H Δ S S E I N
متخصص بخش مسابقات
سلام، شب و روز همگی بخیر.
تو ایامی به سر می بریم که دانشجوها و دانش آموزان انجمنمون در حال سپری روز های حساس امتحان هستند.
فکر کردیم بد نیست مسابقه ای سبک و مرتبط با این روزها برقرار کنیم. به همین دلیل برای اولین بار قصد داریم مسابقه رسمی "بهترین دستخط" انجمن رو برگزار کنیم.
قبل از هر چیز، واجب می دونم متذکر بشم این بار هم مثل گذاشته، مقصود ما فقط سرگرمی و دلیلی برای سپری این ایام ـه. پس از شما دعوت می کنم بدون هیچ استرس و وسواس خاصی شرکت کنید و از لحظه های گرم با هم بودنمون در ساعات زنگ تفریح لذّت ببرید.
[*=2]دوستان گرامی که علاقه دارن تو این مسابقه شرکت داشته باشن، متنی رو که در قسمت تذکرات قید خواهد شد، برای ما باز نویسی خواهند کرد.
[*=2]از امروز شنبه 23 دی ماه فرصت دارید به مدت 9 روز (تا روز یکشنبه، 1 بهمن) آثار خودتون رو تهیه و برای من پیام خصوصی کنید.
[*=2]اکیداً خواهش داریم، دوستان با هم تبادل اطلاعات نداشته باشن و تا مشخص شدن برنده ی نهایی از آثارشون برای هم چیزی بازگو نکنن.
[*=2]مسابقه بعد از ارسال آثار کلاس بندی شده و برای عموم برای رأی گیری قرا می گیره.
[*=2]مدت رأی گیری 9 روز (تا روز سه شنبه، 10 بهمن) خواهد بود.
[*=2]این مسابقه از لحاظ سیر تکامل متفاوت از مسابقات دیگه هست. یه کار جدیدی کردیم، به این معنی که روند انتخاب برنده و شکلی که برای این مرحله قرار هست اتفاق بیوفته، از پیش تعریف نشده و کاملاً بستگی به شرکت شما و نوع آثار ارسال شده داره. بنابراین حضور شما ایران انجمنی های عزیز، نوع کلاس بندی های مراحل بعد رو مشخص خواهد کرد.
[*=2]اکیداً متذکّر هستم به هیچ عنوان مطلب یا اثر خودتون رو در این تاپیک قرار ندید.
[*=2]نوع قلم، کاغذ، سبک، رنگ و سایز کار به انتخاب شماست.
[*=2]تبلیغات شرکت کنندگــان اکیداً ممنوع.
[*=2]شرکت در رأی گیری برای تمام شرکت کنندگان در مسابقه، الزامیست.
[*=2]هیچ متن متفرقه ای جز چیزی که در این پست ذکر شده، قابل قبول نیست.
[*=2]بعد از ارسال آثار برای بنده، به عنوان تایید شرکت کنندگان، در این تاپیک نام دوستان، اعلام میشه.
[*=2]نوع جوایز به لطف برادر بزرگوار علی آقا کارت شارژ خواهد بود.
[*=2]می تونید آثار خودتون رو در پستی که برای من پیام خصوصی می کنید ضمیمه و یا در اینجا آپلود کنید.
[*=2]تصویر متن خودتون رو می تونید هم به صورت اسکن شده هم به صورت عکس گرفته شده با کیفیت مناسب، برای من ارسال کنید.
[*=2]و در آخر یادتون نره که قرار بر شاد بون ـه، موفق باشید.
این متنی هستش که باید نوشته بشه
اصلاً لزومی نداره این شکلی کار کنید.
شما با هر خط و سلیقه ای متن بالا رو می نویسید و برای ما ارسال می کنید.
و بازهم می گم... با هر قلم و کاغذ و رنگی که دوست دارید می تونید شرکت کنید.
آخرین ویرایش: