• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسپم های تاپیک هواشناسی

seyyedalireza

مدیر موقت
بچه ها یک خبر مهم googleدوباره برای خلیج فارس و خلیج ع ر ب ی نظرسنجی گذاشته الان86 درصد به خلیج ع ر ب ی رای دادن لطفا برین و به ایران و خلیج همیشه فارس رای بدین
http://www.persianorarabiangulf.com/
هر کسی رای داد بیاد اینجا و بگه که رای داده میخوام پوز عربا به زمین بخوره

emadi1368

New member
درود
متاسفانه بجای پرداختن به مباحث علمی هواشناسی خوشحالیم که با پرش ده تا و بیست تا و حتی 50تا به 10000صفحه رسیدیم و رکورد زدیم این اصلا جای تبریک نداره که آن به ظاهر سید( نمیدونم انتقام سیلی حضرت زهرا رو از کی می خواد بگیره شاید ....)بیاد بخاطر رسیدن به 10000صفحه تبریک بگه باری ... من در همه انجمن ها هستم متاسفانه نوعی خودخواهی و خودبرتر بینی در همه انجمن ها موج میزنه واقعیتش اگر مدلهای امریکا کانادا و اروپا نمی بود ما حتی در زمینه هواشناسی توان پیش بینی و دیدن نوک دماغمون رو هم نداشتیم پس انقدر غرور احمقانه نداشته باشیم امیدوارم در این قسمت جدید دیدها کلا عوض بشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جناب عمادی
اینجا که هیچ، حتی دانشگاه های ما هم نمیتونن در خصوص مدل سازی و پیشبینی طولانی مدت و یا حتی کوتاه مدت حرفی برای زدن داشته باشن پس چاره ای بجز استفاده از منابع خارجی نبوده و نیست و احتمالا نخواهد بود! اینجا هم دوستان دارن سعی میکنند بر اساس مدل های خارجی یک مدل تجربی برای منطقه خودمون که اقلیم های بسیار زیاد و مختلفی هم داره فراهم کنند، ده هزار صفحه که هیچ شاید مجبور بشیم 10 برابر این مقدار جلو بریم! ضمنا داریم در خصوص وضعیت آب و هوایی منطقه خودمون هم اینجا گزارش میدیم. فکر میکنم با این توضیحات قانع شده باشید.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود
متاسفانه بجای پرداختن به مباحث علمی هواشناسی خوشحالیم که با پرش ده تا و بیست تا و حتی 50تا به 10000صفحه رسیدیم و رکورد زدیم این اصلا جای تبریک نداره که آن به ظاهر سید( نمیدونم انتقام سیلی حضرت زهرا رو از کی می خواد بگیره شاید ....)بیاد بخاطر رسیدن به 10000صفحه تبریک بگه باری ... من در همه انجمن ها هستم متاسفانه نوعی خودخواهی و خودبرتر بینی در همه انجمن ها موج میزنه واقعیتش اگر مدلهای امریکا کانادا و اروپا نمی بود ما حتی در زمینه هواشناسی توان پیش بینی و دیدن نوک دماغمون رو هم نداشتیم پس انقدر غرور احمقانه نداشته باشیم امیدوارم در این قسمت جدید دیدها کلا عوض بشه

دوست عزیز شما اینجا را با بقیه انجمن ها مقایسه نکن ما 10000 صفحه پر از مطالب علمی داشتیم با کمترین اسپم و با بالاترین سطح علمی و باید هم خوشحال باشیم که اینجا نظم خاصی داریم و داریم از همدیگر یاد میگیریم!
شما از مدل ها میگین که اگه اونها نباشن ما هیچی نیستیم بزار بهت بگم بارها این مدل ها اشتباه پیش بینی کردن ولی دوستان با اطلاعات اندک و تجربه خودشون بسیار دقیق پیش بینی کردن! شاید این مطلب در مورد کپی پیست کنندگان و دزدان محتوا در سایر سایت ها صدق کنه ولی اینجا این مطلب صدق نمیکنه و قدیمی ترین دوستان تا جدیدترینشون اطلاعات خیلی خوبی از آب و هوا و زمینه های مرتبط دارن که با تلاش خودشون به دست اومده و شما هم اگر میخواهید جزئی از این جمع باشید پس سعی کنید تلاشتون رو بالا ببرین تا اینکه توقعات بیجا داشته باشید!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هبون جان هر کسی حق داره انتقاد کنه، باید همدیگه رو تحمل کنیم اما با شما موافق هستم اینجا فقط در مورد هوا و موارد مربوطه صحبت میشه و مباحث متفرقه بسیار کم هست، بحث پیشبینی هم جای خودش رو داره و امیرمحسن عزیز واقعا گل کاشتن.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هیون جان هر کسی حق داره انتقاد کنه، باید همدیگه رو تحمل کنیم اما با شما موافق هستم اینجا فقط در مورد هوا و موارد مربوطه صحبت میشه و مباحث متفرقه بسیار کم هست، بحث پیشبینی هم جای خودش رو داره و امیرمحسن عزیز واقعا گل کاشتن.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هبون جان هر کسی حق داره انتقاد کنه، باید همدیگه رو تحمل کنیم اما با شما موافق هستم اینجا فقط در مورد هوا و موارد مربوطه صحبت میشه و مباحث متفرقه بسیار کم هست، بحث پیشبینی هم جای خودش رو داره و امیرمحسن عزیز واقعا گل کاشتن.

