• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروز ناهار چی دارین؟

WALKMAN

کاربر ويژه
مهندش یوسف می خوای دعوا کنی زنگ آخر دم در وایسا. اینجا جای دعوا نیست :نیش::29::32:

پ.ن: همش شوخی بود

maksemos

متخصص بخش خودرو
مهندش یوسف می خوای دعوا کنی زنگ آخر دم در وایسا. اینجا جای دعوا نیست :نیش::29::32:

پ.ن: همش شوخی بود

نه تو رو خدا جدی باش :نیش:
تعارف نکنی هااا :25:
بچه هاااا ....مریم،بارون ،یاسی،سولماز،نرگس،فاطمه،نسرین،میترا.....
836219_naughtywag[1].gif

ببینین این آقا چی میگه
451920_Cherna-aggh.gif

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مهندش اینجا دعوا نکن زشته خانوم اینجاس ها پای ما رو هم وسط نکش:بدجنس::سوت::نیش:

مهندش ما رو اذیتش نکنین پسر خوبیه(منتظر جبرانم مهندش گفته باشم:نیش:)

خوراک مرغ بداریم ما

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
مهندش ما رو کسی دعوا نکنه اون شیرینی پاتوق دختراست:19:
ماهی داریم

rahnama

پدر ایران انجمن
آش گشنیز (صبح رفتم گشنیز را خریدم)ضمنا رفتم یارانه 28هزارتومانی هم که قابل برداشت نبود واز امروز قابل برداشت است را هم گرفتم.:شاد:

Gilss

کاربر ويژه
چچچی؟! :40:ناهار ؟!:تعجب:می شه منظورتونو یه کم واضح تر بگین؟!:فکر::ناراحت:
:35: <--- خب یه کم ازون غذایی رو که داری می خوری به منم بده دیگه؟!:دل شکسته:چاق می شی به خدا... :67:

maksemos

متخصص بخش خودرو
واقعا من اینا رو میبینم اشک شوق تو چشام جمع میشه :خنده2:
این دو تا گل تقدیم به این [HIGHLIGHT]یاسی جون[/HIGHLIGHT] و[HIGHLIGHT] میترا [/HIGHLIGHT]:گل::گل:
دخترای دیگه لطفا ابراز وجود کنیننن :داغ:

من امروز ناهار ندارم:ناراحت: ولی شام رو خونه داداشم دعوتیم فکر کنم املت باشه :تعجب:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
واقعا من اینا رو میبینم اشک شوق تو چشام جمع میشه :خنده2:
این دو تا گل تقدیم به این [HIGHLIGHT]یاسی جون[/HIGHLIGHT] و[HIGHLIGHT] میترا [/HIGHLIGHT]:گل::گل:
دخترای دیگه لطفا ابراز وجود کنیننن :داغ:

من امروز ناهار ندارم:ناراحت: ولی شام رو خونه داداشم دعوتیم فکر کنم املت باشه :تعجب:

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:تعجب2:

از الان تا شام کلیه

khodam

متخصص بخش ادبیات
مامانی نیست
ناهارم نیست
کسیم نیست ناهار درست کنه
البته به حال من فرق نداره. :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
آش گشنیز چطوریه بابا هوشنگ

این هم طرز تهیه:
طرز تهيه آش برنج و گشنيز

مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ برنج ۱ پیمانه
▪ گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
▪ عدس ۴/۱ پیمانه
▪ آب قلم ۲ لیوان
▪ نمک به میزان لازم
▪ ماست جهت سرو با غذا مقداری
● طرز تهیه:
ابتدا برنج را حدودا یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می گذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب دار شد برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هر کس بسته به ذائقه خودش می تواند به آن ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب طبعش شود.
متخصصان تغذیه معتقدند این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خورش بادمجوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون

بالا