• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسپم های تاپیک هواشناسی

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

هادی جان شما نگران نباش.

شما اونا رو خوب شناختی و حیف به اون همه پولی که من بهشون دادم.

مدیران اونجا همشون کلاهبردارن.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
حالا دیگه میخوان منو و هادی رو اخراج کنند.

ولی نمی تونن.

فردا صبح خواهید دید که باهاشون چیکار خواهم کرد.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اصلا گوش به حرف های انجمن همسایه ندهید.

من نه مشکلی دارم و نه .....

مشکل از خودشون هست که الکی دارن جو میدن.
:خنده2:

به استقبال رمضان می رویم و باشد که این گنهکاران از این فرصت استفاده کرده و خود را به خدا نزدیک تر کرده و استغفار کنند.:خنده2:

استغفار کنید تا شاید گشایشی در کارتان شود.
:خنده2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
شهاب جان اصلن واسه من مهم نيست كه اونا چي ميگن يا چيكار ميكنند اتفاقن خيلي هم خوشحال ميشم كه آي دي من رو بن كنند چون اين آي دي در دست من نيست و خودشون به خيال خيلي خامشون فكر ميكنند با اين كاراشون ميتونند من را عصباني كنند.
اين مطلب ديشب را هم به خاطر پست هاي كاربري به نامي خاص كه در اينجا گذاشته بود گذاشتم كه با فحاشي هاي خاص خودش ميخاست جو اينجا رو بهم بريزه!
از شما دوست عزيز هم ميخام كه دنبال اين ماجرا را نگيريد چرا كه پاسخ ابلهان سكوت است!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
شهاب جان اصلن واسه من مهم نيست كه اونا چي ميگن يا چيكار ميكنند اتفاقن خيلي هم خوشحال ميشم كه آي دي من رو بن كنند چون اين آي دي در دست من نيست و خودشون به خيال خيلي خامشون فكر ميكنند با اين كاراشون ميتونند من را عصباني كنند.
اين مطلب ديشب را هم به خاطر پست هاي كاربري به نامي خاص كه در اينجا گذاشته بود گذاشتم كه با فحاشي هاي خاص خودش ميخاست جو اينجا رو بهم بريزه!
از شما دوست عزيز هم ميخام كه دنبال اين ماجرا را نگيريد چرا كه پاسخ ابلهان سكوت است!

درود بر همگی دوستان عزیز

ممنونم از هوشیاری دوستان، لطفا موارد خلاف قوانین رو سریعا گزارش بفرمائید.

با توجه به نفوذ هوای نسبتا خنک شمالی و گرمای بسیار شدیدی که در سطح زمین در تهران وجود داره، فکر میکنم امکان بروز یک طوفان دیگه در تهران رو خواهیم داشت، دیروز دما به 40 درجه رسید و امروز صبح هم هوا واقعا گرم هست.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همگی دوستان عزیز

ممنونم از هوشیاری دوستان، لطفا موارد خلاف قوانین رو سریعا گزارش بفرمائید.

با توجه به نفوذ هوای نسبتا خنک شمالی و گرمای بسیار شدیدی که در سطح زمین در تهران وجود داره، فکر میکنم امکان بروز یک طوفان دیگه در تهران رو خواهیم داشت، دیروز دما به 40 درجه رسید و امروز صبح هم هوا واقعا گرم هست.

درود بر شما آرش عزيز
خواهشمندم پست هاي غير مرتبط را به محل مربوطه انتقال دهيد.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر دوستان.

از این پس کسی حق نداره درباره انجمن همسایه صحبتی کنه.

ای پی بنده هم امروز در انجمن دیکتاتوری همسایه ، بن شد.

و این برای من خیلی بهتر است.

چرا که با خیال راحت تری می توانیم در این مکان و در کنار اساتید بزرگواری همچون هادی و امیر عزیز به فعالیت بپردازیم.

از هادی عزیز هم بابت مدیریت خوبشون سپاسگزارم.
:گل:

از دوستان عزیزم خواهشمندیم که هر گونه پست اسپم و نامربوط را گزارش کرده تا سریع تر بتوانیم اشوب و .... را در نطفه خفه کنیم.

من الله توفیق.
:گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
یکیشون اعتراض کرده بود و نوشته بود که اقا چرا اسم درست خلیج عربی رو به فارسی مینویسی
واقعا که خجالتم خوب چیزیه
برم بخوابونم دهنش
siPCgre8_535.jpg

علیرضا@

New member
نوازنده «نوایی نوایی» از دنیا رفت

» سرویس: فرهنگي و هنري - تجسمي و موسيقي
کد خبر: 93071206963
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

غلامعلی پورعطایی، نوازده دوتار و خواننده آوازهای عاشقانه و عارفانه خراسان، دقایقی پیش از دنیا رفت.

به گزارش خبرنگار بخش موسیقی ایسنا، پیشکسوت موسیقی نواحی خراسان که مدتی بود با عفونت ریه و سنگ صفرا دست و پنجه نرم می‌کرد و مدتی را هم در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بستری شده بود، روز شنبه، 12 مهرماه، در سن 73 سالگی درگذشت.

این هنرمند طی چند ماه اخیر با سردردهای عجیبی مواجه شده بود و از درد کمر و گردن رنج می‌برد.

«نوایی نوایی» از آثار شاخص این هنرمند محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، غلامعلی پورعطایی متولد سال 1320 و بازنشسته آموزش و پرورش بود.

اهالی تربت‌جام او و نوای دوتارش را خیلی خوب می‌شناسند؛ خودش می‌گفت: «دوتار ساز دل است. هیچ‌کس از عبارت دوتارنوازی استفاده نمی‌کند و همه می‌گویند؛ دوتارزنی. دوتار را می‌زنند، ولی بقیه ساز‌ها را می‌نوازند. دوتار یک جور فریاد است اما این زدن به معنای خشونت نیست. بیشتر جوشش و عصیان روح است. روال دوتار‌زدن اینگونه است که از یک دعوا شروع می‌شود و به آشتی ختم می‌شود.»

پورعطایی را فرنگی‌ها هم خوب می‌شناسند. علاوه‌ بر اجرا در شهرهای مختلف ایران، صدای دوتار را به گوش بسیاری از جهانیان هم رسانده بود. در خیلی از فیلم‌ها و سریال‌ها هم ساز زده و با بهرام بیضایی و واروژ کریم مسیحی همکاری کرده بود.

غلامعلی پورعطایی

انتهای پیام

abolfazl120

New member
سلام به دوستان من پکیج آموزش شکاف3 و پکیج با صدای آموزش هک سایت ر میفروشم قیمت هم خیلی مناسب هست گر نتنستید هک سایت یادبگیرید من پیشنهاد می کنم پکیج ما را بخرید برای خرید منو اد کنید یا پیام خصوصی بدیدpakeage_amoozesh@yahoo.comیا به جیمیل من پیام بدهیدamoozesh.hack@gmail.comزود باشید پیام بدید

پیمان30

New member
این انجمن مثل زمان ساسانیان شده
یا باید از قبل عضو این انجمن بود یا نه حق ارسال مطلب نداری و فقط باید مثل گذشته باشد
متاسفم فقط با این کار خودتان را محدود می کنید!

Ahmad7777

New member
سلام دوستان....

من هیچوقت فکر نمیکردم بحث هواشناسی اینقدر گسترده و جذاب باشه.البته کاشکی جذابیت منفی نداشت.

امشب یک چیزایی تو یکی از انجمن ها خوندم که جز تاسف چیزدیگه ای نمیتونستم بخورم.

خب دوست من اگه از ایران انجمن بدت میاد چرا میای پستهای اینجارو میخونی بعد میری تو انجمن خودتون مسخره میکنید پستهای اینجارو.

شرمنده دوستان اینارو اینجا نوشتم چون میدونم باز برمیگرده میخونه.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
یه توصیه برادرانه به دوستان عزیزم دارم و اونم اینه که اگر عزیزان در فرومهای دیگه ای فعالیت میکنن، مسائل یک فروم رو به فروم دیگه نیارن، خداروشکر مدتهاست روال فروم طبیعی هست و حاشیه ای نداره و با توجه به رکود بارشی که داریم بهتره در فضایی آرام ادامه بدیم، تجربه نشون داده که درنهایت این بحثها به جای خوبی منتهی نمیشه.
بهترین و عالم ترین مردم هم مطمئنا مخالفانی دارن، پس بهتره با آرامش از کنار خیلی مطالب بگذریم
از درج مطلب نا مرتبط به موضوع هواشناسی عذر میخوام:خجالت2:

بالا