برگردانده.برم یه جا قائمش کنم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آقا هوشنگ مدتی هست که گوگل سیستمش رو عوض کرده، به حالتی جدیدتر ، که توی اون رتبه دهی هارو به روزتر و با حساسیت بیشتری برای میزان فعالیت یه وبسایت میده .
به این شکل که اگر وبلاگ و یا سایتی در گذشته با 1 سال عدم فعالیت یا فعالیت کمتر نسبت به گذشته رتبه اش هیچ تغییری نمیکرد ، اما الان این میزان به خیلی کمتر شاید در حدود یک ماه رسیده !

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب خب خب
سلام
اينجا چه خبره؟ :نیش:

آقا وقتي آقا هوشنگ ميگه همه بايد قوانين رو بخونن
هركي اشتباه كنه با خودم طرفه :اخطار::50::نیش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
اااااااااااه امید اینا منو به زور فرستادن جلو.......
تو که نمیخوای منو.....:ترس:

0mid

متخصص بخش ورزشی
نه بابا يوسف جان نترس
من با ماكسيمون پيمان دوستي بستم پس باتو كاري ندارم :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
«سعی نکن انسان موفقی باشی، بلکه سعی کن انسان ارزشمندی باشی.»
(البرت انیشتن)

عزیزی این جمله زیبا را برای من فرستاده .جملات بزرگان زمانی معنی کامل پیدا میکند که ادامه آنرا هم بخوانیم و بنویسیم.واگر چنین نباشد متاسفانه معنی جمله شخص را بصورت منفی برداشت خواهیم کرد. مگر افراد موفق ارزشمند نیستند؟ :فکر:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
آقا هوشنگ گل گلاب...:بغل:
خدمت شما سرور گرامی عرض کنم که این ها سخنان کوتاه از دانشمندان هستن و از این رو این سخنان رو باید با گونه ای مثبت تعبیر کرد...
و اینم بگم که والله انیشتن ( استاد بزرگ) ادمه ی این جمله رو نگفتن و واسه اینکه ادامه جمله بدونم باید امروز بگم یه سری بیاد تو خواب:نیش:م تا ازش بپرسم و بدم این آیدا بانو زحمت تعبیرش رو بفرسته واسم...:ناراحت:

0mid

متخصص بخش ورزشی
آقا یوسف چطوری می تونم یه تاپیک بزنم

به سادگي :نیش:

تو هر بخشي كه رفتي يه گزينه ايجاد تاپيك يا همون ايجاد موضوع جديد هست
اينم شكلشه
newthread.gif

اينو كه بزني ميتوني تاپيك جديد تو همون بخش ايجاد كني

بالا