• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این امتحان ارشد چقد سخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :نه: :ناراحت:

امید جان از حدود 320 سوالی که برای پاسخ دادن بود، محض رضای خدا یک سوال آشنا پیدا نکردم که بتونم جوابش رو بدم لااقل حس کنم چند سال تلاشی که برای مدرک کارشناسی کردم بیهورده نبوده! :خنده2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
آره سخته امیدیو...:دل شکسته:
آزاد هم سخته...
ایشاالله قبول شی...:بغل:
تازه اینقدر پز نده ارشد امتحان دادی... من خودم ارشد 2 بار امتحان دادم دولتی و هم آزاد که باهم 4 بار ...:قهر:
البته قبول نشدم...:نیش2:
بعد رفتم دانشگاه بین المللی پردیس انزلی ثبت نام کردم...:64:
چون میترسیدم نتونم درسهام رو پاس کنم به کسی نگفتم جز خونوادم... ولی خدارو شکر ترم اول رو قبول شدم بدون مشروطی...:8:
دیگه درس خوندن هم اومد بر بقیه مشکلاتم... واسه همین دیگه کمتر می اومدم...:رو مخ:
ببخشید دیگه نگفتم...
چون به خاطر قبول نشدن ها سرخورده شده بودم... :گریه::گریه:

ولی ارشد دیگه شوخی بر نمیداره... بایستی خوند...:23: استادها رحم نمیکنند...:52:

خیلی رو دلم سنگینی میکرد... گفتم دیگه... :18::73::73:

آخی:نیش:
ایول آبجی :دست: :شاد:
چرا به من زودتر نگفتی؟؟؟ :عصبانی:
شیرینی اینم به مجموعه شیرینی هایی که باید بهم بدی اضافه شد!!! :نیش:

امیدوارم موفق باشی
ارشد شوخی بردار نیست
یکم غفلت کنی دیگه هیچی :سوت:
پس درساتو خوب بخون :بله:
به انجمن هم سر بزن:عصبانی: :اخطار:
دیگه همین :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
امید جان از حدود 320 سوالی که برای پاسخ دادن بود، محض رضای خدا یک سوال آشنا پیدا نکردم که بتونم جوابش رو بدم لااقل حس کنم چند سال تلاشی که برای مدرک کارشناسی کردم بیهورده نبوده! :خنده2:

علی؟؟؟ :تعجب:
همش 90 تا سواله ها:نیش:
فکر کنم اصلا تا صفحه آخر نرفتی :نیش:
وسط راه ولش کردی آره؟ :نیش:
من زبان از 30 تا 16 تارو زدم ولی خدا میدونه چنتاش غلطه :نیش:
واقعا سخته :ناراحت:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:غش2:
علی جان..... امید جان بهتون حق میدم... برا ارشد قبول شدن باید وقت و تمرکز کافی داشته باشی و سطح گسترده ای از منابعو خونده باشی. علی جان انشالا سال آینده همه سوالات به چشمت آشناست و خیلی خوب می تونین جواب بدین... من واسه هممون دعا می کنم. :نیش: اگه خدا قبول کنه:دعا:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بحث امتحاناته منم بگم امروز طولانی ترین امتحان زندگیمو دادم از 8 صبح تا یک دیگه معلما خسته شده بودن همه می رفتن کیک و ساندیس می خریدن :غش:

rahnama

پدر ایران انجمن
آره سخته امیدیو...:دل شکسته:
آزاد هم سخته...
ایشاالله قبول شی...:بغل:
تازه اینقدر پز نده ارشد امتحان دادی... من خودم ارشد 2 بار امتحان دادم دولتی و هم آزاد که باهم 4 بار ...:قهر:
البته قبول نشدم...:نیش2:
بعد رفتم دانشگاه بین المللی پردیس انزلی ثبت نام کردم...:64:
چون میترسیدم نتونم درسهام رو پاس کنم به کسی نگفتم جز خونوادم... ولی خدارو شکر ترم اول رو قبول شدم بدون مشروطی...:8:
دیگه درس خوندن هم اومد بر بقیه مشکلاتم... واسه همین دیگه کمتر می اومدم...:رو مخ:
ببخشید دیگه نگفتم...
چون به خاطر قبول نشدن ها سرخورده شده بودم... :گریه::گریه:

ولی ارشد دیگه شوخی بر نمیداره... بایستی خوند...:23: استادها رحم نمیکنند...:52:

خیلی رو دلم سنگینی میکرد... گفتم دیگه... :18::73::73:

آیدا جان واقعا جای تبریک گفتن دارد. تبریک عرض میکنم انشالله قبولی دکترا را هم اعلام کنید.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

آیدا جان واقعا جای تبریک گفتن دارد. تبریک عرض میکنم انشالله قبولی دکترا را هم اعلام کنید.
ممنون آقا هوشنگ...:بغل:
انشاالله که علی و امید و بقیه ارشد دولتی قبول شن...:دعا:
گرچه همشون زرنگ هستند... مثل من تنبل نیستند... که آسون ترین راه رو انتخاب کنند...:کسل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
خب ....
میخواسم بگم.....
من بهتون وعده میدم که :

اگه من بالاترین پسند رو دریافت کردم ....این مشکل پرت کردن اعضاء به بیرون رو حل میکنم :بدجنس:

و البته کلی کار دیگه که در عمل بهتون نشون میدم

الانم چون ریا میشه نمیگم ...
و الا کلی برنامه دارم براتون ....:نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

به نظرتون این عکس بچگی کیه؟:نیش:

بالا