• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

maksemos (یوسف)عزیز تولدت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maksemos

متخصص بخش خودرو
:شاد2::شاد2::شاد2: بالاخره فرداااااااااا شد :شاد2::شاد2::شاد2:

........................................:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
........................................:گل:...................................................................................................................................................:گل:
........................................:گل:...................................................................................................................................................:گل:
........................................:گل:................................:بغل::بغل:
فررررررررررررررنننددددد :بغل::بغل:.................................:گل:
........................................:گل:..........:شاد::شاد::شاد::شاد:
تولدددتتت مبااااااااااااااااااارککک :شاد::شاد::شاد::شاد:............:گل:
........................................:گل:.......................................:بدجنس:
چقدر طول کشید تا فردا شد ولی بالاخره فردا رسید :بدجنس:..................................:گل:
........................................:گل:.....................:78::87::78::87::78::87::78::87::78::87::78::87:...................:گل:
........................................:گل:...............................................:تولد:
حالا دیدی فردا چه خبرههه :تولد:...............................................:گل:
........................................:گل::گل::گل::گل::گل::گل:........
آرزو دارم سالهای سال زنده باشی، عمر با عزت داشته باشی .......:گل::گل::گل::گل::گل::گل:
..........................ر.............:گل:.........................:39:
امیدوارم به همه خواسته هات تو زندگی برسی فرند :39:............................:گل:
........................................:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

:نیش:
:نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش:
gukbfa86ejncmahgqfr.jpg

:نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش:

vcwogw20pvtn2qg6bp8s.jpg

:بغل::بغل::بغل::77::بغل::بغل::بغل:

:7::7::7:

سلام فرند:11::بغل:
اره بالاخره فردا شد
البته الان دیگه 1 روز از فرداش ما گذشته :15:
مرسی فرند جان از این همه ذوقی که به خرج دادی :نیش:
منم برات ارزوی خدمتی آسون و توام با سلامتی رو دارم :بغل::نیش:

:بغل::بغل::77::بغل::بغل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
آقا یوسف عزیز

بهترین روز زندگی پدر ومادر عزیزتون رو به شما تبریک می گم .

خیلی خوشحالم که افتخار دارم تولدتون رو بهتون تبریک بگم .

بهترین ها رو از خدای بزرگ براتون آرزو می کنم .

می دونم وایمان دارم پدر بزرگوارتون رو هم در جوار رحمت خدا از داشتن فرزند گلی مثل شما شاد هست .

برگ برگ زندگیت سبز سبز سبز

قلبت مالامال از عشق خدا

دستانت لبریز از هدیه های خدا

خواهر شما فائزه

با تقدیم بهترین ها

برای

یوسف عزیز .

:گل:

به به سلام فائزه خانم گرامی :گل:

سپاس فایزه خانم سپاس :گل:

برا من هم آشنائی و دیدار خانم فرهیخته ای چون شما افتخار بزرگیه
و خوشحالم از حضور در ایران انجمن که باعث شده با بزرگان زیادی از جمله شما هم صحبت بشم

امیدوارم سالیان سال به خوشی و سلامتی سایتون بالا سر فرزندان دلبندتون باشه :گل:

ممنون از شعری که هدیه دادین :گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام
سلام به همه دوستان عزیز ایران انجمنی :گل:

جشن تولد سال 91 برا من روز به یادماندنی بود
جشنی که با همه ی این سالها یه فرق بزرگ داشت

از همه ی عزیزان که تبریک گفتن کمال تشکر و قدر دانی رو دارم :گل:

ایشالله تو عروسی هااتون بیائیم تلافی کنیم :بدجنس::خنده2:

این عکس رو هم که عکاسش خودم هستم :سوت: رو تقدیم میکنم به همه عزیزان :گل:

DSC01354.JPG