این امتحان ارشد چقد سخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :نه: :ناراحت:
امید جان از حدود 320 سوالی که برای پاسخ دادن بود، محض رضای خدا یک سوال آشنا پیدا نکردم که بتونم جوابش رو بدم لااقل حس کنم چند سال تلاشی که برای مدرک کارشناسی کردم بیهورده نبوده! :خنده2:
این امتحان ارشد چقد سخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :نه: :ناراحت:
آره سخته امیدیو...:دل شکسته:
آزاد هم سخته...
ایشاالله قبول شی...:بغل:
تازه اینقدر پز نده ارشد امتحان دادی... من خودم ارشد 2 بار امتحان دادم دولتی و هم آزاد که باهم 4 بار ...:قهر:
البته قبول نشدم...:نیش2:
بعد رفتم دانشگاه بین المللی پردیس انزلی ثبت نام کردم...:64:
چون میترسیدم نتونم درسهام رو پاس کنم به کسی نگفتم جز خونوادم... ولی خدارو شکر ترم اول رو قبول شدم بدون مشروطی...:8:
دیگه درس خوندن هم اومد بر بقیه مشکلاتم... واسه همین دیگه کمتر می اومدم...:رو مخ:
ببخشید دیگه نگفتم...
چون به خاطر قبول نشدن ها سرخورده شده بودم... :گریه::گریه:
ولی ارشد دیگه شوخی بر نمیداره... بایستی خوند...:23: استادها رحم نمیکنند...:52:
خیلی رو دلم سنگینی میکرد... گفتم دیگه... :18::73::73:
امید جان از حدود 320 سوالی که برای پاسخ دادن بود، محض رضای خدا یک سوال آشنا پیدا نکردم که بتونم جوابش رو بدم لااقل حس کنم چند سال تلاشی که برای مدرک کارشناسی کردم بیهورده نبوده! :خنده2:
همه دارن لایک میزنن :نیش:
یه چندتا هم برا من بزنید ! :خنده2:
آره سخته امیدیو...:دل شکسته:
آزاد هم سخته...
ایشاالله قبول شی...:بغل:
تازه اینقدر پز نده ارشد امتحان دادی... من خودم ارشد 2 بار امتحان دادم دولتی و هم آزاد که باهم 4 بار ...:قهر:
البته قبول نشدم...:نیش2:
بعد رفتم دانشگاه بین المللی پردیس انزلی ثبت نام کردم...:64:
چون میترسیدم نتونم درسهام رو پاس کنم به کسی نگفتم جز خونوادم... ولی خدارو شکر ترم اول رو قبول شدم بدون مشروطی...:8:
دیگه درس خوندن هم اومد بر بقیه مشکلاتم... واسه همین دیگه کمتر می اومدم...:رو مخ:
ببخشید دیگه نگفتم...
چون به خاطر قبول نشدن ها سرخورده شده بودم... :گریه::گریه:
ولی ارشد دیگه شوخی بر نمیداره... بایستی خوند...:23: استادها رحم نمیکنند...:52:
خیلی رو دلم سنگینی میکرد... گفتم دیگه... :18::73::73:
ممنون آقا هوشنگ...:بغل:
آیدا جان واقعا جای تبریک گفتن دارد. تبریک عرض میکنم انشالله قبولی دکترا را هم اعلام کنید.
انجمن چرا هی پرت میکنه بیرون آخه ......:ناراحت: