• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یادگاری های رمضانی==>دوستانه ها از افطار تا سحر، از سحر تا افطار<==

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

چرا میگیره غذا نمیتونه بخوره شیر میخوره مریم جان
حسنا جان چطوره؟میتونه روزه بگیره؟؟؟؟

والا تا الان یه دونه گرفته :)
خیلی اصرار داره ک هر روز بگیره روزه هاشو
اخی گرسنه اش میشه ک با شیر حداقل خرما هم باهاش بده بخوره

Maryam

متخصص بخش ادبیات
واقعا چرا اسم این تاپیک دوستانه تا افطاره ؟:47: بذارین دشمنانه تا افطار !!!!:94: عکس هاش ک صرفا جهت زجر دادنــه :نیش:

موافقم!
طاهره چقد گفتم بزار دشمنانه تا افطار گفتی انرژی منفی منتقل میکنه کلمه دشمنانه! :قهر:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
چشم مریم جان
ولی فکر نمیکنم طاقت بیاره
من اصرار دارم یک روز در میون بگیره ولی قبول نمیکنه
امیدوارم خدا خودش کمکشون کنه

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
دوستان خیلی خوشحال شدم از دیدنتون
من دیگه برم
دعا کنید گمشده ی ما هم پیدا بشه دارم از غصه میترکم
شبتون خوش التماس دعا

Maryam

متخصص بخش ادبیات
چشم مریم جان
ولی فکر نمیکنم طاقت بیاره
من اصرار دارم یک روز در میون بگیره ولی قبول نمیکنه
امیدوارم خدا خودش کمکشون کنه

چشمت بی بلا :1:
خب اگر تغذیه درستی نداشته باشه من هم فکر نکنم طاغت بیاره باید تشویقش کنید ب سحری خوردن
دعا میکنم معصومه جان به رحمت خدا امیدوار باش
شبت خوش و التماس دعا :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ببینید دوستان براتون یک مطلب خوب و دکتر صفتانه آوردیده ام! :خنده2:

از خوراکی درمانی غافل نشوید

بهداشت و تغذیه | از خوراکی درمانی غافل نشوید بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغلب موارد می توانیم با انتخاب یک ماده غذایی مناسب برخی از مشکلات جسمی یا حتی روانی خود را بدون نیاز به دارو درمان کنیم.

در واقع افراد می توانند بسته به نوع بیماری و مشکلی که دارند ماده خوراکی مناسبی را انتخاب کنند تا پیش از روی آوردن به دارو تا حد زیادی ناراحتی جسمی یا روانی خود را بهبود بخشند. به طور مثال بسیاری براین باورند که نوشیدن قهوه در هنگام صبح، انرژی مورد نیاز بدن را در طول روز تامین می کند.

مدیکال دیلی در گزارشی به مرور موادغذایی مختلفی که تاثیر قابل توجهی بر بهبود سلامت جسم و روان انسان دارند پرداخته که به شرح زیر است:

افزایش انرژی:

برای افزایش انرژی مصرف مرکباتی که حاوی مقادیر کافی ویتامین C هستند، توصیه می شود.

رفع خستگی:

پیش از آنکه چهارمین فنجان قهوه را بنوشید یک لیوان آب بخورید. چون در بسیاری از مواقع عامل اصلی احساس خستگی, کم شدن آب بدن است.

افزایش تمرکز:

با مصرف تخم مرغ ماده کولین در بدن تولید می شود که ماده غذایی قابل حل در آب به حساب می آید و تقویت کننده حافظه است.

هوشیاری ذهنی:

نوشیدن قهوه موجب تقویت مغز و ذهن می شود.

درمان استرس:

برای درمان استرس, شکلات تلخ بهترین گزینه است زیرا حاوی مقدار بالایی آنتی اکسیدان است و به کاهش فشار خون و بهبود جریان خون در عروق کمک می کند.

رفع احساس کسالت:

آووکادو به دلیل دارا بودن ویتامین E، سیستم ایمنی را تقویت می کنند و همچنین سیر با آرام کردن رگ های خونی برای این منظور مفید است.

داشتن خواب بهتر:

آلبالو، بادام و موز که هر سه ارزش غذایی فراوانی دارند، می توانند تولید ملاتونین را افزایش داده و کیفیت خواب را بهبود بخشند.

Polaris

کاربر ويژه
طاهره ؟:94: یعنی واسه یه روزه دار کلمه "دشمنانه" انرژی منفی منتقل میکنه ولی عکس غذاهای خوشمزه انرژی منفی منتقل نمیکنه ؟:نیش2:

وا عجـــبا ...:تعجب:

TAHEREH

متخصص بخش

الان نگفتی دی گه!
ازت متنفرم ازت متنفرم ازت متنفرم! :دیوی:
خب برا همین گفتم جدا باشه که من کمتر بیام تو این تاپیک و دلم آب بشه! :خنده2:
آره یه ذره گفتم ولی کامل که نگفتم!:بدجنس:
مثلاً نگفتم که تاپیکا رو اشتباهی جدا کردی بعد من مجبور اسمشون رو تغییر بدم تازه شم متن اول این تاپیک رو هم مجبور شدم تغییر بدم!:9:
من بیشترررررررر:خیلی دیوی:
خاله ینی تو توو این تاپیک نمیای دیگه؟:تعجب2:

طاهره ؟:94: یعنی واسه یه روزه دار کلمه "دشمنانه" انرژی منفی منتقل میکنه ولی عکس غذاهای خوشمزه انرژی منفی منتقل نمیکنه ؟:نیش2:

وا عجـــبا ...:تعجب:

ستاره:94: چرا به گفته هایی استناد میکنی که دقیقاً برعکسش توو این تاپیک هست؟:نیش2:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=93998&p=488933&viewfull=1#post488933
خالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دروغ گفتن ثوابِ روزه رو باد میده ها!:بدجنس:
[MENTION=3]Maryam[/MENTION]

bijan.01

New member
واقعا کی مستونه 30 روز روزه بگیره؟ حتی اگر کارت خیلی روتین و معمولی و زیر کولر هم باشی باز بهت تو این همه ساعت فشار میاد
واقعا دم اونهایی که اینجوری روزه میگیرن گرم. امیدوارم همیشه سالم باشن و چیزیشون نشه

TAHEREH

متخصص بخش
دوستان سحری های روز دوم رو لطفاً لو بدید ببینیم خونه کی مهمونی بریم به صلاح تر هست! :giggle:
آخ آخ آخ دیشب زود خوابیدم نشد که بشه که جواب شما رو بدم:نه:
الآن بگم سحری چی داشتیم که باید برم تاپیک دوستانه تا افطار:40:
ولی خب با ارفاق همین جا میگویم:
ما دیشب...
دیشب....
دیشب اممممممم....
مرغ ترش داشتیم:زبون:
هنوز از مرغ بدتون میاد دیگه؟:mehdi:

سلام طاهره قراره امشب سحری برامون بپزه!
مگه نه طاهره!!!!؟ :))
سلام خاله
اوخ ووخ ینی دیشب که نیومدم بی سحری روزه گرفتید؟:30: