سلام سلام :11: شبتون بخیر اهالی :گل:
دوستان یه خواهش دارم.
نه به عنوان ناظم و نه مدیر.:1: به عنوان بازدیدکننده ی تاپیک های انجمن. :دوست:
لطفاً قبل از ارسال شعر یا نثر قسمت اول یا یک قسمت مهم از متن رو توی کادر بالای انجمن جستجو کنید و اگر مطلب وجود نداشت ارسال کنید.
به خصوص توی بخش ادبیات خیلی خیلی بی نظمی ها از حد گذشته. ببینید فقط توی چند روز گذشته مطمئناً بالغ بر 100 پست تکراری ارسال شده. همین الآن فقط از یک تاپیک ادبیمون 31 پست منتقل شد به اسپم بخش!
بعد اینکه چرا به پست های اوّل تاپیک ها دقت ندارید گلای انجمن؟ :نیش2: ببینید تعداد ارسال و حساسیت بخش ادبیات بالاست برای همین باز هم از این بخش مثال می زنم. توی پست اول هر تاپیک نوشته شده که اونجا مخصوص چه نوع نوشته ایه. خب به عنوان بازدیدکننده باز هم میگم، که بارها توی یه حال و هوای خاص بودم و تاپیک رو باز کردم، انقدر مطلب تکراری و البته البته البته خارج از موضوع بوده که جای تعجب داشته.
از دوستای عزیزی که در بخش ها فعالیت دارن ضمن قدردانی و ابراز شادی قلبی برای حضورشون، صمیمانه خواهش دارم که از کادر جستجوی انجمن همیشه مدد بگیرن و برای نظم انجمن کوشا باشن. :گل: سپاس فراوان :ایول::گل:
سلام
من الان دارم این تاپیکو میبینم:34:
ببخشید باروون جون:ناراحت:
منم زیاد اسپم دارم:34: مریم خانومم چن روز پیش ....:ترس: از ایشونم معذرت میخوام:5:
ببخشید دیگه تکرار نمیشه:نه:
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
نه بارونی واس بچه ها گفتم...
چرا استقبال نمیشه تایپیک به این خوبییییییییی!یعنی هیچ کی کتاب نمی خاد!:تعجب2:
خواهش می کنم زهرای مهربون انجمن. البته موضع اسپم و به خصوص محتواشون با این پست های تکراری فرق داره. :بدجنس:
امّا در هر صورت برای هر دوش ممنونم از توجّهت عزیزم.:39: خدا ببخشه. :دوست: گل ناراحت هم ندید. همیشه ازینا بدید > :39: نفری یه دونه برمی داریم.:نیش2:
میترابانو و مریم بانو از شما هم تشکر می کنم برای تکمیل ابلاغ هدف! :گل::شاد:
البته موضع اسپم و به خصوص محتواشون با این پست های تکراری فرق داره.
بله همون طور که بارون خانم گفتن بحث اسپم فرق میکنه :نیش:
گاها حتی خوبم هست :50:
به طور حتم اینجا و الآن جاش خوب نیست. :راز::نیش:
مهدی دلش کتک می خواد زهراجان. :بدجنس:گوش نده بهش.:18:
یه چند وقتی خشونتو کنار گذاشته بودی :نیش: داشتم بهت امیدوار میشدم
پستای گل اندامم منتقل میکنن :سوت:
کو؟ :نیش: بریم یه جایی خشانت رو نشونت بدم!:49::15: اونجا مهدی ها هستن هااا! :بدجنس:
خود حافظ هم اومده اینجا. :1:
از گرما دارم تلف میشم
چرا اینقده گرم شده آخه؟
حاج محسن اون سرماهایی رو هم که شما دوست داری یه مقداری خطرناکه!از گرما متنفرم
حاج محسن اون سرماهایی رو هم که شما دوست داری یه مقداری خطرناکه!
دمای مورد نظر شما 20- یا سردتر هست:50:
بچه ها ببینید کی اومده ه ه؟ :13:
داوود گل و گلابمون اومده مرخصی :8:
مقدمت گلبارون سرباز وطن و دوست نیکوی اهالی ایران انجمن. :گل::شاد::گل: