• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسپم های تاپیک هواشناسی

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
احمد جان
خوب نیست که این مسائل را اینجا مطرح کنید در اینکه یک عده قصد و نیت سویی دارند شکی نیست و امید هم نیست که از این حالت ابلهانه بیرون بیان ولی بهتر هست که نه اینجا و نه آنجا پاسخ این افراد را ندهید این بزرگترین جواب واسه این افراد معلوم الحال است.
خوشبختانه هر روز این انجمن پویاتر شده و در راستای اهدافش حرکت میکنه و این را شما در افزایش بازدید روزانه این انجمن می بینید.
پس امیدوارم روال عادی انجمن را در پیش بگیرید و خارج از موضوع بحث نکنید.
موفق باشید

abtinT

کاربر ويژه
در مورد کلاع ها هم درسته . وقتی هوا سرد می شه کلاغ ها برای فرار از سرما به شهر ها پناه می اورن . حالا این شخص از نظر علمی در سطح پایین هست و خبر نداره به خودش مربوط می شه .

rahsazan

کاربر ويژه
صرفا جهت اطلاع برخی افراد که در مورد شخص آقای امیرمحسن ظهوریان مطالبی رو گفتن باید عرض کنم که ممکنه همه ندونن اما ارتباطات علمی و تخصصی ایشون با اساتید مرکز ملی اقلیم شناسی کشور و اداره کل هواشناسی استان خراسان رضوی در سطحی هست که شاید هیچ کدوم از افراد این فروم ها فکرش رو هم نکنن و بسیاری از مطالب ایشون مورد توجه اساتید هوا و اقلیم هست.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام علیکم

هادی عزیز شک شما نسبت به اهداف من در این مجموعه بدون شک تا اخر و تا قیام قیامت پا برجاست چونکه نمیخواهید قبول کنید که من اون شهابی که قبلا بودم دیگه نیستم و هنوزم نسبت به بنده بدبین هستید.

قضیه ای که دیشب رخ داده به بنده هیچ ربطی نداره .

بنده دیشب در یکی از انجمن ها (هواشناس ایرانیان) از اتحاد و همدلی و همچنین از صفا و صمیمیت این مجموعه برای کاربران خود تعریف کردم و بهشون توصیه کردم که مانند ایران انجمن باشند.

و یکی دیگر از کاربران در نقل و قول پست بنده ، اینگونه فرمودند که ایران انجمن و سایر انجمن های همسایه هیچگونه اتحاد و همدلی و .... نداره.

تمام قضیه این بود.

حالا نمی دونم که احمد عزیز چرا بنده را متهم میکنه ؟!

من که از این مجموعه تعریف و تجلیل کردم ایا مستحب این هستم که متهم شوم؟!

هادی جان من شما و خودم را به تقوای الهی دعوت می کنم و تقاضا دارم که با هر حرف بی اساس و پایه ای نسبت به بنده بدبین نشوید.

با تشکر از شما.
:گل:

navid_komperes

New member
یه بیشعوری تو انجمنا دیگه راه افتاده و مسئولیت اون به عهده خودشه...... بهتره تمام پستهای مربوطه به تاپیک اسپم منتقل شه ... اینجا نیازی به رد و تایید دیگران برای ادامه کار نداره.... هرچند کسی تعریف کنه باعث افتخار ماست و ازش ممنونیم ....

Ahmad77777

New member
من فقط میخواستم به اون دوست عزیزمون عرض کنم که هیچوقت تو ایران انجمن پستهای بقیه انجمن هارو مسخره نمی‌کنیم.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اون دوست عزیز کسی هست که قبلا در این مکان حضور فعال داشته و بعدها از اینجا به انجمن ما اومدن .

یعنی از این مکان زخم خوردن و برای همینم هست که در مورد اینجا اونطور صحبت می کردن.

من دیشب هم گفتم که در هواشناس ایرانیان کسی حق نداره که درباره ایران انجمن مطلبی بیاره و یا مسخره کنه و .....

اگر سو تفاهمی پیش امده من از طرف علی از رشت از همه شما عزیزان معذرت میخواهم

farzad0511

New member
وضعیت مشهد به همین منوال پیش بره(مشابه سال پیش)،تا چند سال دیگه باید به فکر مهاجرت به شهرهای غربی باشیم. همانند بلوچها و سیستانی ها که به استان های گلستان و مازندران کوچ کردند

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضعیت مشهد به همین منوال پیش بره(مشابه سال پیش)،تا چند سال دیگه باید به فکر مهاجرت به شهرهای غربی باشیم. همانند بلوچها و سیستانی ها که به استان های گلستان و مازندران کوچ کردند

بارندگي مشهد امسال که عالي بوده
آلودگي هوا هم هميشه بوده
نميدونم ولي شما راحت باش

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ریشه مهاجرت این اقوامی که نام بردید سیاسی - استراتژیک بوده نه اقلیمی دوست من

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من خودم 2سال زابل دانشجو بودم. همش بر میگرده به خشکسالی
دوست عزیزم
مهاجرت بخشی از مردم جاوه به سرخس و همچنین گلستان و شرق مازندران ؛ صحبت امروز و دیروز نیست این مهاجرت اجباری سالیان سال هست که اتفاق افتاده.
توصیه میکنم اول از هر چیز تاریخ را مطالعه بفرمایید

سیستانی ها در گلستان چه می خواهند؟

شاید اولین جوابی که بر لب ها جاری شود مسئله خشک سالی در سیستان باشد و در پی آن کوچ آنان برای زندگی در مناطق سر سبز شمال. اما باید بگویم این جواب دروغ و توهینی بیش نیست.

طبق شواهد تاریخی دولت صفویه برای جلوگیری از آشوب و سرکشی همسایگان شمالی ایران، اقوام ترک زبان و کرمانج که باز مانده گان قزلباش هایی هستند و امروزه از رامیان در استان گلستان تا مینودشت و آشخانه و بجنورد و شیروان و قوچان و فاروج و چناران در استان خراسان شمالی و رضوی پراکنده می باشند را در این مناطق کوچاند.

با انجام این تدابیر و قدرت حکومت صفویه برای مدتی سرحدات شمالی ایران رنگ آرامش را بخود می گیرد ولی دیری نمی گذرد که بعد از سقوط حکومت صفویه و ایجاد فتنه افغان مملکت دوباره دچار نا امنی میشود و دوباره اقوام شمالی اقدام به سرکشی و قتل و غارت مردم بیگناه می نمایند. این منازعات و شورش های همسایگان شمالی تا زمان روی کار آمدن پهلوی در ایران ادامه داشت.

داستان مهاجرت سیستانی ها از زمانی آغاز شد که به موجب قرارداد ۱۹۰۷ پاریس و بندهای الحاقی بعدی و متمم های منضم شده به آن، قسمت اعظم سیستان با جمعیت ساکن در آن به افغانستان واگذار شد.

اما اهالی آن قسمت از سیستان که سهم افغانستان شده بود هرگز از ایران دل برنکندند و دسته دسته و گروه گروه از سرزمین محل سکونتشان که دیگر در سیطره افغانستان قرارگرفته بود فرار کرده و وارد سیستان سهم ایران شدند، زیرا عشق به وطن آنهم عشق به ایران چیزی نبود که به راحتی از دل و جان مردم سیستان خارج شود.

انبوه جمعیتی که به سرحدات ایران بازگشتند با وضعیت بحرانی مواجه شدند. زیرا تمام مال و منال خود را در آنسوی مرز رها نموده و به دامان وطن بازگشته بودند و خشکسالی حاکم بر سرزمین سیستان این مشکلات را مظاعف می نمود.

این انبوه جمعیت برای حکومت پهلوی معظلی شده بود، لذا با تصمیماتی که اتخاذ نمودند تصمیم گرفتند طرح کوچاندن اقوام سیستانی به مناطق شمالی در دستور کار قرار بگیرد و شورش ها و غارت های پی درپی همسایه شمالی به مناطق حاشیه کوه های البرز و حاشیه شرقی دریای خزر اجرای این طرح را به جلو انداخت و در آن شرایط سخت دولت پهلوی تمام مساعی و تلاش و امکانات خود را در تسهیل این مهاجرت بکار انداخت.

بعد از انتقال اقوام سیستانی و اسکان در مناطق شمالی عملا توازن جمعیت به نفع اقوام فارس زبان و ترکهای قزلباش به هم خورد زیرا تا قبل از انتقال سیستانی ها در این مناطق هیچ فارس و یا قزلباشی نمیتوانست در آرامش و امنیت تردد کند. ظهور اقوام سیستانی و اسکان آن ها در سرزمین های مورد سکونت همسایه شمالی این قوانین سنتی ظالمانه را برهم زد و صفحه ای تازه در جغرافیای روابط مردمی این منطقه بوجود آمد.

و این سر آغاز قصه مهاجرت اجباری قومی بود که در ظاهر به خاطر خشکسالی ولی در باطن امر به خاطر حفظ توازن جمعیت همسایگان شمالی بود که یورش های آنان عرصه را بر مناطق فارس نشین تنگ کرده بودند.

ولی حالا بعد از سالیان سال قصه تلخ داستان تبعیض ها و تحقیر های این مردم زحمتکش همچنان ادامه دارد. اینبار نه بخاطر حکومت قاجار و پهلوی بلکه به خاطر فردی که می بایست خدوم ملت باشد اما انگار…

یک سیستانی بخاطر ظلمی که حکومت قاجار و پهلوی در حق سیستان و سیستانی روا داشت در درگاه خداوند هرگز سردمداران آنرا نخواهد بخشید چراکه حکومت بی کفایت قاجار قسمت اعظم سیستان را به باد داد و حکومت پهلوی بخاطر حفاظت از مردمی، مردم سرزمینی را به سرزمینی دیگر آواره نمود.

اما باید از مسئولین پرسید شما برای بازگرداندن این مردم شریف به سرزمین خود چه کرده اید؟ برای کاستن از درد و رنج این مردم زحمتکش چه تدبیری اندیشیده اید که با اینجور رفتار ها دل آنان را می شکنید

منبع
http://mysistan.loxchat.com/cat/7/

آخرین ویرایش:

farzad0511

New member
یعنی میخوای بگی الان هیچ ربطی به خشکسالی نداره؟
توهین نیست حقیقته
از حدود 30 سال پیش با احداث سد کجکی در مرز افغانستان ، زابل که زمانی شهر پر آبی بود خشک شد.
من 2سال دانشجو زابل بودم و از این که مردمان زحمتکشی هستن دریغ نمیکنم . حتی از سالمندان و پیرخورده ها پرسیدم. دلیل اصلی رو سد کجکی و ندادن حقابه زابل میدونن این چیزایی که نوشتی مال قرن ها پیش بوده.
کافیه یه سر به زابل بزنی و یه تحقیق کنی.
الانم اگه سد دوستی که حجمش نسبت به سال های دیگه کمتر شده و از کشور ترکمنستان و افغانستان میگذره. اگه پروژه سلما عملی بششه خراسان و شهرهای دیگه رو به خشکسالی جدی میره و ما هم باید به شهر های دیگه مهاجرت کنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یعنی میخوای بگی الان هیچ ربطی به خشکسالی نداره؟
توهین نیست حقیقته
از حدود 30 سال پیش با احداث سد کجکی در مرز افغانستان ، زابل که زمانی شهر پر آبی بود خشک شد.
من 2سال دانشجو زابل بودم و از این که مردمان زحمتکشی هستن دریغ نمیکنم . حتی از سالمندان و پیرخورده ها پرسیدم. دلیل اصلی رو سد کجکی و ندادن حقابه زابل میدونن این چیزایی که نوشتی مال قرن ها پیش بوده.
کافیه یه سر به زابل بزنی و یه تحقیق کنی.
الانم اگه سد دوستی که حجمش نسبت به سال های دیگه کمتر شده و از کشور ترکمنستان و افغانستان میگذره. اگه پروژه سلما عملی بششه خراسان و شهرهای دیگه رو به خشکسالی جدی میره و ما هم باید به شهر های دیگه مهاجرت کنیم
من در مورد یک سند 100 درصد تاریخی صحبت کردم که مربوط به 100 ها سال پیش میشه و نه چیز دیگه.
در ضمن الان اگه مهاجرتی به استان گلستان صورت میگیره بیشتر بخاطر مقوله ازدواج و پیوندهای خویشاوندی هست.

من 4 سال در کنار مردم روستاهای نوار مرزی خراسان رضوی که عمدتا سیستانی و یا بلوچ هستند ؛کار و زندگی کردم از ریشه و عمق محرومیت هاشون کاملا اطلاع دارم.

در خصوص سد دوستی بعنوان عضو کوچکی که سالها در خانواده آب منطقه ای خراسان رضوی با افتخار مشغول فعالیت بوده ام جهت اطلاع تون عرض میکنم ؛رودخانه هریر رود که عمده ترین منبع تامین کننده آب سد دوستی هست از رشته کوههای افغانستان سرچشمه میگیره و ایران و ترکمنستان بصورت مشترک روی این رود سد احداث کرده اند؛ که عمده هزینه و تخصصش رو هم ایرانی ها انجام دادن.
رودخانه هریرود این پتانسیل و ظرفیت رو داشته و در آینده نیز خواهد داشت که سیلابی برابر با 4.5 میلیارد متر مکعب رو به سمت سد دوستی سرازیر کنه که سد سلما با 600 میلیون متر مکعب ظرفیت؛ همچون قطره ای در برابر دریاست.
در بهار 93 با خواست خدای مهربان تنها در یک مقطع 250 میلیون متر مکعب سیلاب از طریق رودخانه هریرود وارد سد دوستی شد که مشکل تامین آب کلان شهر مشهد رو در تابستانی که گذشت ،مرتفع کرد

farzad0511

New member
من میگم تو زابل دانشجو بودم شما میگی...با اصل نسب سیستانی صحبت کردم.همین سال پیش 30 هزار روستای زابل به خاطر خشکسالی به استان گلستان اصفهان و مشهد مهاجرت کردن کافیه یه سرچ بزنی تو گوگل
وقتی از جاده نهبندان وارد زابل میشی تمام روستاها خالی از سکنه هس. حتما دلیلش به خاطر جنگ های تاریخی و مهاجرت اونا به شهر های شمالی هس.نه عزیز به خاطر کمبود آبه .بحث من مال این چند دهه هس نمقوله ازدواج بحثش جداس
در مرود پروژه سلما فقط اینو میدونم که تمام روزنامه ها از این پروژه به عنوان یه بیم خشک سالی یاد کردند حالا خدا عالم است بس

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من میگم تو زابل دانشجو بودم شما میگی...با اصل نسب سیستانی صحبت کردم.همین سال پیش 30 هزار روستای زابل به خاطر خشکسالی به استان گلستان اصفهان و مشهد مهاجرت کردن کافیه یه سرچ بزنی تو گوگل
وقتی از جاده نهبندان وارد زابل میشی تمام روستاها خالی از سکنه هس. حتما دلیلش به خاطر جنگ های تاریخی و مهاجرت اونا به شهر های شمالی هس.نه عزیز به خاطر کمبود آبه .بحث من مال این چند دهه هس نمقوله ازدواج بحثش جداس
در مرود پروژه سلما فقط اینو میدونم که تمام روزنامه ها از این پروژه به عنوان یه بیم خشک سالی یاد کردند حالا خدا عالم است بس
آقا اصلا شما راس میگی
وضع خیلی خرابه؛ خشکی ؛ بی بارشی. بدبختی
ما هم از مشهد باید مهاجرت کنیم غرب.....
خوبه اینطوری؟
آدمو خسته میکنید بخدا

entezar59

New member
سلام امیر محسن عزیز .
خیلی نگرانتان شدم. دیدم نه در وب سایتتان هستید و نه پاسخ نظرات را در وب سایت می دهید.

با کاربران در میان گذاشتم. گفتند اینجا هستید.

باورم نشد که اینجا را آب و جارو کنید ولی با وب سایتتان را کاری ندا شته باشید.

برای اینکه از نگرانی بیام بیرون اینجا آمدم که از سلامتی تان مطمئن شوم که خدا رو شکر خدا رو شکر در سلامت هستید.

چکار کنیم با شما انس گرفتیم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن عزیز .
خیلی نگرانتان شدم. دیدم نه در وب سایتتان هستید و نه پاسخ نظرات را در وب سایت می دهید.

با کاربران در میان گذاشتم. گفتند اینجا هستید.

باورم نشد که اینجا را آب و جارو کنید ولی با وب سایتتان را کاری ندا شته باشید.

برای اینکه از نگرانی بیام بیرون اینجا آمدم که از سلامتی تان مطمئن شوم که خدا رو شکر خدا رو شکر در سلامت هستید.

چکار کنیم با شما انس گرفتیم .
سلام دوست عزیز
اول از همه از لطف و محبت شما دوست عزیزم بینهایت سپاسگذارم ولی حقیقت امر این هست که نحوه برخورد و تامل بعضی از کاربران در وبم زیاد خوشایند نیست مثل همین اصطلاحی که در همین کامنت تون با عبارت( آب و جارو کردن اینجا ) عنوان کردید.
توقعاتی که بعضی کاربران در اونجا دارند جالب هست که از سازمان هواشناسی ندارند و انگار من باید یکسره اونجا بشینم و تمام وقت و زندگیم رو صرف وب کنم:
امیر محسن
دقیقا و مشخصا بگید مشهد از کی و چند سانتیمتر برف میباره!
و مصیبتا اگه امیر محسن بگه و محقق نشه!
بهرحال هر زمانیکه لازم بدونم و صلاح باشه حتما وبم رو اپدیت میکنم فعلا دوستانی هستند که اونجا پیش بینی های سایت نروژ رو به کاربران توصیه میکنند و همون هم کفایت میکنه.

entezar59

New member
امیر حسین جان اگر پیامم را خواندی پاکش کنید از شما انتظار دارم کمی هم به سایت نگاه کنی . نظرات را پاسخ دهید. الان همه به جون هم افتادند. همه داشتند با آرامش به مباحث هواشناسی می پرداختند که به ناگاه شخصی از استان دیگر همه چیز را به هم ریخت . و سایت کلا از مسیر مباحث هواشناسی آمده بیرون. سایت خواننده زیاد دارد که فقط قسمتی از افراد پیام می دهند.که متاسفانه.... نیم نگاهی هم به سایت کنید خیلی شرمنده اگر ناراحتتان کردم

بالا