آرش جان شما درست میفرمایین ولی ایشون از این ناراحت هستن که یکی از کاربران لینکی را که فقط خودش داره را بهش ندادن !!
در ضمن آرش جان خوشحال میشم که با نام هادی مورد خطاب قرارم بدین:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلا بعضی کاربران امثال ایشون دنبال این هستند که هنوز از گرد راه نرسیده یک شبه ره صد ساله برن و وبلاگشون رو با اطلاعات و لینکهایی که از انجمن های مختلف بدست میارن مزین کنند تا بازدیدشون افرایش پیدا کنه !
خیلی جالبه که طلبکار هم هستند .

برادر من اگه ادعای اینو داری که این 10000 صفحه بار علمی نداشته و نداره لطف کن و یک جایی رو پیدا کن که برای شما مفید باشه و وقت ما رو هم اینجا هدر نده.

ما اینجا ننشستیم که به امثال شما مفت و مسلم لینک بدیم.
واسه اینکه چیزی یاد بگیری باید مثل سایر کاربرا تلاش و فعالیت داشته باشی و اول از هر چیزی داشته های خودت رو به جمع ثابت کنی تا ببینیم در حدی هستی که بخوای در مورد بار علمی اینجا و یا سایر انجمن ها اظهار نظری کنی یا خیر!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

rahsazan

کاربر ويژه
درود
دوست عزیز
انتقاد حق شماست اما در مورد جمله ای که فرمودین و حداقل در این زمینه از نزدیک در جریان مسائلی هستم، باید بگم که درسته مدلهایی که شما به اون اشاره فرمودین بعنوان بخشی از پایه پیش بینیها برای هواشناسان و از جمله اساتید خودم در این فروم یا فروم همسایه استفاده میشه، اما به یاد داشته باشید که هواشناسی هم بر مبنای علم هست و هم تجربه و کسی که تجربه آب و هوای منطقه ای رو نداشته باشه، نمیتونه با هر مدلی هم هوای اون منطقه رو درست پیش بینی کنه. این صحبت من نیست، یکی از اساتید خودم در هواشناسی میفرمودن که در مرکز پیش بینی، یک پیش بین داریم که دما رو بهتر پیش بینی میکنه، یکی پدیده رو، یکی میزان بارش رو و ....
درسته که ما در زمینه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری هواشناسی از دنیا خیلی عقب هستیم، اما این دلیلی بر این نیست که کسانی که بی هیچ چشم داشتی و با امکانات بسیار محدود هر روز ساعتها وقت و کار خودشون رو میزارن تا یه تحلیل درست از وضع هوا و پیش بینی بدن رو دلسرد کنیم.
افرادی مثل امیرمحسن و مهرداد و ... در کشور ما زیاد نیستن
قدرشون رو باید دونست، با انتقاد سالم و همراهی و دلگرمی کمکشون کرد تا هواشناسی در کشورمون روز به روز پیشرفت بهتری داشته باشه
در هرصورت امیدوارم از صحبتهای من نرنجیده باشید:گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
درود
اولا این اواتاره من هستش و دیگه به کسی ربط نداره میخوام کجا بزارم یا نزارن و دوما من هر پیامی میدم چون اواتارمه باهاش میاد نمیتونم بگم که نیاد و سوما هم این انجمن همش با مطالب علمی و هواشناسی پرشده نه مثل بعضی از انجمن ها با هر چیزی حتی فحش پر شده باشه پس اینجا رو اشتباه نگیر با انجمن های خودتون

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سید جان خودتو ناراحت نکن.

این اقا بهونه ای جز اواتار شما نداشته و اواتار شما را بهونه کرده.

به امید ظهور منجی عالم بشریت و نابودی همه کافرین و مسکتبرین جهان.

اولا این اواتاره من هستش و دیگه به کسی ربط نداره میخوام کجا بزارم یا نزارن و دوما من هر پیامی میدم چون اواتارمه باهاش میاد نمیتونم بگم که نیاد و سوما هم این انجمن همش با مطالب علمی و هواشناسی پرشده نه مثل بعضی از انجمن ها با هر چیزی حتی فحش پر شده باشه پس اینجا رو اشتباه نگیر با انجمن های خودتون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هادی عزیز

اظهار لطف کنید . پست آقای عمادی. من و هر چیزیکه در خطاب به ایشون نوشته شده بدلیل اینکه اسپم محسوب میشه منتقل کنید به بایگانی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام به همه عزیزان

سید جان خودت و ناراحت نکن

برای آقای emadi1368 متاسفم به خاطر این دیدگاه غلطشون

emadi1368

New member
این امضای شما چه ارتباطی با انجمن هواشناسی داره نکنه این هم جزیی از پیش بینی هواشناسی شماست این رفتار سید نماها باعث شده سادات اصیلی مثل ما پیشوند سید رو حذف کنیم ثانیا من هیچ انجمنی ندارم در همه انجمن های هواشناسی عضو هستم با همین نام

emadi1368

New member
بله دوست گرامی
ما خیلی در زمینه هواشناسی عقب هستیم ومنظور من اشخاص حاضر در هیچ کدام از انجمن ها نیست که وقت خودشان را در این زمینه می گذارند و قطعا کارشان با ارزش هست و خواهد بود اما باید بپذیریم نه رادار درست و حسابی داریم نه ایستگاههای سینوپتیک .... همین طوفان روزهای قبل تهران 5کشته داشت سیل امروز مازندران 2کشته داشت چه چیز با ارزشی رو ایران می تونه ارائه بده تمام دوستان و اساتید این انجمن از مدل ها و سایتهای خارجی استفاده می کنند منظور من از غرور احمقانه ادعای خودکفایی در هر زمینه ست چون به وضوح روشنه اساتید همین انجمن از مدلهای خارجی استفاده میکنند با رزولیشن 50در50 یعنی ما این امکانات رو در ایران نداریم که امثال مهردادها امیرحسین ها بتونن با دقت بیشتری در این زمینه فعالیت کنند در پایان از شما سپاسگزارم دوست خوبم:گل:

emadi1368

New member
سید جان خودتو ناراحت نکن.

این اقا بهونه ای جز اواتار شما نداشته و اواتار شما را بهونه کرده.

به امید ظهور منجی عالم بشریت و نابودی همه کافرین و مسکتبرین جهان.
:تعجب2:

آقای شهاب شما حتی بلد نیستی مستکبر رو درست بنویسی واقعا واسه این سطح سواد متاسفم تاسف تاسف تاسف

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
میبینم که با آی دی سابق ما تو یکی از فروم های مورد دار فعالیت انجام میشه!
طفلک امیر محسن میگفت مورد امنیتی داره باور نمیکردن یک عده!!! الان یکی از دوستان اطلاع داد که اونجا بودی تعجب کردم رفتم ببینم چه خبره میبینم نمیتونم با اون آی دی سابق وارد شم !
یعنی ببخشید خاک تو سر سایتی که اینقدر امنیتش پایین باشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
طفلک امیر محسن میگفت مورد امنیتی داره باور نمیکردن یک عده!!! الان یکی از دوستان اطلاع داد که اونجا بودی تعجب کردم رفتم ببینم چه خبره میبینم نمیتونم با اون آی دی سابق وارد شم !

جالبه این رو هم تو سایتشون گذاشتن

با سلام اخیرا مشاده شده که کاربرانی اعلام می کنند که نام های کاربری آنها هک و مورد سواستفاده قرار گرفته است . بدینوسیله اعلام می دارد که تمامی مسئولیت نام کاربری و فعالیت های آن متوجه صاحب نام کاربری بود و در صورت هرگونه شکایت قانونی وی مسئول خواهد بود. لذا پیشنهاد می گردد تا تمام موارد امنیتی مانند انتخاب کلمات عبور قوی و عدم دادن کلمه عبور به دیگران و مسائلی از قبیل را رعایت نموده تا از هرگونه سواستفاده احتمالی از نام کاربری شما جلوگیری شود . سپاس فراوان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

جالبه این رو هم تو سایتشون گذاشتن

با سلام اخیرا مشاده شده که کاربرانی اعلام می کنند که نام های کاربری آنها هک و مورد سواستفاده قرار گرفته است . بدینوسیله اعلام می دارد که تمامی مسئولیت نام کاربری و فعالیت های آن متوجه صاحب نام کاربری بود و در صورت هرگونه شکایت قانونی وی مسئول خواهد بود. لذا پیشنهاد می گردد تا تمام موارد امنیتی مانند انتخاب کلمات عبور قوی و عدم دادن کلمه عبور به دیگران و مسائلی از قبیل را رعایت نموده تا از هرگونه سواستفاده احتمالی از نام کاربری شما جلوگیری شود . سپاس فراوان

