تبریک با تاخیـــــــــــ ر
S Sarah کاربر ويژه 2013 , September 13 #22 آقا کوروش؛ در این واپسین روزهای گرم تابستانی :خنده1: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تولدت مبارک :گل:
آقا کوروش؛ در این واپسین روزهای گرم تابستانی :خنده1: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تولدت مبارک :گل:
ا امیرکوروش کاربر ويژه 2013 , September 13 #23 من زاده شدم دوباره با تو درود و سپاس از شما گل هاى روزگار:گل::گل::گل:
س سیبری کاربر ويژه 2013 , September 13 #24 امیر کوروش یعنی کاربر کورش هم شومایین؟ بابا ایوالله:خنده1:
K kuruš متخصص بخش تاریخ 2013 , September 17 #25 بـرایـتـ آسمـانـی خـواهـم کـشیـد پـر از ستـاره هـاے نـورانـی تـو در کـنـار مـن روے ابـرهـا و مـن غـرق آن هـمـه مـهربـانـی.. تقدیم به همه دوستانم عزیزم از همتون ممنونم پاینده باشین شرمنده امروز متوجه تاپیک شده بودم امیدوارم توی شادیهاتون جبران کنم
بـرایـتـ آسمـانـی خـواهـم کـشیـد پـر از ستـاره هـاے نـورانـی تـو در کـنـار مـن روے ابـرهـا و مـن غـرق آن هـمـه مـهربـانـی.. تقدیم به همه دوستانم عزیزم از همتون ممنونم پاینده باشین شرمنده امروز متوجه تاپیک شده بودم امیدوارم توی شادیهاتون جبران کنم