• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

◄█▓▒░░ صفحه دسکتاپ بچه های ایران انجمن ░░▒▓█►

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
سلام
تصویر کامل از صفحه دسکتاپ بچه های ایران انجمن
عنوانه تاپیکی هست که بعد از رایزنی های انجام شده قرار شد اینجانب افتتاحش کنم:خجالت2:

احتمالا باید اینجا عکسی از صفحه دسکتاپ شخصی خودمون بگیریم و قرار بدیم تادیگران هم مشاهده کنند که
چه سلیقه یا سبک نگهداری داریم در سیستم و حتی نکاتی ریز و مفید !! که ممکنه الگو قرار بگیره البته با ذکر اینکه:

بهتر اینه که تصاویرتون رو پیوست کنید
دسکتاپ،عکس بکگراند داره و ممکنه شخصی باشه ولی اینجا عموم خواهند دید!! همه چیز رو در یک جمله گفتم
%2842%29.gif
+کلیه قوانین شرعی
،عرفی،حکومتی و قانون اساسی و
123%20%2812%29.gif
اینجا

لطف کرده هیچگونه نظری بابت دسکتاپ شخصی کسی نذارید ولی اگه نکته قابل توجه ای دیدید مختصری تبادل تجربه بد نیست :خنده2: در غیر اینصورت فقط تصویری از دسکتاپ خودتون بذارید

فکر نمیکنم نیاز به آموزش روش عکس گرفتن از دسکتاپ داشته باشیم
(1fg70).gif
یعنی داریم
(43).gif

خب آموزش مورد نظر در انجمن موجوده. به نرم افزارهایی که در این مورد وجود دارند که نیازی نیست !!
دوستانی که Windows 7 دارند که در پوشه Accessories در استارت منو میتونند از ابزارموجود در خود 7 بهره بگیرند Snipping Tool

2013-01-19_212002.jpg

یا

در دسکتاپ پنجره ها رو ببندید یا مینی مایز کنید بعد کلید PrtScr Print(محل استقرار این کلید بالای کلیدهای Insert و Delete هست)رو از روی کیبورد 1بار فشار بدید و رها کنید
و بعد برنامه Paint رو اجرا و کلید ترکیبی Ctrl + V رو بزنید تا عکس دسکتاپ کامل پیست بشه

خب نفر اول کیه؟ یا خودم شروع کنم:ناراحت:

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
من که الان دسکتاپم همین آواتارم هست تو یه سایت خارجی دیدم خوشم اومد واینو انتخاب کردم
پس من قطعا نمیتونم شرکت کنم:زبون:

Silver Star

مدير ارشد تالار
Silver Star

تاپیک بسیار بسیار جالبی هست:127:
:silverstar:
اولیش رو خودم میذارم:8:
یکشنبه 1391/11/1

Silver Star's Desktop.JPG

آخرین ویرایش:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
من که الان دسکتاپم همین آواتارم هست تو یه سایت خارجی دیدم خوشم اومد واینو انتخاب کردم
پس من قطعا نمیتونم شرکت کنم

خب این که مسابقه نیست و فقط هر از گاهی تصویر دسکتاپ شخصی خودمون رو بروز میکنیم
البته شاید روزی این اتفاق بیافته که قرار بشه بهترین دسکتاپ انتخاب بشه که فعلا ...

2013-01-19_224251.jpg

2013-01-19_224341.jpg

Mans0ur

New member
منم بازی ؟ :نیش:

خب من سه تا ویندوز دارم یه لینوکس
:نیش: . دوتاشو میذارم اینجا. اگه مایل باشید دستکتاپ ویندوز 8 و بک گراند لینوکس رو هم بذارم اینجا :نیش:

ویندوز XP

My Windows XP Desktop.JPG

Windows 7 :

My Windows 7 Desktop.jpg

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات

هر چند قراره سیتم عامل عوض کنم.
و خیلی هم شلوغ ـه.
اما خــُبـ دیدنش خالی از لطف نیست...

DTIA.jpg

amin khan

مدیر انجمن
این دکستاپ من ولی از همین جا دعوت میکنم آقا علی هم یه تصویری از دکستاپشون بذارن روی من یکی کم بشه:نیش:

df.jpg

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
خوب اینم دسکتاپ من
هیچ گونه سانسور و دستکاری هم نشده :نیش:
Untitled.png

آخرین ویرایش:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
یعنی بقیه بچه های ایران انجمن صفحه دسکتاپ شون با قوانینی که گفتم مغایرت داره و ترسیدن بذارند!:خنده2:
یا اشتباه میکنم!
خب خودم گفتم که بهتره درباره دسکتاپ کسی نباید نظر بدیم و هنوزم سر حرفم هستم و دیدم که کسی
مطلبی برای بهینه سازی نداره گفتم خودم غیر مستقیم نکته ای رو بگم در این رابطه