سلام هادی عزیز

اول از همه اینکه وقتی من شنیدم که با آیدی شما در اون انجمن فعالیتهایی مثل شرکت در نظر سنجی انجام شده من هم خیلی تعجب کردم ، چون من بخوبی از گرفتاریهای شغلی شما اطلاع دارم و میدونم همینکه گهگاهی در ایران انجمن پست میذاری و به امور اینجا رسیدگی میکنی لطفی بزرگ و قابل تقدیره!

در خصوص دوستان مون در اون انجمن من هیچ اظهار نظری خاصی نمیکنم و هر چیزیکه در خطاب به اینجا گفته میشه ، نشان دهنده لطف دوستان قدیمی مون نسبت به ماست !

قضاوت رو به دوستان عزیزی که در هر دو انجمن خواننده پستها و نظرات هستند واگذار میکنم.

اما در ارتباط با موضوع عدم امنیت کاربران در اون انجمن این دقیقا موضوعی بود که به من بارها اثبات شد و بخاطر همین اونجا رو ترک کردم و یکی از چیزهایی که همیشه ذهن من رو مشغول میکرد، دقیقا همین موضوع بود که می بینیم اینبار هم بدون اجازه شما از نام کاربری شما در اون انجمن سو استفاده شده.

در یک جمله خلاصه میکنم و به دوستان از صمیم قلب توصیه دارم :

وقتی ما در این انجمن و یا هر انجمن دیگه برای یک موضوع مشترک مورد علاقه مون گرد هم میایم خیلی مهمه که فقط و فقط در ارتباط با همون موضوع به بحث و اظهار نظر بپردازیم و سایر عقاید و اشتراکات شخصی مون رو برای خودمون محفوظ نگهداریم چون هویت واقعی افراد بازدید کننده واسمون مشخص نیست و نمیدونیم که ممکنه که چه تصوراتی نسبت به ما داشته باشند. اگر هم لازم دونستیم که با دوستانیکه بهشون اعتماد داریم بعضی مطالب و نظرات مون رو به اشتراک بذاریم ، چه بهتر که در بستری مناسب و امن انجام بشه! ( اینهمه شبکه های اجتماعی چرا تو انجمن)

بهرحال زمانیکه کاربری در انجمنی عضو میشه در انجمن هایی که فاقد امنیت لازم هستند پس از اینکه کاربر Login میکنه یک پلاگین بر روی سیستم کاربر نصب میشه و این پلاگین کلیه اطلاعات و فعالیتهای اون کاربر از جمله اطلاعات یوزر و پسورد رو مستقیما برای مدیرکل سایت ارسال میکنه و در بعضی از انجمن ها هیچ ضمانتی وجود نداره که این اطلاعات برای اشخاص ثالثی ارسال نشه!

این توصیه ای صمیمانه بود برای دوستان عزیز در هر دو انجمن دارم و آرزو میکنم که دوستان عزیز در هر دو انجمن فارغ از هر جنجال و حاشیه ای فقط و فقط به موضوع اصلی یعنی مباحث عمومی و تخصصی هواشناسی بپردازند.

موفق و شاد باشید.

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
با تشكر فراوان از امير محسن عزيز بابت مطالبي كه در مورد امنيت بعضي سايت ها گذاشتند.
متاسفانه بايد بگم به طرز ناجوانمردانه اي از آي دي من در اونجا سو استفاده شده و حداقل ميتونستن اون آي دي را از من بگيرن نه اينكه ازش در جهت منافع خودشون سو استفاده كنند!
در اين مورد بايد به چند نكته اشاره كنم:
1- من اگر خواسته باشم در اونجا فعاليتي داشته باشم با آي دي قديمي نخواهم داشت و با آي دي جديدي فعاليت مي كنم!
2. من خودم با توجه به مديريتي كه در اينجا دارم كاملن در جريان نوع دسترسي مديران به محتوا سايت هستم و اين بسيار خنده دار خواهد بود كه من با توجه به اين اطلاعات برم و اونجا در نظر سنجي شركت كنم.
3. متاسفانه مديران اون سايت راه بر هر انتقادي بستند و اعلام كرده اند مسئوليتي در قبال عدم حفظ اطلاعات كاربران ندارند.
4. به موقع در همونجا جواب اون افراد را خواهم داد كه از آي دي من سو استفاده كردند.

بالا