سلام
♣ تصویر کامل از صفحه دسکتاپ بچه های ایران انجمن ♣
عنوانه تاپیکی هست که بعد از رایزنی های انجام شده قرار شد اینجانب افتتاحش کنم:خجالت2:
احتمالا باید اینجا عکسی از صفحه دسکتاپ شخصی خودمون بگیریم و قرار بدیم تادیگران هم مشاهده کنند که
چه سلیقه یا سبک نگهداری داریم در سیستم و حتی نکاتی ریز و مفید !! که ممکنه الگو قرار بگیره البته با ذکر اینکه:
☜ بهتر اینه که تصاویرتون رو پیوست کنید♣ تصویر کامل از صفحه دسکتاپ بچه های ایران انجمن ♣
عنوانه تاپیکی هست که بعد از رایزنی های انجام شده قرار شد اینجانب افتتاحش کنم:خجالت2:
احتمالا باید اینجا عکسی از صفحه دسکتاپ شخصی خودمون بگیریم و قرار بدیم تادیگران هم مشاهده کنند که
چه سلیقه یا سبک نگهداری داریم در سیستم و حتی نکاتی ریز و مفید !! که ممکنه الگو قرار بگیره البته با ذکر اینکه:
☜دسکتاپ،عکس بکگراند داره و ممکنه شخصی باشه ولی اینجا عموم خواهند دید!! همه چیز رو در یک جمله گفتم
☜ لطف کرده هیچگونه نظری بابت دسکتاپ شخصی کسی نذارید ولی اگه نکته قابل توجه ای دیدید مختصری تبادل تجربه بد نیست :خنده2: در غیر اینصورت فقط تصویری از دسکتاپ خودتون بذارید
فکر نمیکنم نیاز به آموزش روش عکس گرفتن از دسکتاپ داشته باشیم
خب آموزش مورد نظر در انجمن موجوده. به نرم افزارهایی که در این مورد وجود دارند که نیازی نیست !!
دوستانی که Windows 7 دارند که در پوشه Accessories در استارت منو میتونند از ابزارموجود در خود 7 بهره بگیرند Snipping Tool
یا
در دسکتاپ پنجره ها رو ببندید یا مینی مایز کنید بعد کلید PrtScr Print(محل استقرار این کلید بالای کلیدهای Insert و Delete هست)رو از روی کیبورد 1بار فشار بدید و رها کنید
و بعد برنامه Paint رو اجرا و کلید ترکیبی Ctrl + V رو بزنید تا عکس دسکتاپ کامل پیست بشه
خب نفر اول کیه؟ یا خودم شروع کنم:ناراحت:
آخرین ویرایش: