• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

W☺W سوّمین دور مسابقه ی نقاشی با paint / پینت ‏

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mozhganjoon

New member
تازه بعدش نتیجه گیری و اسامی رو دیدم و همینطور عکسا رو :12::12:
فقط اون وقت تا حالا پاشم از 12 نیمه شب تا الان که داره 4 ونیم میشه الان این شکلی شدم! :mehdi:
خودم که خوشم اومده با این حال میدونم یکم رنگ ها و اندازه هام به خوبی رعایت نشده اما خب همین هم به نظرم برا کار اولم عالی بوده ها :philosopher:
خب دیگه برم مسواک و لالا:70::خواب:
فردا این جوری نشم سر کلاس خیلیه!:69:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Arashtranslater

New member
تازه بعدش نتیجه گیری و اسامی رو دیدم و همینطور عکسا رو
فقط اون وقت تا حالا پاشم از 12 نیمه شب تا الان که داره 4 ونیم میشه الان این شکلی شدم!
خودم که خوشم اومده با این حال میدونم یکم رنگ ها و اندازه هام به خوبی رعایت نشده اما خب همین هم به نظرم برا کار اولم عالی بوده ها
خب دیگه برم مسواک و لالا
فردا این جوری نشم سر کلاس خیلیه!

پینت ‏

قوانین تو پست اولو یه مرور بکنی بد نیستاااااااا:سوت:

mozhganjoon

New member
ببخشید من هنوز نمیدونم چه اشتباهی کردم
ممنون میشم توضیح بدید
دیشب هم از رو عجله و ذوق و خاب آلودگی این کار کردم
بازم ممنون :احترام:

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام
بچه ها خوبین؟
چه خبر؟
آقا من دو روز نشستم پا درسم پاک یادم رفت این تاپیک رو شرکت کردم:34:
حالا میشه بدونم چی شد نتیجه گروه بندی؟ وای من اصن نمیدونم کجا باید چیکار کنم؟!!! :89:
به قول هم شهریام : چوم رانیمبرم ! :122:

تازه بعدش نتیجه گیری و اسامی رو دیدم و همینطور عکسا رو :12::12:
فقط اون وقت تا حالا پاشم از 12 نیمه شب تا الان که داره 4 ونیم میشه الان این شکلی شدم! :mehdi:
خودم که خوشم اومده با این حال میدونم یکم رنگ ها و اندازه هام به خوبی رعایت نشده اما خب همین هم به نظرم برا کار اولم عالی بوده ها :philosopher:
خب دیگه برم مسواک و لالا:70::خواب:
فردا این جوری نشم سر کلاس خیلیه!:69:

قوانین تو پست اولو یه مرور بکنی بد نیستاااااااا:سوت:

ببخشید من هنوز نمیدونم چه اشتباهی کردم
ممنون میشم توضیح بدید
دیشب هم از رو عجله و ذوق و خاب آلودگی این کار کردم
بازم ممنون :احترام:

سلام خدمت همه ی دوستای خوبم. :گل: شبتون خوش:11:
مژگان گل عذر می خوام. پست دیشب شمارو دارم با تأخیر پاسخ میدم. ماشالله خیـــــــــــلی فرزی.:دست: از دیدن نقاشیت هم بدون اغراق میگم که اصلاً قلبم شاد شد:8::گل: واقعاً زیباست. :دست:
attachment.php

مشکلی که داشت این بود که باید برای من نقاشی هاتون رو خصوصی بفرستید تا بدون ذکر نامتون رأی گیری صورت بگیره. من با اجازه ی شما پستت رو ویرایش کردم و نقاشیت رو برای خودم برداشتم! :1::بدجنس:
به امید خدا بعد از اتمام وقت، همه ی نقاشی هارو در تاپیک جداگانه برای رأی گیری قرار میدم.:گل:

بازم میگم که کارت چشمگیر و هنرمندانه بود. ماشالله :39:
آرش عزیز از شما هم ممنونم بابت یادآوری. :ایول::39:

baroon

متخصص بخش ادبیات

اطلاعیه
Lichter013.gif

نترسید. هیچ خبری نیست. اومدم بگم...
تا اینجای کار، نقاشی های
mozhganjoon و
R0xanA دریافت شد.
بشتابید که من 9 تای دیگه می خوام.:74:​

mozhganjoon

New member
:خنده1::توافق::دوست::شاد2::نیش2::احترام::nicolnici::nicolnici::fatemeh::بغل::4::4::7::84::92::8::8::8::8::19::19::19::19::78::78::78::36:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
واقعا انرژی میخواد من که غشیدم:86:
ولی تموم شد:19:
برای اولین بار بود با پینت کار میکردم:نیش2:

mozhganjoon

New member
ممنوووونم ازتعریفتون!
thx%20%281%29%20%281%29.gif

راسش دیگه درسام دارن سنگین میشن، من آخه ترم اول ارشدم تازه!:24:
منم بلد نبودم با پینت میشه این جوری کار کرد. اما هنرم همیشه خوب بوده ، اکثرا هم کارای اولم بهترینه! :تعجب2:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام یاران. کجاااااییــــــــــد؟:بدجنس:
خــــــــــب :49: اومدم یادآوری کنم که فقط تا فرداشب مهلت باقیست و تاکنون هیچ پیغامی هم مبنی بر درخواست تمدید وقت به دستم نرسیده.:18: امیدوارم 8 اثر باقی مونده به زودی آماده بشه.:گل::داغ: بدوووووییـــــــــــد.:19:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام.:11:
به درخواست چندی از شما عزیزان شرکت کننده، مهلت ارسال تا دو روز آینده تمدید شد. :مهربان::99:
تا سه شنبه شب، ساعت 12، منتظر دریافت آثار چشمنوازتون هستم. :گل:
فیلسوف عزیز، بیشتر از دو روز راه نمی ده متأسفانه. :34: با مسابقه ی بعدی که مناسبتی هست و نمیشه به بعد موکولش کرد، تداخل زیادی پیدا میکنه. بشتابید. :ایول:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام سلام.:11:
به درخواست چندی از شما عزیزان شرکت کننده، مهلت ارسال تا دو روز آینده تمدید شد. :مهربان::99:
تا سه شنبه شب، ساعت 12، منتظر دریافت آثار چشمنوازتون هستم. :گل:
فیلسوف عزیز، بیشتر از دو روز راه نمی ده متأسفانه. :34: با مسابقه ی بعدی که مناسبتی هست و نمیشه به بعد موکولش کرد، تداخل زیادی پیدا میکنه. بشتابید. :ایول:

میگم میخواید دو تا از آثار گرانبهایی که خودتان میدانید رو بکشم براتون پست کنم؟:70:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ماشالله اعتماد به نفس :دست:
یادش بخیر. همه ی شهرو پر کردم. :نیش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خب وقتمون به پایان رسید.
ببینیم برای نظرسنجی چه باید بکنیم با شکل جدید.:دوست:
از دوستایی که توی مسابقه مون شرکت کردن خیلی متشکرم. خداقوّت و آفـــــــــــرین:دست::39::
تاپیک موقتاً بسته میشه دوستای خوب. شبتون خوش...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا