• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

Xx اولین دوره مسابقــه بهتریـن دستــخط xX

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
tpx84ofydon79qqaxvz.jpg

سلام، شب و روز همگی بخیر.
تو ایامی به سر می بریم که دانشجوها و دانش آموزان انجمنمون در حال سپری روز های حساس امتحان هستند.
فکر کردیم بد نیست مسابقه ای سبک و مرتبط با این روزها برقرار کنیم. به همین دلیل برای اولین بار قصد داریم مسابقه رسمی "بهترین دستخط" انجمن رو برگزار کنیم.
قبل از هر چیز، واجب می دونم متذکر بشم این بار هم مثل گذاشته، مقصود ما فقط سرگرمی و دلیلی برای سپری این ایام ـه. پس از شما دعوت می کنم بدون هیچ استرس و وسواس خاصی شرکت کنید و از لحظه های گرم با هم بودنمون در ساعات زنگ تفریح لذّت ببرید.

ptril2m6ml72m3zanx1p.jpg

• [*=2]دوستان گرامی که علاقه دارن تو این مسابقه شرکت داشته باشن، متنی رو که در قسمت تذکرات قید خواهد شد، برای ما باز نویسی خواهند کرد.
    [*=2]از امروز شنبه 23 دی ماه فرصت دارید به مدت 9 روز (تا روز یکشنبه، 1 بهمن) آثار خودتون رو تهیه و برای من پیام خصوصی کنید.
    [*=2]اکیداً خواهش داریم، دوستان با هم تبادل اطلاعات نداشته باشن :) و تا مشخص شدن برنده ی نهایی از آثارشون برای هم چیزی بازگو نکنن.
    [*=2]مسابقه بعد از ارسال آثار کلاس بندی شده و برای عموم برای رأی گیری قرا می گیره.
    [*=2]مدت رأی گیری 9 روز (تا روز سه شنبه، 10 بهمن) خواهد بود.
    [*=2]این مسابقه از لحاظ سیر تکامل متفاوت از مسابقات دیگه هست. یه کار جدیدی کردیم، به این معنی که روند انتخاب برنده و شکلی که برای این مرحله قرار هست اتفاق بیوفته، از پیش تعریف نشده و کاملاً بستگی به شرکت شما و نوع آثار ارسال شده داره. بنابراین حضور شما ایران انجمنی های عزیز، نوع کلاس بندی های مراحل بعد رو مشخص خواهد کرد.
n3axslpyxnfhzl8cmk67.jpg

1. [*=2]اکیداً متذکّر هستم به هیچ عنوان مطلب یا اثر خودتون رو در این تاپیک قرار ندید.
    [*=2]نوع قلم، کاغذ، سبک، رنگ و سایز کار به انتخاب شماست.
    [*=2]تبلیغات شرکت کنندگــان اکیداً ممنوع.
    [*=2]شرکت در رأی گیری برای تمام شرکت کنندگان در مسابقه، الزامیست.
    [*=2]هیچ متن متفرقه ای جز چیزی که در این پست ذکر شده، قابل قبول نیست.
1dym1o8ccdu2n5deabup.jpg

• [*=2]بعد از ارسال آثار برای بنده، به عنوان تایید شرکت کنندگان، در این تاپیک نام دوستان، اعلام میشه.
    [*=2]نوع جوایز به لطف برادر بزرگوار علی آقا کارت شارژ خواهد بود.
    [*=2]می تونید آثار خودتون رو در پستی که برای من پیام خصوصی می کنید ضمیمه و یا در اینجا آپلود کنید.
    [*=2]تصویر متن خودتون رو می تونید هم به صورت اسکن شده هم به صورت عکس گرفته شده با کیفیت مناسب، برای من ارسال کنید.
    [*=2]و در آخر یادتون نره که قرار بر شاد بون ـه، موفق باشید. :)

xgsjqrmzkz5l0mppailx.jpg

این متنی هستش که باید نوشته بشه
اصلاً لزومی نداره این شکلی کار کنید.
شما با هر خط و سلیقه ای متن بالا رو می نویسید و برای ما ارسال می کنید.
و بازهم می گم... با هر قلم و کاغذ و رنگی که دوست دارید می تونید شرکت کنید.

آخرین ویرایش:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
ببخشید. فقط یه سئوال؟

کسی رو میشناسین که بدونه از نظر قواعد نوشتاری کدوم خط بهتر و قابل قبول تره؟
مثلا:

چند نفر با خط نستعلیق این متن رو نوشتن حالا کی میتونه تشخیص بده کدوم یک قاعده های خوشنویسی رو بیشتر رعایت کرده یا دیگر سبکهای خط مثل -شکسته - ثلث-سیاه مشق -تحریری و...
یا سلیقه ای انتخاب میشن؟

جسارت و بی ادبی بنده رو ببخشید ...

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
ببخشید. فقط یه سئوال؟
کسی رو میشناسین که بدونه از نظر قواعد نوشتاری کدوم خط بهتر و قابل قبول تره؟
مثلا:
چند نفر با خط نستعلیق این متن رو نوشتن حالا کی میتونه تشخیص بده کدوم یک قاعده های خوشنویسی رو بیشتر رعایت کرده یا دیگر سبکهای خط مثل -شکسته - ثلث-سیاه مشق -تحریری و...
یا سلیقه ای انتخاب میشن؟

جسارت و بی ادبی بنده رو ببخشید ...

سلام بر برادر بزرگوار و عزیزم.
چه جسارتی بزرگوار، باالاخره اینجا هم مکان ویژه همین سوال هاست.

واقعیت اینه که قرار نیست گروه مدیریت دخلی تو انتخاب بهترین ها داشته باشه.
حتی قرار نیست پای متخصصی وسط باشه.

همچنین ما قرار نیست اثار رو با همدیگه مقایسه کنیم (چون همونطور که اشاره کردید تنوع زیاده) بعد از ارسال آثار با توجه به نوع حضور دوستان دست به گروه بندی خواهیم زد. بدین معنی که احتمال زیاد تمامی کار ها با خودشون و سبکی که قرار داره داوری خواهد شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
لطفا کمی راهنمائی فرمائید:
خط را می نویسیم و عکس گرفته ارسال میکنیم؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
:0mid:
فکر کنم تنها مسابقه ای باشه که من توش اصلا حرفی واسه گفتن نداشته باشم :غش2:
امیدوارم بقیه دوستان موفق باشن :بله:

baroon

متخصص بخش ادبیات
لطفا کمی راهنمائی فرمائید:
خط را می نویسیم و عکس گرفته ارسال میکنیم؟

سلام به پدر عزیزم:گل:
خیلی خوش اومدید:شاد:
بله با هر نوع سبک و دستخط و هر نوع ابزاری که دوست دارید بنویسید و عکس بگیرید یا اسکن کنید.
دوستان اگر از دوربین یا گوشی موبایل استفاده می کنید و گوشی شما تنظیماتی رو به اسم سند داره، از این قابلیت استفاده کنید. تصویرتون با کیفیت بسیار بالاتری ضبط میشه.

هنوز هیچکس شرکت نکرده. :نیش2: نترسید. قرار نیست بهترین دستخط رو داشته باشید تا بتونید شرکت کنید. اگر دستخط دلنشین و قشنگی دارید، تعلّل نداشته باشید. منتظرتون هستیم.:شاد:
همه که مث امید بدخط نیستن! :بدجنس::15:
:1:

من فردا با یه دعوت رسمی میام تا ببینید دستخط بد یعنی چی! :15:

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنونم بارون جان. فکر کنم در این حرکت حرفی برای گفتن داشته باشم. خط من بسیار بد بود ولی همچنانچه قبلا عرض کردم با تمرین و تجسم نوشته های تابلوها و تبریکات روزنامه ها و نوشتن آن در ذهن بصورتی درآمد که بعدا ارسال خواهم کرد. مهم برنده شدن نیست بلکه بیشتر این برایم مهم است که بدترین خط دنیا را داشتم و الان خودم راضیم.

sasan

Banned
من دستخطم عالیه ...
جدی میگم ...حالا اگه وقت کردم تو این مسابقه شرکت میکنم
:خجالت2:
..بیشتر دوست دارم جوونا تو جور کارا سهیم باشند
:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا