بن لادن در افغانستان قلکی در دستانش بود پول - اندازه - شکلک
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 20 #41 بن لادن در افغانستان قلکی در دستانش بود پول - اندازه - شکلک
C Cube متخصص بخش هاستینگ و دامین 2011 , April 20 #42 به اندازه یه گدا پول تو جیبت نیست ، واسه من شکلک هم در میاری ؟! کارتریج ، پنگوئن ، جزایز بالی آخرین ویرایش: 2011 , April 20
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 20 #43 فضول های کره شمالی تو اردبیل هستند امشب - فردا - پارسال
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 21 #44 پارسال این موقع ها ، امشب بود یا فردا؟ :فکر: سنگ کلّیه - کمد دیواری - بندر
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 21 #45 توو بندر وقتي داشتم از كمد ديواري لباس ور ميداشتم سنگ كليه ام درد گرفت. جادوگر - كنترل - جاكليدي
A alik متخصص بخش 2011 , April 21 #46 یکی از بچه ها جادوگر بود از جا کلیدی جای کنترل استفاده میکرد... کیف - برگ - دستبند
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , April 21 #48 من خواب بودم دوست نامرد با یه لیوان آب اومد سراغم :48: ماهی تابه - 10 شب - زنم
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , April 21 #49 اجازه ما اینو بنویسیم::غش2: ساعت 10 شب پشت کامپیوتر بودم زنم با ماهی تابه زد تو سرم. گربه موش گردو
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 21 #50 ساعت 10 شبه ماهیتابه خالی رو گاز زنم اومده میگه شام نداریم بزنگ و این شامو بساز ... (مراد از زنگ ، تلفن به پیتزایی محلّه ست:نیش: ) آخرین ویرایش: 2011 , April 21
ساعت 10 شبه ماهیتابه خالی رو گاز زنم اومده میگه شام نداریم بزنگ و این شامو بساز ... (مراد از زنگ ، تلفن به پیتزایی محلّه ست:نیش: )
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 21 #51 ا.............؟ دیر رسیدم. بابا راهنما شتابید.حالا عیب نداره یه اسپمم تو این تاپیک میدیم و بالایی رو پاک نمیکنم :نیش: گردو اگه صدای موش درنیاره که گربه کاری باهاش نداره ... جومونگ - تپّه - سازمان آب
ا.............؟ دیر رسیدم. بابا راهنما شتابید.حالا عیب نداره یه اسپمم تو این تاپیک میدیم و بالایی رو پاک نمیکنم :نیش: گردو اگه صدای موش درنیاره که گربه کاری باهاش نداره ... جومونگ - تپّه - سازمان آب
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , April 21 #52 :غش: جومونگ با اسبش از رو تپه پرید رسید به سازمان آب شکوفه - بیخود الملک - طبر
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , April 21 #53 اه اه عجب کلمات بی معنیی طبر بیخودالملک شکوفه حال کردی جمله رو جاده مریخ سبزه
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , April 21 #55 تا حالا فالوده با مزه ی cube خوردی؟؟؟ اه اه ادم یه جوری میشه انگار برق گرفتتش سیم مداد موبایل
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 21 #57 خورشید غروب کرد،هوا سرد شد،چشم سیاه می دید. کباب کتک سفر
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 21 #59 باران میبارد نم نم دریا را دیدم کم کم کتاب را خواندم خم خم گلابی زرشک هویج
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 21 #60 یک بار گلابی و هویج و زرشک رو با هم خود حالم بد شد سیرابی - اندازه - آفریقا