1. نظر کلیت در مورد سال 91 که گذشت چیه؟ سال 91 واست چه رنگی بود؟ از 1 تا 20 به سال 91 چه نمره ای میدی؟ سال خوبی بود شکر.. نیلی رنگ.. 19
2. بهترین اتفاقی که تو سال 91 رخ داد و خیلی خوشحال شدی چی بود؟ عروسی دختر عموم
3.بدترین اتفاق که خیلی ناراحتت کرد چی بود؟ نگم بهتره
4. مهمترین اهداف و برنا مه هایی که واسه سال 91 داشتی چی بود؟ بهشون رسیدی؟ درس خوب بخونم.. نمره هام که خوب بودن
5. بهترین کاری که تو سال 91 انجام دادی و راضی بودی ازش چی بود؟ بدترین کار که الان پشیمونی چی بود؟ به قول دوستان نمیگم تا ریا نشه :سوت: بد هم واقعا نمی دونم:فکر:
6. بهترین سوپرایز سال 91 که انتظارشو نداشتی ؟ سوپرایز نشدم
7. یه خاطره خوب و خنده دار که در سال 91 رخ داده تعریف کن: خاطره خوب و خنده دار زیاد داریم خدا رو شکر .. یکیش که اخیرا اتفاق افتاده اینکه با دخترعموم و پسرعموهام جمعه رفته بودیم بیرون... پسر عموهام اینقدر شیطونی می کردن که من غش کرده بودم از خنده.. یکی از شیطونی هاشون این بود که تو پاساژ موقع راه رفتن چنان پاهاشونو می کوبوندن زمین که صدای پای کفششون از صدای پای هر چی کفش پاشنه بلند بلندتر بود:غش: یعنی غیر عادی بلند بودااا:10: بعدشم هی مسابقه دو می دادن:نیش: منم تشویقشون می کردم:خجالت2: موقع برگشتنم با مترو رفتیم از بس شلوغ بود گفتیم بریم قسمت معلولا.. آقا ما چهار تا آدم ریزه میزه به میله دست گرفته بودیم که یهو یه غول پیکر از این ور به ما چسبید یکی از اون ور و به همین ترتیب از چهار جهت توسط چهار آدم چاق و چله و درشت به ما فشار می آوردن.. کم مونده بود خفه بشیمااا:110: دیگه بماند اون وسط خودمون چقدر خندیدیم.. خیلی سعی می کردیم جلو خودمونو بگیریم ولی مگه میشد:غش2:
8. نظرت در مورد سالی که در راهه؟ بهتر از قبله یا بدتر از قبل؟ اگه خدا بخواد بهتره
9. موقع تحویل سال 92 کجا و همراه چه کسانی هستی؟ دوست داشتی کجا و همراه چه کسی یا کسانی بودی؟ تو خونه مون من و مامانم و شاید خواهرم و بچه هاش هم پیشمون باشند.. دوست داشتم با تمام اعضای خونوادم تو شیراز بودم
10. بزرگترین هدفی که در سال 92 داری چیه؟ چند درصد فکر میکنی بهش برسی؟ مدرک رو بگیرم به امید خدا....99%
11. نظرت در مورد عید نورزو چیه؟ ( دید و بازدید ، مسافرتش ، تعطیلات و.... ) من زیاد دوستش ندارم چون نه چندان دید و بازدیدی داریم نه تا حالا توش مسافرتی کردیم و تعطیل هم نیستیم... از اون طرف تو انجمن هم کسی نمیاد همه مشغول عید دیدنی هستند.. طرفای ما هم هوا گرم میشه راستش دوست ندارم
12. با ارزش ترین عیدی که تا حالا گرفتی ؟ ( از نظر خودت ) ، دوست داری تو سال 92 چی عیدی بگیری؟ یادم نمیاد ولی می دونم همیشه از مامان و بابام بهترینها رو گرفتم... البته الان دیگه عیدی گرفتن از من گذشته
13. بهترین سین هفت سین کدومه؟ اگه قرار باشه یه سین به هفت سین اضافه کنی که بشه 8 سین چی اضافه میکنی؟ سنبل.... سمبوسه :88:
14. فکر میکنی بهترین اتفاقی که در سال 91 توی انجمن رخ داد چی بوده؟ حضور دوستان هواشناس:134::136::135:
15. بهترین پستی که در سال 91 توی انجمن خوندی و به دلت نشست چی بوده؟ زیادن مثلا پست 1175
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=381&page=118
من آمده ام که با تو راهی بشوم
آنی که تو از دلم بخواهی بشوم
دریا بغلم کن! بغلم کن دریا!
می خواهم از این به بعد ماهی بشوم
16. پنج تا از بهترین کاربرای انجمن در سال 91 از نظر شما چه کسانی بودند ؟ آقا امیر محسن عزیز.. ادمین عزیز.. جناب راهنمای عزیز.. امید عزیز و مریم عزیز
17. بهترین دوستی که تو سال 91 تو انجمن باهاش آشنا شدی کی بوده؟ سولماز عزیز
18. دوست داری تو سال 92 چه اتفاقی تو ایران انجمن رخ بده؟ دوست دارم ایران انجمن حتی از اینی که هست پربارتر بشه
19. یه آرزو برای سال 92؟ به امید خدا عزیزان ایران انجمنی تو این سال یکی از بزرگترین خواسته هاشون رو خدا برآورده کنه
20. یه جمله نوروزی تقدیم کن به بچه های ایران انجمن
این جمله رو خیلی دوست دارم:
آرزو دارم نوروزی که پیش رو داری ،
آغاز روزهایی باشد که آرزو داری ...
آغاز روزهایی باشد که آرزو داری ...