درود
متاسفانه بجای پرداختن به مباحث علمی هواشناسی خوشحالیم که با پرش ده تا و بیست تا و حتی 50تا به 10000صفحه رسیدیم و رکورد زدیم این اصلا جای تبریک نداره که آن به ظاهر سید( نمیدونم انتقام سیلی حضرت زهرا رو از کی می خواد بگیره شاید ....)بیاد بخاطر رسیدن به 10000صفحه تبریک بگه باری ... من در همه انجمن ها هستم متاسفانه نوعی خودخواهی و خودبرتر بینی در همه انجمن ها موج میزنه واقعیتش اگر مدلهای امریکا کانادا و اروپا نمی بود ما حتی در زمینه هواشناسی توان پیش بینی و دیدن نوک دماغمون رو هم نداشتیم پس انقدر غرور احمقانه نداشته باشیم امیدوارم در این قسمت جدید دیدها کلا عوض بشه
دوست عزیز
انتقاد حق شماست اما در مورد جمله ای که فرمودین و حداقل در این زمینه از نزدیک در جریان مسائلی هستم، باید بگم که درسته مدلهایی که شما به اون اشاره فرمودین بعنوان بخشی از پایه پیش بینیها برای هواشناسان و از جمله اساتید خودم در این فروم یا فروم همسایه استفاده میشه، اما به یاد داشته باشید که هواشناسی هم بر مبنای علم هست و هم تجربه و کسی که تجربه آب و هوای منطقه ای رو نداشته باشه، نمیتونه با هر مدلی هم هوای اون منطقه رو درست پیش بینی کنه. این صحبت من نیست، یکی از اساتید خودم در هواشناسی میفرمودن که در مرکز پیش بینی، یک پیش بین داریم که دما رو بهتر پیش بینی میکنه، یکی پدیده رو، یکی میزان بارش رو و ....
درسته که ما در زمینه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری هواشناسی از دنیا خیلی عقب هستیم، اما این دلیلی بر این نیست که کسانی که بی هیچ چشم داشتی و با امکانات بسیار محدود هر روز ساعتها وقت و کار خودشون رو میزارن تا یه تحلیل درست از وضع هوا و پیش بینی بدن رو دلسرد کنیم.
افرادی مثل امیرمحسن و مهرداد و ... در کشور ما زیاد نیستن
قدرشون رو باید دونست، با انتقاد سالم و همراهی و دلگرمی کمکشون کرد تا هواشناسی در کشورمون روز به روز پیشرفت بهتری داشته باشه
در هرصورت امیدوارم از صحبتهای من نرنجیده باشید:گل: