• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یوسف جان (maksemos) تولدت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
این هم کیک تولد یوسف جان
wedding_cake.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
با اجازه ادمین عزیز و همه عزیزان انجمن به افتخار تولد یوسف جان یک عدد کارت شارژ ایرانسل 20000ریالی بعنوان جایزه به مهمانان عزیز تقدیم می شود .سه رقم اول حذف شده و عزیزانی که دو رقم آخر کارت را حدس بزنند شماره شارژ برای آن عزیز ارسال میگردد.مهلت تا ساعت 23 امشب .چنانچه آن لاین نباشم به اولین عزیزی که شماره را حدس زده باشد جایزه به ایشان داده می شود.البته جایزه ناقابل است و فقط برای گرم کردن روز تولد یوسف جان در نظر گرفته شده است.
01130286415
هر عزیزی سه بار شرکت کند

maksemos

متخصص بخش خودرو
:دست::دست::دست:
:شاد::شاد::شاد:
تولدت مبارک

ممنونم آقا هوشنگ:گل::گل::گل:
دست :گل: درد نکنه:دوست:

این هم کیک تولد یوسف جان
wedding_cake.jpg

بابا آقا هوشنگ:گل::گل::گل: حسابی مارو شرمنده کردین
خیلی خیلی ممنون

با اجازه ادمین عزیز و همه عزیزان انجمن به افتخار تولد یوسف جان یک عدد کارت شارژ ایرانسل 20000ریالی بعنوان جایزه به مهمانان عزیز تقدیم می شود .سه رقم اول حذف شده و عزیزانی که دو رقم آخر کارت را حدس بزنند شماره شارژ برای آن عزیز ارسال میگردد.مهلت تا ساعت 23 امشب .چنانچه آن لاین نباشم به اولین عزیزی که شماره را حدس زده باشد جایزه به ایشان داده می شود.البته جایزه ناقابل است و فقط برای گرم کردن روز تولد یوسف جان در نظر گرفته شده است.
01130286415
هر عزیزی سه بار شرکت کند

من دیگه نمیدونم چه جوری ازتون تشکر و قدر دانی کنم آقا هوشنگ:گل::گل::گل:
خیلی خیلی نصبت به من لطف دارین
نمیدونم چه جوری از خجالتتون در بیام
آرزو میکنم شما هم سالیان سال به خوشی و سلامتی زندگی کنین

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام پسر خاله تولدت مبارک ببخشید دیر رسیدم ناهارم میدید؟ :نیش:
qqqqqqqqq.jpg

cake02b.jpg

DeanG-0022-001_hres.jpg

ممنونم دختر خاله
دمت گرم
امشب که میاین خونه ما
منتظریم هااااا:شاد::شاد::شاد::شاد:
عیب نداره عوضش شام رو هستیم با دوست ها جمعیم منتظرتم

تبریک یوسف جان :گل:
ممنونم آقا رضا دستتون درد نکنه...:دوست:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزا ن ضمن تبریک به یوسف جان شماره را هم حدس بزنند.چنانچه جواب زود داده شود شماره بعدی اعلام می شود.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
01130286415
هر عزیزی سه بار شرکت کند

دست شما درد نكنه استاد بزرگوار.اما تكليف اونايي كه خطشون همراه اوله چيه؟؟؟؟؟

rahnama

پدر ایران انجمن
بشتابید به خاطر تولد اقا یوسف :گل: حراجش کردیم . حدس بزنید شماره بعدی اعلام شود.

:شاد::شاد:
یوسف جان تولدت مبارک

maksemos

متخصص بخش خودرو
:خواب: تولدت مبارک !

مرسی پسر خوله ...
ببخشید پسر خاله
اشباهی دستم خورد به و
دمت گرم
راستی ناصر این عکست پیش من بود بیا بدم به خودت
گفتم شاید دنبالش بگردی....:غش2::غش2::غش2::غش2:

77funny-pictures317.gif