صفحه دریا را با قلم خط خطی کردم. مبال* موبایل* محال
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , May 29 #82 شیما چه جوری با مبال و موبایلو محال جمله بسازم ؟ :تنبیه: شیرجه . شپش . شیشه شور
C Cube متخصص بخش هاستینگ و دامین 2011 , June 3 #83 شیشه شوری که نتونه یه شپش بکشه ، باید شیرجه بزنه تو استخر خالی ! بز ، حسن کچل ، بورس تهران
M M.Ryder کاربر ويژه 2011 , June 3 #84 سهام بز حسن کچل تو بورس تهران ۲۰ درصد افزایش یافت دوغ-کارت گرفیک-ایران انجمن:نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , June 6 #85 تو ایران انجمن با کارت گرافیک پایین اصلاً نمیشه دوغ خورد !!! ازدواج* خرت و پرت * شیرازه
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , June 7 #86 یکی گفت برای خرید خرت و پرت های ازدواج شیرازه هم بخری خوبه انجمن - قبلی - رفتم
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , June 11 #88 کار غلط خیارشورو به پای چسب راضی ننویس! :50: تافل* سنگک * ارّابه
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 12 #89 با مدرک تافل سنگک خوردن و سوار ارابه شدن چقد خوبه!!!!!!!!:غش2: غضروف.....سیفون......پلاک14:غش2::شاد:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , June 13 #90 من رفتم توی خونه پلاک 14 سیفونشو کشیدم غضروف گوشم درد گرفت از صداش مخابرات * آنتی ویروس آویرا * آب
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , June 13 #91 من از مخابرات آنتی ویروس آویرا خریدم که آبکی از آب در اومد:غش2: نابغه-هدفون-سنگ پا
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 13 #92 رو که نیس سنگ پا قزوینه..هدفون منو برداشته داغونش کرده نابغه:غش2: لوح فشرده.کیک.جوراب:نیش:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , June 18 #93 مهديس دخملي من يه كلماتي بنويس كه بشه به راحتي ادامه داد...:تعجب: كيك تولد مهديس رو تو يه جوراب ريختمو مثل لوح فشرده اش كردم...:نیش2::نیش2: فريب - توپ بولينگ - دمپايي
مهديس دخملي من يه كلماتي بنويس كه بشه به راحتي ادامه داد...:تعجب: كيك تولد مهديس رو تو يه جوراب ريختمو مثل لوح فشرده اش كردم...:نیش2::نیش2: فريب - توپ بولينگ - دمپايي
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 3 #94 از بابام پول گرفتم برم دمپایی بخرم ولی بابامو فریب دادم رفتم توپ بولینگ خریدم:غش2::غش2::غش2: دستمال کاغذی.....پوستر.....نخ:نیش:
از بابام پول گرفتم برم دمپایی بخرم ولی بابامو فریب دادم رفتم توپ بولینگ خریدم:غش2::غش2::غش2: دستمال کاغذی.....پوستر.....نخ:نیش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , August 17 #95 امروز با دستمال کاغذی پوستر نخ کردم. انیشتین - سال 2500 - گاوبازی
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , August 18 #96 یکی از نوادگان من تو سال 2500 وسط تماشای گاوبازی یاد خدا بیامورز انیشتین خواهد افتاد :نیش: 3چرخه - کرکس - گل
یکی از نوادگان من تو سال 2500 وسط تماشای گاوبازی یاد خدا بیامورز انیشتین خواهد افتاد :نیش: 3چرخه - کرکس - گل
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , August 18 #97 یکی از نوادگان من تو سال 2500 وسط تماشای گاوبازی یاد خدا بیامورز انیشتین خواهد افتاد :نیش: 3چرخه - کرکس - گل
یکی از نوادگان من تو سال 2500 وسط تماشای گاوبازی یاد خدا بیامورز انیشتین خواهد افتاد :نیش: 3چرخه - کرکس - گل
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , August 19 #98 كركس با 3چرخه يه گلدان گل واسه اميد تو غار برد...:ایده::نیش2::نیش2::نیش2: چقدر واسه اين جمله خنديدم...:غش::غش::غش::غش::غش: پلنگ - غار - اميد ( منظورم اميد خودمونه:نیش2::نیش2
كركس با 3چرخه يه گلدان گل واسه اميد تو غار برد...:ایده::نیش2::نیش2::نیش2: چقدر واسه اين جمله خنديدم...:غش::غش::غش::غش::غش: پلنگ - غار - اميد ( منظورم اميد خودمونه:نیش2::نیش2
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 20 #99 خب مثلا میخوای من بگم امید رفته تو غار یه دفعه چشمش به یه پلنگ آدم خور افتاده و از ترس بیهوش شده ؟! ولی من که نمیگم :بدجنس: سگ آقای پتی بل ؛ روان نویس ؛ کبریت
خب مثلا میخوای من بگم امید رفته تو غار یه دفعه چشمش به یه پلنگ آدم خور افتاده و از ترس بیهوش شده ؟! ولی من که نمیگم :بدجنس: سگ آقای پتی بل ؛ روان نویس ؛ کبریت
B berivan کاربر ويژه 2011 , August 29 #100 اگه یه کارت دعوت برام میفرستادن میرفتم شوش همه جلبک های حوضشونومیکندم یه بستنی براشون درست میکردم:شاد: اطلاعات کاربر کوه
اگه یه کارت دعوت برام میفرستادن میرفتم شوش همه جلبک های حوضشونومیکندم یه بستنی براشون درست میکردم:شاد: اطلاعات کاربر کوه