• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

••• وای از این همه پست تکراری!!! :اخم::دی

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام :11: شبتون بخیر اهالی :گل:
دوستان یه خواهش دارم.
نه به عنوان ناظم و نه مدیر.:1: به عنوان بازدیدکننده ی تاپیک های انجمن. :دوست:

لطفاً قبل از ارسال شعر یا نثر قسمت اول یا یک قسمت مهم از متن رو توی کادر بالای انجمن جستجو کنید و اگر مطلب وجود نداشت ارسال کنید.
به خصوص توی بخش ادبیات خیلی خیلی بی نظمی ها از حد گذشته. ببینید فقط توی چند روز گذشته مطمئناً بالغ بر 100 پست تکراری ارسال شده. همین الآن فقط از یک تاپیک ادبیمون 31 پست منتقل شد به اسپم بخش!

بعد اینکه چرا به پست های اوّل تاپیک ها دقت ندارید گلای انجمن؟ :نیش2: ببینید تعداد ارسال و حساسیت بخش ادبیات بالاست برای همین باز هم از این بخش مثال می زنم. توی پست اول هر تاپیک نوشته شده که اونجا مخصوص چه نوع نوشته ایه. خب به عنوان بازدیدکننده باز هم میگم، که بارها توی یه حال و هوای خاص بودم و تاپیک رو باز کردم، انقدر مطلب تکراری و البته البته البته خارج از موضوع بوده که جای تعجب داشته.

از دوستای عزیزی که در بخش ها فعالیت دارن ضمن قدردانی و ابراز شادی قلبی برای حضورشون، صمیمانه خواهش دارم که از کادر جستجوی انجمن همیشه مدد بگیرن و برای نظم انجمن کوشا باشن. :گل: سپاس فراوان :ایول:
:گل:

سایه

کاربر ويژه
خانم ناظم اجازه:24:

من نمیدونم چرا هر وقت تو کادر جستجو یک موضوع رو جستجو میکنم بیشتر متون مکالمات کاربرا با هم نمایش داده میشه
:تعجب2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خانم ناظم اجازه:24:

من نمیدونم چرا هر وقت تو کادر جستجو یک موضوع رو جستجو میکنم بیشتر متون مکالمات کاربرا با هم نمایش داده میشه
:تعجب2:

خواهش دارم. :39:

چون از این متن ها توی پروفایل ها استفاده شده گل جان. :بله:
و بدیهیست که :99: اگر در تاپیک ها یافت نشده، میشه ارسالشون کرد. :ایول:

سایه

کاربر ويژه

خواهش دارم. :39:

چون از این متن ها توی پروفایل ها استفاده شده گل جان. :بله:
و بدیهیست که :99: اگر در تاپیک ها یافت نشده، میشه ارسالشون کرد. :ایول:

بارون جون:گل: بیزحمت عبارت "پاتوق دخترا" رو بسرچ
نتایج رو ی نگاه بنداز :خجالت2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
بارون جون:گل: بیزحمت عبارت "پاتوق دخترا" رو بسرچ
نتایج رو ی نگاه بنداز :خجالت2:

بله بله سایه جان اینکه سرچ همیشه دقیق نیست رو همه واقفیم. به خصوص در تاپیک هایی که اَشکال تزیینی توی عنوانشون هست(مثل: •◘♠☻☺♥)، به راحتی نمیشه تاپیک رو پیدا کرد. منتها اینکه میگم متن رو وارد کنید، برای همینه. چون ممکنه عنوان متفاوت باشه یا اصلاً مثل همین نمونه ای که آوردی پیدا نشه؛ ولی برای متن جواب میده. :چشمک::گل:
بعد اینکه تا جایی که میشه ما سعیمونو بکنیم، اگر نشد خب اشکال نداره. نشده دیگه.:19:

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام سلام :11: شبتون بخیر اهالی :گل:
دوستان یه خواهش دارم.
نه به عنوان ناظم و نه مدیر.:1: به عنوان بازدیدکننده ی تاپیک های انجمن. :دوست:

لطفاً قبل از ارسال شعر یا نثر قسمت اول یا یک قسمت مهم از متن رو توی کادر بالای انجمن جستجو کنید و اگر مطلب وجود نداشت ارسال کنید.
به خصوص توی بخش ادبیات خیلی خیلی بی نظمی ها از حد گذشته. ببینید فقط توی چند روز گذشته مطمئناً بالغ بر 100 پست تکراری ارسال شده. همین الآن فقط از یک تاپیک ادبیمون 31 پست منتقل شد به اسپم بخش!

بعد اینکه چرا به پست های اوّل تاپیک ها دقت ندارید گلای انجمن؟ :نیش2: ببینید تعداد ارسال و حساسیت بخش ادبیات بالاست برای همین باز هم از این بخش مثال می زنم. توی پست اول هر تاپیک نوشته شده که اونجا مخصوص چه نوع نوشته ایه. خب به عنوان بازدیدکننده باز هم میگم، که بارها توی یه حال و هوای خاص بودم و تاپیک رو باز کردم، انقدر مطلب تکراری و البته البته البته خارج از موضوع بوده که جای تعجب داشته.

از دوستای عزیزی که در بخش ها فعالیت دارن ضمن قدردانی و ابراز شادی قلبی برای حضورشون، صمیمانه خواهش دارم که از کادر جستجوی انجمن همیشه مدد بگیرن و برای نظم انجمن کوشا باشن. :گل: سپاس فراوان :ایول:

@baroon
سلام بارونی چرا تایپیک درخواست کتاب پستاش غیر فعاله؟یعنی نمیشه پست گذاشت:تعجب2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
@baroon
سلام بارونی چرا تایپیک درخواست کتاب پستاش غیر فعاله؟یعنی نمیشه پست گذاشت:تعجب2:

سلام علی عزیز :11:
من همون دوشب پیش از ادمین خواستم بخش رو باز کنن، منتها مشغله ها درگیرشون کردن، هنوز جواب ندادن. اگر موافقت نشه باید به یک بخش متفرقه باید منتقلشون کرد. الآن درخواست کتاب داری؟

آخرین ویرایش:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام به همه عزیزان ایران انجمن:iranjoman:
بارون جونم یه سری از بچه ها نمیدونن دقیقا کجا جستجو رو بزنن و از منم سوال کردن
خواستم این تصویر رو بذارم تا دوستان بدونن این کادر کجاست
موفق باشید دوستان:گل:

bx23sxe760v0rnkezi4j.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات

من همون دوشب پیش از ادمین خواستم بخش رو باز کنن، منتها مشغله ها درگیرشون کردن، هنوز جواب ندادن. اگر موافقت نشه باید به یک بخش متفرقه باید منتقلشون کرد. الآن درخواست کتاب داری؟

سلام بخش اصلی "کتابخانه الکترونیکی" باز شد :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه

نه بارونی واس بچه ها گفتم...
چرا استقبال نمیشه تایپیک به این خوبییییییییی!یعنی هیچ کی کتاب نمی خاد!:تعجب2:

بالا