بر خلاف لینوکس و مکینتاش در ویندوز بهتره هر چه بیشتر صفحه دسکتاپ خالی باشه تا از سرعت کم نشه
فایلهای موقت و.. سرعت ویندوز رو تا حدودی میگیرن و کلا شلوغ شدن خودش کمی ممکنه باعث سر در گمی بشه!!
نکاتی ر بعدا میگم ولی یه ابزار که آخرین نسل خودش هست و بد نیست رو معرفی میکنم و لینک گذاشتم در پایین که تا حدودی بهتون کمک میکنه
که دسکتاپ خلوت تری داشته باشید

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=59652&goto=newpost

Mahdi Askari

مدير فنی
Untitled.png

البته بگم 8 ردیف شه بود ها خلوتش کردم هی پوشه ساختم فرستادم تو پوشه شد اینقد:نیش:
تم رو نگاه کنید:120:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
مشاهده پیوست 16602

البته بگم 8 ردیف شه بود ها خلوتش کردم هی پوشه ساختم فرستادم تو پوشه شد اینقد:نیش:
تم رو نگاه کنید:120:

خوبه
اگه باعث ناراحتی تون نمیشه!!در رابطه با همین پوشه ساختن ها و انبار شدن یه چیزی بگم بهتون
البته روشی هست که خودم اینطوری کار میکنم و ممکنه هر کسی طور دیگه کار کنه تا شلوغ نشه

Mahdi Askari

مدير فنی
خوبه
اگه باعث ناراحتی تون نمیشه!!در رابطه با همین پوشه ساختن ها و انبار شدن یه چیزی بگم بهتون
البته روشی هست که خودم اینطوری کار میکنم و ممکنه هر کسی طور دیگه کار کنه تا شلوغ نشه

بگید بگید حتما گوش میکنیم:18:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
فکر میکردم دستاپ من شلوغه.
خ برنامه هارم تازه رو دستاپ نمیزارم بازم شلوغه

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
دوست عزیزpalang من اینکار رو میکنم:

1-خب اون چیزای که باعث شلوغی میشن توی دسکتاپ قاعدتا یه سری موضوع دارند!!بستگی به فرد مورد نظر داره
و میشه دسته بندی شون کرد اصولا سه نوع فایلها صفحه رو شلوغ میکنند گیم-دانلود- ومهمتر نیازهای فردی و تخصصی که پایین توضیح دادم(توی عکس دسکتاپ خودم معلوم هستند)
گیم(البته این گزینه برای من اونقدر مهم نبوده)چون من اصلا اهل بازی نیستم و توی سیستمم آنچنان بازی ندارم تعدادی هستند اون هم کم حجم و براشون توی دسکتاپ یه پوشه معمولی ساختم و اسمش رو گذاشتم گیم
و برای اینکه نمای دسکتاپ با یه پوشه خراب نشه آیکون پوشه رو تغییر دادم

دانلود که خب ما همه دانلودهایی داریم همیشه حتی یه عکس سیو کردن هم دانلود هستش !! توی دسکتاپ یه پوشه با نام دانلود درست کردم و آیکونش رو تغییر دادم
بعد تمام برنامه هایی که به نوعی دانلود انجام میدن مسیر اون رو قرار دادم مثلا توی فایر فاکس

2013-01-23_192844.jpg

حتی IDM که 4-5 تا پوشه برای خودش میسازه تویDocuments رو هم مسیر تمامی دانلود هاش رو به همون پوشه دادم . حالا هر زمان دانلودی انجام شد
یا در پایان روز میرم دانلود ها رو که توی پوشه هست میبرم سر جای خودشون یا زیاد هم بشند شلوغ نمیشه

و مهمتر نیازهای فردی و تخصصی که من نیاز های من خب در مورد وب هستش و پوشه ای ساختم با اسم web با تغییر آیکون
زمانهایی که اینترنت هستم مطالب یا چیزهایی مختلف با موضوع دلخواهم رو میبینم سیو میکنم صفحات رو کپی میکنم و ... همه رو توش قرار میدم بعدا سر فرصت نیازهامو از توش برمیدارم و اضافات رو حذف میکنم

این سه دسته رو اگه مدیریت کنید کلی از شلوغیها وجود ندارند

2-
میدونید که اولین تغییر مایکروسافت در 7 که ارائه کرد و در دیگر ویندوزهای قبلی نبوده چیه؟خیلی ها ازش اونطور استفاده نمیکنن
و منم تو عکس دسکتاپم که میبیند زیاد نیست چون در دوره ای بودم که خونه تکونی داشتم میکردم وگرنه توی taskbar ویندوزم کلی ابزار هست
خیل از بچه ها رو دیدم که هم توی تاسک بار و هم توی دسکتاپ کروم و فایر دارند خب در صفحه نیاز نیست باشند حذفش باید کرد و شما هم palang عزیز
7 داری و خیلی ابزارها مثه مسنجر -مرورگرها -یا هر چیزی که بخوای رو کافیه با کلیک راست روش و زدن pin to taskbar بذاریدشون پایین و هیچ مشکلی هم نداره

2013-01-23_194141.jpg

خب سرتون رو درد آوردم یه کار دیگه که ساده هستش و مطمئنا خیلی ها بفکرش نبودن:خنده2:ولی جالبه رو بعدا میگم

آخرین ویرایش:
بالا